zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Οχι αλλα ψηνομαι. Υπαρχει πουθενα αγγελια μεγαλε;;;
Οχι αλλα ψηνομαι. Υπαρχει πουθενα αγγελια μεγαλε;;;
ΔΕΝ ειναι 23...μαλακιες λεει... 30+23??
Δεν εχει καμια θεση στο ιερο τουτο νημα!!!
Αν δεν σου δωσει παντως, πες....Να αναλαβω εγω φιλε! ;)
ενδιαφερον....Εχει ζυμωσει με την κυρια αυτη κανεις?
Ρε παιδιά καλημέρα....ειμαι όχι κ τόσο συχνός επισκεπτης στο σάιτ κ σχετικά από τους καινούργιους κ ακόμα δεν έχω καταφέρει να μάθω πως στέλνουν πμ ...κάποια εξήγηση από κάποιον παρακαλώ???
Μπα, οχι! Θελει να της πρηρωσεις το ταχι (30ε) ειπε...αρα για 50αρι+20κωλος+30ταχι 100Ε παμε για αλλα!!!!!ενδιαφερον....
Μπα, οχι! Θελει να της πρηρωσεις το ταχι (30ε) ειπε...αρα για 50αρι+20κωλος+30ταχι 100Ε παμε για αλλα!!!!!
μαλλον θα αλλαξω επαγγελμα θα γινω ταξιτζηςΜπα, οχι! Θελει να της πρηρωσεις το ταχι (30ε) ειπε...αρα για 50αρι+20κωλος+30ταχι 100Ε παμε για αλλα!!!!!
μαλιστα...30 € ταξι???Μπα, οχι! Θελει να της πρηρωσεις το ταχι (30ε) ειπε...αρα για 50αρι+20κωλος+30ταχι 100Ε παμε για αλλα!!!!!
σοφια από κορυδαλος είναι καλη..μπαμπατσικο ελληνικό μιλφ..
Μπετυ δεν γνωρίζω να σου πω..
Αναμεσα σε Σοφια και Μπετη του ειπα Σοφια...Του ειπα τι πιστευω εγω....Με τη Σοφια θα περασει πολυ καλα...Ναι αλλα πειτε στον ανθρωπο οτι η Σοφια ειναι πιο νερουλη και απο αποτυχημενο ζελε
Αναμεσα σε Σοφια και Μπετη του ειπα Σοφια...Του ειπα τι πιστευω εγω....Με τη Σοφια θα περασει πολυ καλα...
Ναι ρε, οκ...Εχεις δικιο...Αλλα βλεπεις ο φιλος δεν μας εδωσε αλλες επιλογες ;)Αρχοντα Zarden,μαλλον παρεξηγηθηκα. Θα περασει καλα με την Σοφια,θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου,απλα για πολλους συντροφους δεν ειναι αρκετη η διαθεση και η αισθηση απο την συναντηση,αλλα και η εμφανιση ,για να φτιαχτει και να περασει καλα.Στο δευτερο θεμα νομιζω θα χαλαστει για τον λογο που εγραψα.
50 € / ώρα τα πάντα όλα + μασαζ ... να ψωνίσεις ... να είσαι όμως προσεκτικός στο πρώτο τηλέφωνο για να μη φας πόρτα ...