jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
ναι την έχω πάρει δύο τρεις φορές πολύ καλή για τα γούστα μου βαθύ τσιμπουκι ωραίο σφιχτό σώμα και όπως είπα και πριν δέχεται cim και cif...
thanks
ναι την έχω πάρει δύο τρεις φορές πολύ καλή για τα γούστα μου βαθύ τσιμπουκι ωραίο σφιχτό σώμα και όπως είπα και πριν δέχεται cim και cif...
Η Μαρίνα ξεκίνησε καριέρα σε Αγκύρας κ Διδύμου, με cim στο πρόγραμμα για ρδέλο.
Δεν την συνάντησα ως βίζιτα αλλά την θυμάμαι τίμια στο δωμάτιο, ζητά 60 συν το χοτέλ όπως πάντα δικό μας, στο Μετάξι πάει, της είχα ζητήσει για αλλού κ το είπε
τσιμπουκώνει καλά, αυτό θυμάμαι, στα 4 δε είναι καλύτερα λόγω βύζων κ κωλάρας που ''χορεύουν'' στις πουτσιές...
τα φτύνει στο cim η Μαρίνα , για την άλλη την Μελίνα,φίλη Μάρτας από Καλλιθέα, να ενημερώσω πως την είχα πετύχει κ στο Φυλής84 επάνω πριν κανά χρόνο κ κάτι. Αδιάφορο μιλφ, ούτε 20ευρω, ούτε 60 θα χαράμιζα..
τα φτύνει στο cim η Μαρίνα , για την άλλη την Μελίνα,φίλη Μάρτας από Καλλιθέα, να ενημερώσω πως την είχα πετύχει κ στο Φυλής84 επάνω πριν κανά χρόνο κ κάτι. Αδιάφορο μιλφ, ούτε 20ευρω, ούτε 60 θα χαράμιζα..
Αυτος ο ουανκερακιας μαστρουμπετορας και μαζι και παιδι της παλαμης , το αγορι που δακρυζει καθως ατενιζει το βεραμαν φεγγαρι,που είναι? Θελω κατι να του πω… Βεβαια θα μπορουσα να ποσταρω σαν απαντηση ΜΟΝΟ τις φωτο που ολοι βλεπετε απο την καθημερινη μαχη που δινει ο συναδελφος για την ενημερωση μας. Φιλε, δε γαμας ε? Φαινεται απο τον τροπο που χρησιμοποιεις το πληκτρολογιο, ο τροπος που πατας το γραμμα "κ" ξερεις εσυ με το κωλοδακτυλο, το εχεις πλατυνει τοσο που βαρας μαζι και το γραμμα "λ".Τι γλωσσα ειναι αυτη που χρησιμοποιεις ρε ουρακοταγκε? απο την πολυ παντοφλα που τρως απο τη γυναικα σου εχει πειραχτει ο εγκεφαλος σου σιγουρα!και γι αυτο μπαινεις εδω και απαντας σε ολα τα σχολια,να βγαζεις τα κομπλεξ σου!
Πολυ θα ηθελα να αποφευγω τα σχολια σου αλλα οποιο νημα και να διαβασω,πεφτω επανω στις καλημερες/καλησπερες με τους "φιλους" σου! τσατ τα εχεις κανει ολα τα νηματα και απο ουσια τιποτα!
Καλημερα κ καλη εβδομαδα παιχτουρα.Τι λεει το μενου για σημερα?θα χτυπησουμε κανα καλο μιλφονι?ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ
γεια σου ρε φιλε...Καλημερα κ καλη εβδομαδα παιχτουρα.Τι λεει το μενου για σημερα?θα χτυπησουμε κανα καλο μιλφονι?
ε στον γυρισμο χτυπα την σονια να σου φυγουν ολα.γεια σου ρε φιλε...
εχω ενα γαμημενο σεμιναριο στις 11 και μαλλον θα κρατησει μεχρι βραδυ...σκεφτομαι αυριο (αν μου εχει φυγει το κωλοσυναχι που πηρα απο την καριολα του Σαββατου-υπερβιζιτα) να τη κανω για την λουκρητια αλογα που λεγαμε...
α, ξεχασα να πω σε ολους τους φιλους οτι για το καθετο χαμογελο που πηρα το σαββατο το γαμηστρο δεν ηταν 80 που λεει η αγγελια, αλλα 60!!
γεια σου ρε τζιμη, φιλε
θα βρισκομαι στην Βουλιαγμενης...αρα μαλλον με βλεπω να σταματαω για φρικασε στην Κελλυ ;)ε στον γυρισμο χτυπα την σονια να σου φυγουν ολα.
χα,χα,χα
γεια σου ρε τζιμη, φιλε
μιλω για το μπαζολακι του σαββατου, αν γυρισεις σελιδα (περιπου 4-5 σελιδες) θα δεις τι ειχα γραψει και για ποια...
Την καλημερα μου φιλε
θα βρισκομαι στην Βουλιαγμενης...αρα μαλλον με βλεπω να σταματαω για φρικασε στην Κελλυ ;)
γεια σου παλιοαγορο...σε εχω ετοιμο στο πμ....δες
ειμαι ακομα ταραγμενος φιλε σορρυ
Εγώ την πήρα 2 φορές, τελευταία πριν κάνα χρόνο, έβγαζε καύλα αλλά το σώμα της είναι πλέον πολύ μπατελέ... :- Για πολύ μερακλήδες...