Διαγραμμένο μέλος 89800
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 654
- Πόντοι
- 2.297
Αυτή εδώ? καινούριο φρούτο?
Αυτή εδώ? καινούριο φρούτο?
MASAZ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΕς ΑΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΝΑ ΑΓΑΠΗ ΝΙΚΟΛ ΚΛ.Π. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑΑυτή εδώ? καινούριο φρούτο?
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΤΟΥΕΤΟ. ΝΑΝΑ ΤΡΟΦΑΝΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΑ SKINNY ΣΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΣΕ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ.αα, την νανά την μασατζού εννοούσες. Φίλες είναι αυτές δηλαδή (κατρίν με νανά)?
Παίζει να δουλεύανε κ παρέα στην καλλθέα, έχεις ιδέα?
Καταλαβα ποια λες....40αρα ειναι,καπου εχει αγγελια και αυτη,κανει μασαζ και αυταρχικο και δεν ξερω τι αλλο με 70 την ωραΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΤΟΥΕΤΟ. ΝΑΝΑ ΤΡΟΦΑΝΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΑ SKINNY ΣΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΣΕ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ SEMINOLE ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. Η ΝΑΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΕΥΡΕΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΑΓΝΕΙΕΣ.
ΜΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΒΑΡΙΕΣΤΙΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΝΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑπου μπορω να βρω φοτο και τηλεφωνο της sofias ru? ευχαριστω...!!
Καλησπέρα,συναγωνιστή αν θέλεις γράψε αν πέρασες καλά, πάει σε χοτέλι ή έχει δικό της χώρο? Να τολμήσω? Έχω και εγώ αδυναμία στις θείτσες.
Ξυρισμένο πλέον ! 50€ full, απλά ετοιμάσου για θείτσα... η οποία όμως είναι καλή σε αυτό που κάνει. Με πίπα ακάποτη και μαραθώνια. Μόνο και μόνο για αυτό τα αξίζει.
συνάδελφοι γνωρίζει κανείς κανένα milf για σκληρή μεταχείριση
αν γνωρίζεις κάτι συναγωνιστή ευπρόσδεκτο..σαν λεμε niva 4x4 παει παντου και καιει ακομα και κατουρο!!!!!!
μαγκες αυτη αξιζει???Καλό και αξύριστο............
Γεματούλα η Θεία Όλγα, ότι βλέπεις στην φώτο, με βυζάρες, δυνατή στο
Συναγωνιστες καλησπερα.Εχουμε πληροφοριες για αυτη τη θειτσα?
Εχω την εντυπωση οτι εβαζε παλια αγγελια σαν Ολγα. Ξερουμε τι παιζει?Εψαξα και πιο πισω αλλα δε βρηκα κατι.
ειναι καλη φιλέ και τα δίνει ολα ειναι οπως βλέπεις στη φωτο
δινει και κουλουρι???ειναι καλη φιλέ και τα δίνει ολα ειναι οπως βλέπεις στη φωτο
τα δινει ολα ειπαμε..δινει και κουλουρι???