Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 884
- Πόντοι
- 1.026
Αυτή η Στέλλα έχει καμία σχέση εμφανισιακά με την Νάντια ?Πόρνε θα συμφωνήσω με τα όσα λές , το γουστάρει αυτό που κάνει και ειδικά το κωλογαμήση που το αναζητά σαν τρελλή.
Εάν της φερθείς καλά και την κάνεις να νοιώσει άνετα την αποβάλει την ψύχρα που βγάζει στην αρχή. Εάν την συναντήσεις και δεύτερη φορά είναι ακόμα πιο άνετη μιλάμε για πολλά ορθοπέταλα στην ανηφόρα η μιλφάρα. Ένα 50ρικάκι , χωρίς να κοιτάει ρολόι και πρόγραμμα τα πάντα όλα είναι vfm .
ΟχιΑυτή η Στέλλα έχει καμία σχέση εμφανισιακά με την Νάντια ?
Την Νάντια την θεωρώ κάτω του μετρίου.
Την εχεις δει τελευταια?Την Νάντια την θεωρώ κάτω του μετρίου.
Όχι,μια φορά την ειχα συνάντησει και δεν έμεινα ευχαριστημένος από θέμα εμφάνισης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φυγω.Την εχεις δει τελευταια?
Τοτε μην πας ουτε ... ;)Όχι,μια φορά την ειχα συνάντησει και δεν έμεινα ευχαριστημένος από θέμα εμφάνισης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φυγω.
Τοτε μην πας ουτε ... ;)
Κανε παρακαμψη...
;)κακως
απο σερβις σκιζει
Γτ φιλε εχει φτιαξει??!!Την εχεις δει τελευταια?
Δεν ειπα κατι τετοιο...Αλλα εχει απο τα πολυ πιστα πελατολογια η Ναντια...Γτ φιλε εχει φτιαξει??!!
Για οσους δεν τους νοιαζει η εμφανιση αλλα μονο το σερβις..οκ..οι αλλοι απλα να προσπερασουν..
Αυτο ισχυει..υπαρχουν και οι καλτ πορνοι αλλωστε..Δεν ειπα κατι τετοιο...Αλλα εχει απο τα πολυ πιστα πελατολογια η Ναντια...
Πόρνε άσε τους γρίφους και μίλα συγκεκριμένα , αλλιώς καλή βόλτα με το τρακτέρ ;)Σταματηστε να γραφετε μαλακιες οτι εχετε δει τον Παϊσιο ...Σας διαβαζουν και μελη που ξερουν 1-2 πραγματα παραπανω και δεν ειναι καλο να χανετε την αξιοπιστια σας..
Καλη συνεχεια...
ΥΓ Το ιδιο (και πιο πολυ μαλιστα) ισχυει και στις "ανεξαρτητες"...
Αυτή η Στέλλα έχει καμία σχέση εμφανισιακά με την Νάντια ?
πολύ πιστό πελατολόγιο, καλό παιδί φουλ φουλ πρόγραμμα και από εμφάνιση τελευταίαΔεν ειπα κατι τετοιο...Αλλα εχει απο τα πολυ πιστα πελατολογια η Ναντια...
Kαλημερα φιλοι μου,μπορει καποιοs να μου στειλει με πμ το τηλ τηs Ναντιαs;Η Ναντια ειναι απο τα καλυτερα παιδια που κυκλοφορούν στην πιάτσα απο θέμα χαρακτήρα και υπηρεσιών. Μακάρι και αλλες,στο κομμάτι αυτο, να σεβονται τα λεφτά που παίρνουν οπως εκείνη.
Η Ναντια ειναι απο τα καλυτερα παιδια που κυκλοφορούν στην πιάτσα απο θέμα χαρακτήρα και υπηρεσιών. Μακάρι και αλλες,στο κομμάτι αυτο, να σεβονται τα λεφτά που παίρνουν οπως εκείνη.
Kαλημερα φιλοι μου,μπορει καποιοs να μου στειλει με πμ το τηλ τηs Ναντιαs;