satrapis21
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
Ενα μπιφτεκι ζυμωσαμε μαζι...Δεν ξερω....
Να μπω και εγώ στο χορό...
Ενα μπιφτεκι ζυμωσαμε μαζι...Δεν ξερω....
Μιλατε για την κοπελουδα των Κορυδαλων?Ενα μπιφτεκι ζυμωσαμε μαζι...Δεν ξερω....
Πάντα έτσι λιτοδίαιτος είσαι πόρνε? Γιατί ήξερα ότι σου αρέσουν τα μπιφτέκια και τα τρώς τρία τρίαΕνα μπιφτεκι ζυμωσαμε μαζι...Δεν ξερω....
εσενα νομιζω σε εστειλα για τσιγαρα...γυρισες τοσο γρηγορα??Πάντα έτσι λιτοδίαιτος είσαι πόρνε? Γιατί ήξερα ότι σου αρέσουν τα μπιφτέκια και τα τρώς τρία τρία
ναι φιλε μου...Μιλατε για την κοπελουδα των Κορυδαλων?
Εγω μια χαρα την βρηκα . Βαζει κατω σε οπους τους τομεις πολλες 30σρες φιλε Νικο.ναι φιλε μου...
τα παραλες λιγακι αλλα με πεντε σφηνακια ειναι μια χαρα..Εγω μια χαρα την βρηκα . Βαζει κατω σε οπους τους τομεις πολλες 30σρες φιλε Νικο.
τα παραλες λιγακι αλλα με πεντε σφηνακια ειναι μια χαρα..
Για αυτην εδω,τι ξέρετε φίλοι μου?
Έχουν γράψει συναγωνιστές διάφορα σχόλια σε προηγούμενες σελίδες, απ' ότι θυμάμαι όχι και τα καλύτερα, ψαξ'το.Για αυτην εδω,τι ξέρετε φίλοι μου?
Έχουν γράψει συναγωνιστές διάφορα σχόλια σε προηγούμενες σελίδες, απ' ότι θυμάμαι όχι και τα καλύτερα, ψαξ'το.
Έχει και προφιλ στο mamba που έχει και άλλες photos, δεν έχω το link αλλά υπάρχει και αυτό στο αντίστοιχο thread.
α ναι
κ ελεγα οτι την εχω ξαναδει εδω μεσα
ρε φιλε, μολις χτες εγραψα για δαυτην...δεν βρηκες τιποτα??Για αυτην εδω,τι ξέρετε φίλοι μου?
εσενα νομιζω σε εστειλα για τσιγαρα...γυρισες τοσο γρηγορα??
εδώ σε άλλες περιπέτειεςΓια αυτην εδω,τι ξέρετε φίλοι μου?
xτες έγραφες για τη Σοφία απ τον Κορυδαλό ρε zarden.Που έγραφες για δαύτην?ρε φιλε, μολις χτες εγραψα για δαυτην...δεν βρηκες τιποτα??
Σελίδα 702xτες έγραφες για τη Σοφία απ τον Κορυδαλό ρε zarden.Που έγραφες για δαύτην?
Καμια σχέση μ'αυτό που ρωτάω.Σελίδα 702