scorpio16673
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 24
- Like
- 99
- Πόντοι
- 10
μασαζερί, Συγγρού 18
μπορει να εχει αλλαξει αριθμο.για κοτα και εδωΣυναγωνιστες ψαχνω το τηλ.της παολα μιλφ και της μαρινας 60...Μπορει να βοηθησει καποιος?
η τύπισα δεν είναι μούφα αλλά έχει τα βίτσια της με την ψυχολοψυχιατρική ανάλιση. είναι σαφώς αψυχολόγητη βέβαια η ίδια. πρόσωπο αρκετά όμορφο, σώμα με αρκετά πιασίματα. στο κρεβάτι κάνει τα πάντα με 70€. δάχτυλα δέχεται, και σκαμπίλια στα κωλομέρια που της αρέσουν κιόλας. αν αδυνατίσει θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή
ο Ρενος το ποσταρε χτες...ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι φολα ρε παιδια? παλια, εδω μεσα δεν ειχα διαβασει κοι οτι καλυτερο...μηπως κατι αλλαξε? Παντως ο Ρενος λεει οτι περασε οκ. Αν ξερει κανεις, φωναζει...
η γνωστη και μη εξαιρετεα αρτεμις.ΠΑΡΑ πολυ παλια καραβανα.για αρχη να ρωτησω εμφανιζεται η κοππελια της φωτο ????
γιατι εμενα αλλα μου ειπαν.
μου μιλησαν για κοπελια υπερβαρη ,καμια σχεση με τις φωτο , η οποια λεει οτι της εχουν κλεψει τις φωτο και εμφανιζεται αλλη κλπ κλπ.
και η οποια φυσικα πηρε ποδι.
μηπως ο ρενος μπορει να μας φωτισει ????
για αρχη να ρωτησω εμφανιζεται η κοππελια της φωτο ????
ο Ρενος το ποσταρε χτες...ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι φολα ρε παιδια? παλια, εδω μεσα δεν ειχα διαβασει κοι οτι καλυτερο...μηπως κατι αλλαξε? Παντως ο Ρενος λεει οτι περασε οκ. Αν ξερει κανεις, φωναζει...
φιλε, για αλλη αρτεμης σου ειπαν την ιστορια αυτη...τελειως διαφορετικη κοπελα. Εχω βρεθει και με τις 2για αρχη να ρωτησω εμφανιζεται η κοππελια της φωτο ????
μου μιλησαν για κοπελια υπερβαρη ,καμια σχεση με τις φωτο , η οποια λεει οτι της εχουν κλεψει τις φωτο και εμφανιζεται αλλη κλπ κλπ.
η γνωστη και μη εξαιρετεα αρτεμις.ΠΑΡΑ πολυ παλια καραβανα.
καλημερα παιχτη.
Δωσε τα φωτα σου για Αλεξανδρα 50 και Βικτωρια 60
αλεξανδρα 27 ειναι το ονομα της...μπορεις να δει ςεδω κριτικες και εδω
μια χαρα μιλφονι, κοντουλα αλλα με ωραιο σωμα στα 50ε. Εκανε το καλυτερο cow girl (για μενα) Για τα γουστα σου ειναι μια χαρα. Θα σου αρεσει-προχωρα
φταιει η γλυκια φατσουλα της και πως ειναι με το ζορι 1.55μπααα δεν νομιζω να κανει για τα γουστα του
Μετριο γαμησι, δεν δινει κωλο βυζια σχετικα μικρα
Η συγκεκριμενη εμφανιστικε αρχικα στα μπουρδελα και συγκεκριμενα στην αλυσιδα Διδυμου 20 - Αγκυρας 12 για καποιο διαστημα.
Αργοτερα πηγε και σε αλλα σπιτια , στο 20 ευρω παντα, αλλα παντου ηταν μια μετριοτητα
Νομιζω πως σαν call girl επιβιωνει για 2 λογους και μονο
1) χαμηλη τιμη
2) για καποιο λογο ελκει τους αγαπουληδες
φταιει η γλυκια φατσουλα της και πως ειναι με το ζορι 1.55
ασε να δουμε ποιες απ αυτες θα επιβιωσουν με το νεο ετοςσωστο και αυτο!
παιδιά για την ίδια μιλάμε. όλοι αυτήν περιγράφουμε εδώ και σε άλλες τις φωτό: επίσης κόβω τ αρχίδια μου πως και αυτές είναι δικές της:για αρχη να ρωτησω εμφανιζεται η κοππελια της φωτο ????
γιωργο ακου τον thodiablo...θα περασεις μια χαρα...
αν τωρα εισαι και λιγο δυσκολος, τοτε διαβασε και αποφασισε απο παρακατω λιστα....
βεβαια, υπαρχουν πολλες επιλογες, αλλες που δεν ειναι εδω στη λιστα...ειμαι σιγουρος οτι οι φιλοι αλλα και ολοι μαζι θα βοηθησουμε σε αποριες...
φιλε μου αυτο που εγραψα ειναι οτι εμφανιζεται αλλη .....παιδιά για την ίδια μιλάμε. όλοι αυτήν περιγράφουμε εδώ και σε άλλες τις φωτό: επίσης κόβω τ αρχίδια μου πως και αυτές είναι δικές της: