Διαγραμμένο μέλος 89800
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 654
- Πόντοι
- 2.297
ίδιο γραφείο με κ
δεν έχω πάρει να σου πω λεπτομέριες
αν έχει πάρει κανείς, με ενδιαφέρει να δοκιμάσω την Μαρία, αλλά όχι για κασκαντεριλίκι
ίδιο γραφείο με κ
To θεμα αυτο,εχει λυθει??? Οντως ο τυπος ειναιλογω των ημερων εχει γραφτει το καθε μαλακιστηρι στο site κ πεταει οτι μαλακια του κατεβει
αυτό φάρσα να υποθέσω?
ομολογω οτι με παρεσυραν οι φωτο και ψηνομαι αμεσα για κασκαντερ..... ετσι μιλησα προ ολιγου στο τηλέφωνο , δεν δινει εντυπωση επαγγελματια ?????, βουλγαρια πραγματικες φωτο , λεει ...., στα 60 full + χοτελι περιοχη μεταξουργειο, οσο αφορα το χοτελι γιατι στεγη δικη της δεν διαθετει. λεω το μεσημερακι να προσπαθησω. θα υπαρξει αμεση ενημερωση.γιατί φάρσα? κανονική φαίνεται η αγγελία... πήρες τηλέφωνο και ήταν κλειστό η σου είπαν λάθος?
ομολογω οτι με παρεσυραν οι φωτο και ψηνομαι αμεσα για κασκαντερ..... ετσι μιλησα προ ολιγου στο τηλέφωνο , δεν δινει εντυπωση επαγγελματια ?????, βουλγαρια πραγματικες φωτο , λεει ...., στα 60 full + χοτελι περιοχη μεταξουργειο, οσο αφορα το χοτελι γιατι στεγη δικη της δεν διαθετει. λεω το μεσημερακι να προσπαθησω. θα υπαρξει αμεση ενημερωση.
εχω αργησει...??ζουν ακομη??Κι εγώ επίσης να δηλώσω πως αποφάσισαν να βγουν στη βίζιτα, λόγω μειωμένης σύνταξης, η θεία μου η Κατίνα, ετών 70 και η πεθερά μου, ετών 75 (η μάνα μου ευτυχώς έχει αποβιώσει!)
Αμφότερες χήρες και κουκλάρες. Άσε που είναι χρόνια αγάμητες και γι αυτό μέσα στην καύλα!
Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται για άγρια γκιλφς μου στέλνει π.μ.
Ειναι σιγουρο, αυτο που γραφεις ???στα 60 full φιλε μου ειναι μεσα και το anal για μια ωρα
ααα, okγιατί φάρσα? κανονική φαίνεται η αγγελία... πήρες τηλέφωνο και ήταν κλειστό η σου είπαν λάθος?
γραφείο, τσέχα στα 100 +20 +20 +20 ...επίσης αυτή ποια λέτε να είναι?
Ερωτηση κανω δεν ξερω τι γινεταιΕιναι σιγουρο, αυτο που γραφεις ???
Εχω κλεισει ραντεβουδακι για Σαββατο πρωι, θα εχετε ενημερωση απο πρωτο χερι ;)αυτό φάρσα να υποθέσω?
κανενα νεο απο το ραντεβου φιλε?αξιζε το κοριτσι?Εχω κλεισει ραντεβουδακι για Σαββατο πρωι, θα εχετε ενημερωση απο πρωτο χερι ;)
Περιμενα κριτικη απο 1-2 που ειχαν κλεισει ραντεβου,η δεν πηραν η δεν εγραψαν και την φωναξα σπιτι να περασει η ωρα.42 χρονων ειναι η κυρια, ερασιτεχνης,1,60, βυζια αυτα που βλεπετε,κοιλια πολυ χαλαρη απο τις γεννες και προσωπο γλυκο.Στην πιπα το προσπαθει με τα κλασικα,γλωσσα,ρουφηγμα κλπ.Στο πηδημα τιποτε το ιδιαιτερο,ειπαμε ειναι ερασιτεχνης,αιδοιο και πρωκτος ουτε στενα ουτε χαλαρα..Ειναι ανετη ομως και καλη στο μπλα-μπλα επειδη μιλαει απταιστα ελληνικα.Στα 40+ υπαρχουν πολυ καλύτερες και καμμια συγκριση βεβαια με τις αλλες θειες εδω,Αναστασια,Σοφια κλπαυτό φάρσα να υποθέσω?
Περιμενα κριτικη απο 1-2 που ειχαν κλεισει ραντεβου,η δεν πηραν η δεν εγραψαν και την φωναξα σπιτι να περασει η ωρα.42 χρονων ειναι η κυρια, ερασιτεχνης,1,60, βυζια αυτα που βλεπετε,κοιλια πολυ χαλαρη απο τις γεννες και προσωπο γλυκο.Στην πιπα το προσπαθει με τα κλασικα,γλωσσα,ρουφηγμα κλπ.Στο πηδημα τιποτε το ιδιαιτερο,ειπαμε ειναι ερασιτεχνης,αιδοιο και πρωκτος ουτε στενα ουτε χαλαρα..Ειναι ανετη ομως και καλη στο μπλα-μπλα επειδη μιλαει απταιστα ελληνικα.Στα 40+ υπαρχουν πολυ καλύτερες και καμμια συγκριση βεβαια με τις αλλες θειες εδω,Αναστασια,Σοφια κλπ
ένα παρόμοιο μιλφ με παρόμοια αγγελία είναι κ εδώ διαφορετικό τηλέφωνοαυτό φάρσα να υποθέσω?