ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
ναι στα 60€
ναι στα 60€
βυζαρες εχει αλλα φαινεται να τρωει το φαγακι της!!!!!!!!!!!!!!!
xaxaxaxa.σε ξεγελαιε η καυλοφατσα ομως..και του διπλανού της μην σου πω. :S
xaxaxaxa.σε ξεγελαιε η καυλοφατσα ομως
αυτο το μυστηριο λυθηκε της μαρινας.της στελλας δεν λυθηκε ακομα...αλλά όπως είπες ζάρεεεες!
τσαμπα σπαμαρεις.αυτο το μυστηριο λυθηκε της μαρινας.της στελλας δεν λυθηκε ακομα
Ωραίος συναγωνιστή, ρίχνε φως...να και η τριτη Μαρινα με 100 στο διωρο.
Τσιμπηστεπαιχτες κ βουρ στον πατσα.
Υ.Γ γαμω τις ουκρανες που εχω μπλεξει κ δεν πραλαβαινω να γαμησω καμια καινουργια
καλημερα φιλε old boy...να ξερεις ομως οτι ειναι λιγο δυσκολο να το βρεις και κατι ακομα...ειναι λιγο διαφορετικη απο φωτος... Παντως φιλε μου απο σερβις ειναι απο αυτες που πιστευουν στο "εκει που βγαζεις το ψωμι σου μη βαζεις το καυλι σου"Ωραίος συναγωνιστή, ρίχνε φως...
καλημερα φιλε old boy...να ξερεις ομως οτι ειναι λιγο δυσκολο να το βρεις και κατι ακομα...ειναι λιγο διαφορετικη απο φωτος... Παντως φιλε μου απο σερβις ειναι απο αυτες που πιστευουν στο "εκει που βγαζεις το ψωμι σου μη βαζεις το καυλι σου"
καλημερα παιχτη.γιωργο ακου τον thodiablo...θα περασεις μια χαρα...
αν τωρα εισαι και λιγο δυσκολος, τοτε διαβασε και αποφασισε απο παρακατω λιστα....
βεβαια, υπαρχουν πολλες επιλογες, αλλες που δεν ειναι εδω στη λιστα...ειμαι σιγουρος οτι οι φιλοι αλλα και ολοι μαζι θα βοηθησουμε σε αποριες...
για την Βικτώρια 60 δεν.. η Αλεξάνδρα 50 είναι η Alexandra27καλημερα παιχτη.
Δωσε τα φωτα σου για Αλεξανδρα 50 και Βικτωρια 60
ευχαριστω παιχταρα μου.αλεξανδρα 27 ειναι το ονομα της...μπορεις να δει ςεδω κριτικες και εδω
μια χαρα μιλφονι, κοντουλα αλλα με ωραιο σωμα στα 50ε. Εκανε το καλυτερο cow girl (για μενα) Για τα γουστα σου ειναι μια χαρα. Θα σου αρεσει-προχωρα
για την αλλη τωρα
...60+20 η εξατμιση. Για τα δικα μου γουστα δεν ηταν αυτο που νομιζα (οχι οτι δεν ειναι δυνατο) Πολυ καλο χαρτι το σολοφλοκιαζωμα στο στομα. Οτι αλλο θες μου λες...
για να μην κανεις κ διαφημιση σ τον χοντρο νταβατζακοοπου αστερακια για αλεξανδρα βαλε g r e e k s e x f o r u m.com
αφου ξερεις οτι ειμαι εμποροσπιτας + ντηλερακιας...για να μην κανεις κ διαφημιση σ τον χοντρο νταβατζακο
οχι,η θεια ολγα εκ ρωσιαςΗ θεια Στελλα; (λαβλιστ)
ε, ρε τι μας θυμιζεις τωρα ρε φιλε....Η θεια Στελλα; (λαβλιστ)