whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 36
συμφωνω.Μακρυααααααα !! Την Κριτική του Crazy Ivan (προσωπικα τον θεωρω αξιοπιστο) την διαβασατε....?
Στα ιδια χρηματα κ με αναλογες υπηρεσιες προτεινω την μελινα
συμφωνω.Μακρυααααααα !! Την Κριτική του Crazy Ivan (προσωπικα τον θεωρω αξιοπιστο) την διαβασατε....?
συμφωνω.
δωματιο 23...Πολλές φορες...
αλλα καθρεφτη στο ταβανι? σε ποιο δωματιο?
αυτο που λεει ο z4Μακρυααααααα !! Την Κριτική του Crazy Ivan (προσωπικα τον θεωρω αξιοπιστο) την διαβασατε....?
αξίζει και πολύ κόστος 60 ευρώ η ώρα δύο φορές πολύ καλύτερη από κοντά σε σχέση με τις φωτογραφίες βαθιά πιπα δέχεται cim και cif ηλικία 40 έως 45 πολύ κουλ τυπακι δουλεύει περιοχή καλλιθεας Μοσχάτου δηλαδή λακομπα Ρόζα gls. ..Αξιζει η Μελινα??? Κοστος, υπηρεσιες και οτι αλλο σχετκο..... Ευχαριστω.
την έχω τιμήσει μια φορά για κουβά δεν την λες κομήτης είναι στην ηλικία είναι σχετικά μικρή 30 έως 33 την έκοψα. ...Aνήκει στην κατηγορία πουτάνα-φάντασμα. Πότε δουλέυει-πότε δε δουλεύει...τη μια μέρα βαρίέται, την άλλη " τώρα έχει κρύο που να βγαίνω". Ναι μέχρι κι αυτή τη μαλακία άκουσα όταν προσπαθούσα να την κλείσω πρώτη φορά. Κι όταν τελικά τα κατάφερα πήγα κι εγώ κουβά..
Μακρυααααααα !! Την Κριτική του Crazy Ivan (προσωπικα τον θεωρω αξιοπιστο) την διαβασατε....?
μια χαρα ειναι η μελινα.αν εδινε κ κουλουρακι θα ηταν τζαμιεγω παλι το αναποδο
για τηνμελινα εχω ακουσει μετρια πραγματα
είναι το μόνο που που δεν δίνει αλλιώς θα ήταν το αστέρι στην κατηγορία της.μια χαρα ειναι η μελινα.αν εδινε κ κουλουρακι θα ηταν τζαμι
ναι την έχω πάρει δύο τρεις φορές πολύ καλή για τα γούστα μου βαθύ τσιμπουκι ωραίο σφιχτό σώμα και όπως είπα και πριν δέχεται cim και cif...εχεις εμπειρια φιλε?
καλη
δηλαδη??
οπως τα λεςναι την έχω πάρει δύο τρεις φορές πολύ καλή για τα γούστα μου βαθύ τσιμπουκι ωραίο σφιχτό σώμα και όπως είπα και πριν δέχεται cim και cif...
Μακρυααααααα !! Την Κριτική του Crazy Ivan (προσωπικα τον θεωρω αξιοπιστο) την διαβασατε....?
συμφωνω.
μια χαρα ειναι η μελινα.αν εδινε κ κουλουρακι θα ηταν τζαμι
τσιμπουκώνει καλά, αυτό θυμάμαι, στα 4 δε είναι καλύτερα λόγω βύζων κ κωλάρας που ''χορεύουν'' στις πουτσιές...einai κ φιλες γνωστες η φιδι??
αν ειναι κ η μαρινα σε επιδοση οπως η αλεξ βουρ
είναι το μόνο που που δεν δίνει αλλιώς θα ήταν το αστέρι στην κατηγορία της.
τα φτύνει στο cim η Μαρίνα , για την άλλη την Μελίνα,φίλη Μάρτας από Καλλιθέα, να ενημερώσω πως την είχα πετύχει κ στο Φυλής84 επάνω πριν κανά χρόνο κ κάτι. Αδιάφορο μιλφ, ούτε 20ευρω, ούτε 60 θα χαράμιζα..αυτο παει να πει παραστατικη περιγραφη