zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ΟΚ! Φιλοι μου εχω ενημερωση για να ξερετε ΟΛΟΙ!
Απο την στιγμη που την πρωτοειδα εδω να ποσταρετε την αγγελια της κατι μου ελεγε οτι την εχω ξαναδει. Οτι ειναι γνωστη. Αφου λοιπον συνεχιζα να κοιταω τις φωτο(ιδιως αυτες απο facebook) τελικα θυμηθηκα. Θα μου πειτε ρε μεγαλε υστερα απο τοσες φωτο, τωρα θyμηθηκες? Ναι γιατι αλπα δεν την ειδα ΠΟΤΕ γυμνη. Ακουστε λοιπον. Ειχε βαλει αγγελια τον Αυγουστο (δυστυχως τωρα δεν θυμαμαι που αλλα θα το βρω οταν ανοιξω σημειωσεις) με μια φωτο καθισμενη στην πολυθρονα (faceless)και ελεγε οτι κανει στοματικο. Εγω λοιπον επικοινωνησα μαζι της και κλειστηκε ραντεβου για βραδακι (θυμαμαι ηταν 1000/Αυγουστος). Περασα και την πηρα απο σταση μετρο FIX, την ειδα και ηταν πολυ ασχημη. Μα πολυ λεμε, χειρο απο φωτο. Την φορτωσα στο αμαξι, πηγα 2-3 στενα παρακατω και της ειπα, μονο πιπα και τιποτε αλλο. Μου εκανε πιπα λοιπον στο αμαξι με προφυλακτικο (το ζητησα εγω γιατι δεν μου φαινοταν οκ) Την ωρα εκεινη βεβαια σκεφτομουν αλλα πραγματα, αλλιως δεν θα τελειωνα.
Της εδωσα 20ε και την γυρισα στο σπιτι του αδελφου της ειπε (καααλα).
Αγαπητοι μου φιλοι σας λεω οτι εμενα (μπαζογαμιας) δεν μου αρεσε καθολου. Αρα καταλαβαινετε. Γι' αυτο σας ειπα οτι δεν αναγνωριζα τιποτα γυμνο επανω της...Αυτα!
ΥΓ1 απο τις φωτο, ηταν πειπου 5-7 κιλα πιο αδυνατη...
ΥΓ2 το λεει και εδω, ετσι ηταν και η περιγραφη της αγγελιας του Αυγουστου, αλλα με αλλη φωτο.... k a n e s e x