gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
λες να παιζει και αντιπαροχη ?φέρε να δούμε τα τοπογραφικά αμα μας κάνει το οικοπεδο και οσο το μελετάμε σου ρίχνουμε και ενα πούτσο στα γρήγορα
λες να παιζει και αντιπαροχη ?φέρε να δούμε τα τοπογραφικά αμα μας κάνει το οικοπεδο και οσο το μελετάμε σου ρίχνουμε και ενα πούτσο στα γρήγορα
1. Τι σου θυμιζει? Τοσο μυστικο ειναι?για αυτήν έχει μάθει κανείς; 70 ευρώ στο χώρο της απότι έμαθα. όταν την πήρα και ρώτησα που είναι μου είπε χαμηλά στη Συγγρού. κάτι μου θυμίζει αυτό....
ναι, ξερω εγω...τα παντα γι'αυτην...για 2 ώρες πάντως λέει στην αγγελία της
τιμές/πρόγραμμα ξέρει κανείς?
ναι, ξερω εγω...τα παντα γι'αυτην...
Δώσε μας τα φώτα σουναι, ξερω εγω...τα παντα γι'αυτην...
φιλε fotis1974...Πρωι πρωι κατι μου ζητησες με ΠΜ. Δεν ηταν ευκολο να το βρω, πραγματικα επρεπε να ψαξω πολυ για να το βρω αυτο που ζητησες. Μεχρι εδω καλα, μιας και βοηθαω οποιον μπορω σε οτιδηποτε μπορει να γνωριζω. Τι με τσαλακωσε? Να ελεγες και ενα ευχαριστω. Πηρες τι πηρες, δεν ειπες ενα γεια η μια καλημερα και αμεσως off line. Καλα να περασει παντως...
Εμένα στο τηλέφωνο μου είπε επίσης ότι κάνει την καλύτερη πίπα της Αθήνας...το ξαναβαζω γιατι ειστε καλοι φιλοι...
η ιδια με την προηγουμενη, απλα τ αβαζω για πιο πολλες φωτο να δεις
λοιπον
ελληνιδα 38
100ε 2 ωρες
ακα πιπα τελειωμα στο στομα (της αρεσει λεει και το επιδιωκει)
αναλ οχι (δεν ηταν και τοσο σιγουρη 2funny )
σεντονι ΠΑΝΤΑ με κελεμπια
στο κεντρ μετα τις 530 γιατι δουλευει τα πρωινα
αυτα φιλε μου Hi
Εμεις τις απελπισμενες γουσταρουμε...Εγω παντως ειμαι σχεδον ετοιμος να της τα ριξω ...Εμένα στο τηλέφωνο μου είπε επίσης ότι κάνει την καλύτερη πίπα της Αθήνας...
Πολύ promotion, ψιλοαπελπισμένη μου ακούστηκε.
Μας τα παν και άλλες και όχι μία δύο...Τωρα οσο αφορα την καλυτερη πιπα της Αθηνας, μας την εχουν ξαναπαρει...Αστα....Με αυτην για αλλα πας και οχι για νορμαλ πιπα, φιλε παλαιο αγορι... ;) ;)
οκ, Gari...καταλαβα που το πας...θες κριτικη απο την realtor (για ATM)ετσι??? ;)α ναι τη βεραντα
και στο ατμ μπροστα καλη ειναι ..
τα προσωπικα σας σε π.μφιλε fotis1974...Πρωι πρωι κατι μου ζητησες με ΠΜ. Δεν ηταν ευκολο να το βρω, πραγματικα επρεπε να ψαξω πολυ για να το βρω αυτο που ζητησες. Μεχρι εδω καλα, μιας και βοηθαω οποιον μπορω σε οτιδηποτε μπορει να γνωριζω. Τι με τσαλακωσε? Να ελεγες και ενα ευχαριστω. Πηρες τι πηρες, δεν ειπες ενα γεια η μια καλημερα και αμεσως off line. Καλα να περασεις παντως...
κοιτα..για 2 ωρες ειναι καλη τιμη.απο κει και περα ειναι ποσο συμμετεχει....Μας τα παν και άλλες και όχι μία δύο...
Αυτό για μένα μου ακούγεται σαν ανέκδοτο όταν μου το λένε οι "κυρίες".
Το θέμα είναι ότι μου φαίνονται πολλά τα 100, για αυτό που βλέπω και χωρίς 100% εξασφαλισμένο το πρωκτικό.
Σίγουρα στην συγκεκριμένη εμφάνιση-κατηγορία κοπέλλας το VFM το κάνει η συμμετοχή. Απλά εγώ στο δίωρο με αυτές ψιλοβαριέμαι...κοιτα..για 2 ωρες ειναι καλη τιμη.απο κει και περα ειναι ποσο συμμετεχει....