jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ψάξε στην τσέπη σου...
Και κάτι άλλο η Βίκυ δεν είναι milf Είναι πιπινι
γεια σου arnie με τα πμ σου
ψάξε στην τσέπη σου...
Και κάτι άλλο η Βίκυ δεν είναι milf Είναι πιπινι
τα σέβη μου στον μαχητή jimyγεια σου arnie με τα πμ σου
ρε ξεδοντιαρη!! σε εμενα δεν εχει ευχαριστω???thanks
και εγω της ειπα αν παρει ο ξεδοντιαρης να μην το σηκωσει το τηλεφωνο για 10 ημερες....
τα σέβη μου στον μαχητή jimy
καλο μηνα παιχτη.για ενημερωσε γιατι εχω χασει τευχη.κοντουλα, αλλα το αγελαδατο απο τα πολυ καλα, φιλε τζιμη...
ωραία συλλογή τις μισές τις έχω πάρει έχουν όλες πολύ καλά στοιχεία στάνταρακι μου βέβαια είναι η ναντια ,με καλύπτει περισσότερο. ..γιωργο ακου τον thodiablo...θα περασεις μια χαρα...
αν τωρα εισαι και λιγο δυσκολος, τοτε διαβασε και αποφασισε απο παρακατω λιστα....
βεβαια, υπαρχουν πολλες επιλογες, αλλες που δεν ειναι εδω στη λιστα...ειμαι σιγουρος οτι οι φιλοι αλλα και ολοι μαζι θα βοηθησουμε σε αποριες...
[/quote
Kαλημέρα! Η Αλεξάνδρα το πήγε 50 η έβαλε το χεράκι του ο δαίμων του τυπογραφείου? Φανταστικός ο πίνακας!!
ο φιλος zaδρen έγραψε με τον πίνακά - ανθολόγιό τουγιωργο ακου τον thodiablo...θα περασεις μια χαρα...
αν τωρα εισαι και λιγο δυσκολος, τοτε διαβασε και αποφασισε απο παρακατω λιστα....
βεβαια, υπαρχουν πολλες επιλογες, αλλες που δεν ειναι εδω στη λιστα...ειμαι σιγουρος οτι οι φιλοι αλλα και ολοι μαζι θα βοηθησουμε σε αποριες...
τι προγραμμα πουλανε οι ανωτερω κυριες παιχτη?η Αφροδίτη στη Συγγρού με 60€
και η τελευταία που κάποιοι τη λένε Άρτεμη αλλά εμένα μου είπε Σοφία με 60€
και εγω εχω την ιδια απορια μιας που η πολυ γνωστη ζηταει 60 και η αλλη απο την ανακασα 80.ποια μαρινα ειναι αυτη ρε παιδια?εχουμε πληροφοριες η' φωτογραφιες να την δουμε?
ελα ντε.Παιδια εκπληκτικο το κολαζ στον πινακα, οπως αυτα που κολλαγαν παλια τις φωτο απο διακοπες κλπ!!..αυτη η βικτορια 60 ποια ειναι??
ποια μαρινα ειναι αυτη ρε παιδια?εχουμε πληροφοριες η' φωτογραφιες να την δουμε?100 είναι το 2ωρο και μόνοστο μενίδι...
και η στελλα ποια ειναι η στελλα?...παντως η φωτο ειναι τραβηγμενη στο Λακομπα
η 1η 40αρα, σέξυ γυναίκα με πολύ όμορφο πρόσωπο και χαμόγελο. Ελληνίδα. δέχεται δαχτυλάκι, φιλάει στο στόμα με γλώσσσα (τη 2η φορά που πήγα) και γλύφει ακάποτα.τι προγραμμα πουλανε οι ανωτερω κυριες παιχτη?
η πρωτη ειναι στα 60?η 1η 40αρα, σέξυ γυναίκα με πολύ όμορφο πρόσωπο και χαμόγελο. Ελληνίδα. δέχεται δαχτυλάκι, φιλάει στο στόμα με γλώσσσα (τη 2η φορά που πήγα) και γλύφει ακάποτα.
η 2η ελλξνίδα και αυτή γύρω στα 33 λίγο παχουλή, γλύφει ακάποτα, και κάνει κώλο.
πηγαινε στο θρεντ του μαμπα να διαβασειςκαι η στελλα ποια ειναι η στελλα?