IeronimosBoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Φιλε...Αν η αυτη που κυκλοφορει εδω αναμεσα μας παιρνει 50, τοτε η Αννα μια χαρα παιρνει 80...Πανω απο 80 φυσικα, οχι!
Δεν μου μοιαζει και τοσο χαλια! :o
ποια έιναι αυτή?
Φιλε...Αν η αυτη που κυκλοφορει εδω αναμεσα μας παιρνει 50, τοτε η Αννα μια χαρα παιρνει 80...Πανω απο 80 φυσικα, οχι!
ΣταματησεΔεν μου μοιαζει και τοσο χαλια! :o
ποια έιναι αυτή?
Αρα φιλε στο τηλεφωνο κανονιζει η ιδια? Αυτη θα ερθει?αυτή πρέπει να ειναι η Αναστασία η Έλενα χοντρή με βυζαρες όπως φαίνεται στις φωτο με τις ημερομηνίες, που πριν 4ετιας έπαιρνε 50 €/ωρα, τα οποία τα τιμούσε και έκανε τα πάντα όλα... είχε προτίμηση στο Prive... ειναι Ουκρανικής κατασκευής και προελεύσεως, χρονών 55+ (σήμερα ) ... εδώ ήταν σαν Αναστασία και ανεξάρτητη και δείχνει πρόσωπο αλλά φαίνεται σχετικά αδύνατη .... εδώ έγινε Λένα και εμπλουτισε το ρεπερτόριο της ... και με ίσως μουφα φωτο...
κριμα! εχω αδυναμια στους μεγαλους κωλους που δεν χωρανε μεσα στο βρακακι τους!Σταματησε
μαλλον έιμαι ο μόνος που την ψαχνει!ρε παιδια, γνωρ´ιζει κανεις εαν η Βαλέρια2 σηκωνει ποτε το τηλέφωνο? όποτε παιρνω ´ολο κλειστο το εχει!
Οχι φιλε....Απλα κανεις δεν γνωριζειμαλλον έιμαι ο μόνος που την ψαχνει!
για αυτη λες?.www.bourdela.com/call-girls/girls/valeria2/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/valeria2/[/url]μαλλον έιμαι ο μόνος που την ψαχνει!
Α! μαλιστα...ΟΚ....Ποιο τηλ. παιρνεις? Γραψε 2 τελευταια ψηφια να σου πω....ναι αυτή
ναι οντως εχει αλλο ενα,εκτος απο αυτο της αγγελιας..ελα πμ εσυ λιγο!Α! μαλιστα...ΟΚ....Ποιο τηλ. παιρνεις? Γραψε 2 τελευταια ψηφια να σου πω....
Παρε απο Δευτερα...Αν δεν την πετυχεις ελα παλι να με ρωτησεις ...Είναι πανω απο μηνα που προσπαθώ να την πετύχω
εγω?ναι οντως εχει αλλο ενα,εκτος απο αυτο της αγγελιας..ελα πμ εσυ λιγο!
Μπορω να σας βοηθησω?
ρωτα τον guruΜπορω να σας βοηθησω?