zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ναι...Καλησπέρα, είναι η ίδια Στέλλα με αυτή του mamba?
ναι...Καλησπέρα, είναι η ίδια Στέλλα με αυτή του mamba?
Καλησπέρα, είναι η ίδια Στέλλα με αυτή του mamba?
Προσφατη συναντηση με Στελλα. Οι φωτο στο προφιλ της-αληθινες.
Ειναι μπαμπατσικη γυναικα με τα μπουταρες της, τις βυζαρες της και την κωλαρα της που τη δινει απλοχερα. Εχει ομορφο προσωπο , ειναι λιγο ψυχρη (αλλα μονο στην αρχη) χαμογελαστη και γενικα προσπαθει να μας ικανοποιησει.
Θα ελεγα οτι ειναι ειδικης επιλογης για αυτους που γουσταρουν κατι περισσοτερο από ακτινογραφιες. Σε γενικες γραμμες τιμα τα λεφτα που παιρνει και θελει να ικανοποιει. Μια χαλαρη και ευχαριστη συναντηση.
Προσωπο: 7
Διαθεση: 8
Σωμα : 6
Συμμετοχη: 8
Σχεση Αποδ. Τιμης: 9
Τιμη 50€ /με anal και CIM (τα φτυνει)
Ηρθε ντυμενη όπως τη βλεπετε στις φωτο…
ερωτηση. Οι φωτογραφιες της Ναντιας ειναι ακριβείς ?? Δεν τη εχω δει και ψηνομαι
Α γεια σου!ναι...
Εννοεις απο τις φωτο της καρτελας?ερωτηση. Οι φωτογραφιες της Ναντιας ειναι ακριβείς ?? Δεν τη εχω δει και ψηνομαι
Ποιες έχεις δει ακριβώς; Υπάρχει μία αγγελία που έχει φωτογραφίες οι οποίες είναι ακριβέστατες (δεν θυμάμαι το λινκ)ερωτηση. Οι φωτογραφιες της Ναντιας ειναι ακριβείς ?? Δεν τη εχω δει και ψηνομαι
Αυτό εννοώΠοιες έχεις δει ακριβώς; Υπάρχει μία αγγελία που έχει φωτογραφίες οι οποίες είναι ακριβέστατες (δεν θυμάμαι το λινκ)
τωρα τι να κανω ?? Ναντια ή Στελλα χαχαχχαο,τι βλεπεις και στις φωτο.
αλλα αν δε δεις live εσυ προσωπικα, ποτε δε θα σχηματισεις καθαρη γνωμη
Ναντια ισως ειναι δυσκολο να την πετυχεις. Και οι δυο πολυ καλες ειναι. Θα μεινεις ευχαριστημενος...τωρα τι να κανω ?? Ναντια ή Στελλα χαχαχχα
Ναντια ισως ειναι δυσκολο να την πετυχεις. Και οι δυο πολυ καλες ειναι. Θα μεινεις ευχαριστημενος...
Θες κατι? ;)Σωστος
θα θελα ενα duo με δαυτες
Θες κατι? ;)
Η υπομονη ειναι αρετη καλε μου φιλε... ;)τα παντα ολα θελω
Η υπομονη ειναι αρετη καλε μου φιλε... ;)
ειμαι λειψος σ αυτον τον τομεα >
Η υπομονη ειναι αρετη καλε μου φιλε... ;)