gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
οχι ρε, στον γκαρι...ξερει αυτος
οχι ρε, στον γκαρι...ξερει αυτος
τα ειδα ρε ολα αυτα, μου τα εστειλες...ναι ρε συ
βαλε το τηλεφωνο στο google και δες τι θα σου βγαλει
θες και λινκ απο τα κοσμηματα για να σιγουρευτεις ?
τα ειδα ρε ολα αυτα, μου τα εστειλες...
μολις την πηρα λοιπον, ειναι γραφειο μου ειπε να την παρω σε 1 ωρα...Αν πηγαινει προς βορρα θα την κλεισω σημερα. ΑΝ ΟΜΩΣ ειναι η ιδια με αυτην που λεω, στην φερνω για καταδυση!!!
τα ειδα ρε ολα αυτα, μου τα εστειλες...
μολις την πηρα λοιπον, ειναι γραφειο (κατι θα κανει μαλλον!!!) μου ειπε να την παρω σε 1 ωρα...Αν πηγαινει προς βορρα θα την κλεισω σημερα. ΑΝ ΟΜΩΣ ειναι η ιδια με αυτην που λεω, στην φερνω για καταδυση!!!
εμενα δεν με βολευει απογευμα ή βραδυΑπο τις 500 προσπαθω αλλα η κυρια μας εχει γειωσει, φιλε...Μια δεν το σηκωνει, και την αλλη το εχει κλειστο...Τελικα απο οτι φαινεται (αν ειναι αλλη) πρεπει να γινονται κινησεις τα πρωινα που βρισκεται στη δουλεια της. Ομως το κακο ειναι οτι θα πρεπει και εμεις να ξερουμε στα σιγουρα ποτε θα μπορουμε τα απογευματα μετα τις 530 για να την κλεισουμε απο τοτε...
Ξανα προσπαθεια δλδ αυριο...
Καλημερα φιλε Zad. Απλα σου υπενθυμιζω το μηνυμα:φιλε fotis1974...Πρωι πρωι κατι μου ζητησες με ΠΜ. Δεν ηταν ευκολο να το βρω, πραγματικα επρεπε να ψαξω πολυ για να το βρω αυτο που ζητησες. Μεχρι εδω καλα, μιας και βοηθαω οποιον μπορω σε οτιδηποτε μπορει να γνωριζω. Τι με τσαλακωσε? Να ελεγες και ενα ευχαριστω. Πηρες τι πηρες, δεν ειπες ενα γεια η μια καλημερα και αμεσως off line. Καλα να περασεις παντως...
OK, πες της να το πάει στα 50, all in, και να μας ξαναενοχλήσει τότε...τρεξτε μαγκες.
ευκαιρεια λεμε.
η κυρια μου εστειλε μηνυμα στο χαμστερακι.
Γεια σου!
Μενω στην Αθηνα.
Ειμαι στα 28 πολυ ερωτικη γυναικα(απο οτι μου λενε και ομορφη) 1,60υψος στα 60κιλα.
θελεις με 100ευρω να με κανεις δικη σου στο ξενοδοχειο για 1ωρα(να τελειωσεις οσες φορες θελεις)? δεν ειμαι επαγγελματιας απο οικονομικη αναγκη το κανω(καποια χρεη θα κλεισω και τελος)....
Αν σε ενδιαφερει πες μου μωρο μου!!!
Εκανα τις διευκρινιστικες ερωτησεις μου και
Γλυψιμο χωρις καποτα??? = Με κατι παραπανω θα τα κανω
Τελειωμα στο στομα σου???= Με κατι παραπανω θα τα κανω
Πρωκτικο??? = οχι δεν κανω
χα,χα,χα,χα..
εμαθαν πως γαμιομαστε και πλακωσαν οι βλαχοι.
Zadren έχεις ΠΜτο δικιο στον Gari το λαθος δικο μου...
αυτη
δεν ειναι αυτη k a n e s e x
το δικιο στον Gari το λαθος δικο μου...
αυτη
δεν ειναι αυτη k a n e s e x
Ο,τι ομως λεω για την 2η ισχυει...
βλεπω οτι η τζουλια αποφασισε να διαχωρισει το τμημα κοσμηματος απο το τμημα σεξ αλλαζοντας κινητο στο σαϊτ ;)Οχι φιλε μου...σημερα το πρωι το επαληθευσα...
το θεο σου δεν εχεις, ρε...αντε και με παρασερνεις....βλεπω οτι η τζουλια αποφασισε να διαχωρισει το τμημα κοσμηματος απο το τμημα σεξ αλλαζοντας κινητο στο σαϊτ ;)
παλι καλα ..
εγω σε παρασερνω ?το θεο σου δεν εχεις, ρε...αντε και με παρασερνεις....