nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.032
- Πόντοι
- 456
Milfαγωνιστες εχει δοκιμασει κανεις το εν λογω πουρο?Παρουσιαζει ενα καποιο ενδιαφερον...
την εχω πετυχει και στο Φυλης84 επανω πριν καιρο και δεν περασα,τραγικο μπαζακι εμφανισιακαMilfαγωνιστες εχει δοκιμασει κανεις το εν λογω πουρο?Παρουσιαζει ενα καποιο ενδιαφερον...
το πουρο ρε φιλε που το ειδες?Milfαγωνιστες εχει δοκιμασει κανεις το εν λογω πουρο?Παρουσιαζει ενα καποιο ενδιαφερον...
thx για τις infoναι αυτη ειναι, αλλα μη μπειτε στον κοπο να δοκιμασετε χωρις να σας ξερει...
θα της ζαλισετε τον ερωτα και θα τη χαλασετε.
βρειτε καποιον που να την ξερει και να σας συστησει...
για μενα παροτι ειμαι απο Θεσσαλονικη νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει ο αγοραιος ερωτας αυτη τη στιγμη.
αλλα επαναλαμβανω, αν δεν τη γνωριζετε μη μπειτε στον κοπο
Αν ειναι να φαμε πορτα απο πουτανα παμε και κανουμε καμακι...ειπαμε να ειμαστε μουνακιδες αλλα οχι και μουνοδουλοι.Κουνηστε λιγο τον κολο σας,εξω ειναι γεματο γκομενες που το μονο που θελουν ειναι μια βολτα στην θαλασσα,αντε και ενα ποτοναι αυτη ειναι, αλλα μη μπειτε στον κοπο να δοκιμασετε χωρις να σας ξερει...
θα της ζαλισετε τον ερωτα και θα τη χαλασετε.
βρειτε καποιον που να την ξερει και να σας συστησει...
για μενα παροτι ειμαι απο Θεσσαλονικη νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει ο αγοραιος ερωτας αυτη τη στιγμη.
αλλα επαναλαμβανω, αν δεν τη γνωριζετε μη μπειτε στον κοπο
φιλε μην το βλεπεις σαν "πορτα"Αν ειναι να φαμε πορτα απο πουτανα παμε και κανουμε καμακι...ειπαμε να ειμαστε μουνακιδες αλλα οχι και μουνοδουλοι.Κουνηστε λιγο τον κολο σας,εξω ειναι γεματο γκομενες που το μονο που θελουν ειναι μια βολτα στην θαλασσα,αντε και ενα ποτο
Καλησπέρα,συναγωνιστή αν θέλεις γράψε αν πέρασες καλά, πάει σε χοτέλι ή έχει δικό της χώρο? Να τολμήσω? Έχω και εγώ αδυναμία στις θείτσες.
ROSIDA 42 ETON ME PRASINA MATIA,MELAXRINI IPSOSI 1.62 55 KILA PSAXNO GIA GENEODORUS ANTRES,DEN EIMAI EPAGELMATIAS, EXO DIKO MOU XORO SAS PERIMENO APO 7 TO PROI MEXRI 8 TO VRADIΑυτή εδώ η θείτσα? Καινούρια?
Ναι αλλά γιατί δεν απαντά στο κινητό της αγγελίας??? Την έχω καλέσει δύο φορές αλλά τίποτα. Δεν πιστεύω να θέλει παρακάλια η θειτσα!!!!Ναι αξίζει και με το παραπάνω το 50ρικο. Πάει σε hotel και είναι μια θείτσα που τα δίνει όλα...
Καλησπέρα, η Ολγα () τι ξενοδοχεία προτιμάει?
Από σιτεμένες ποια θεωρείτε καλύτερη σε υπηρεσίες?
?
Από σιτεμένες ποια θεωρείτε καλύτερη σε υπηρεσίες?
?