Επισκέπτης
Εγω πάλι αλλη απορια εχω.
έχει το κουτουκι του Βαγγέλη, ταβανοκαθρεπτες?
έχει το κουτουκι του Βαγγέλη, ταβανοκαθρεπτες?
σας αρεσει? ναι. ε? are you syrious or palestinious?
ξυπνησα πρωι πρωι και ετοιμος για ανάποδα ψαλίδια...και φυσικα ετοιμοτατος για χυσια με τοκους υπερημεριας, μιας και ειχε περασει και το 6μηνο since το last γαμησι...
Το ρομαντικο ραντεβουδακι κλειστηκε στο κουτουκι του Βασιλη στο Μεταξι, που εχει και ανακενησμενη κουζινιτσα με ωραια μπριζολιδια.... Η ωραια κοιμωμενη εμφανιστηκε με καθυστερηση σαν αυτης της περιοδου εφηβης. Δηλαδη μια ωρα. Δεν ηθελα να την παιξω γιατι κρατουσα ορμες για αγρια ξεκωλιασματα.
Ρουχα τσιτσιπλι μεχρι φθορας. Μαλλι κοντο αλβανοαραβικο ξανθοπλυσμα φυσικα.Η γκομενα επιεικως πηδηξιμη μαλλι τσαλαπετεινος ματια αυλωνιτη στο δικαστηριο (θυμαστε ε?) Πιπα αερας Νοτιος, Μπορωρ 3 και με το ζορι. Σακομπολιασμα καλο εως πολυ καλο.Μου εβαλε παλτουδακι μονη της υστερα απο 30sec πορδοπιπας και γαμησι δονηταρι. Σε 2 λεπτακια εκανα καταθεσουλα και αυτο ηταν. Ευτυχως εβλεπα τον ZADREN απο τον ταβανοκαθρεπτη εκπληξη, και καυλωσα οκ (δεν το περιμενα αλλα απο διπλανο δωματιο επαιζε τριο και ετσι κατι καταφερα)...Αλλιως....γαμηστε τα παιδια..
Αισθανθηκα σαν αδερφογαμιας δηλαδη "ασπρα μαλλια στην κεφαλη, κακα μαντατα στην ψωλη" Ευτυχως το κινητο που μιλαγε την ωρα που με πιπωνε δονηστηκε και αφου εσπρωξα λιγο το πουτσο μου να το ακουμπησω με την δονηση, μαγκες καυλωσα. Στου χαντακ η γκομενα παιδια και ναν και λασπωμενο!!!
Αφου ειμαι μαλακομουνοδουλος, καλα να παθω (οχι οτι εχω παραπονο απο αυτην την ωριτσα της ζωης μου)
Απο μενα ρεμαλια δεν θα ξανακουστε τιποτα αλλο απο το συγκεκριμενο "καθώς μπαίνεις" κοριτσι ...
Καμια καλη προταση για κανα μιλφονι εχει κανενας φιλος?εχω παρει Ναντια,Ναντια Ρωσσακι,Βανεσσα,Βανεσσα Β.Π,Ελλη,Μαγια,Αναστασια Ρου,Παολα,Μαρτα,Λιλη,Κατερινα 40,Μαρινα 60,Αννιτα,Ιζαμπελλα,Ελβιρα
Γεια σου ρε ζαντ......ηρωαδεν παζει ρε φιλε...και να τα εγραφες εγω παλι θα την εβλεπα...
ρε τυπε "σκουπα" τα εκανεs ολα ....μπραβο !!! χαχαχα !!!
Παρε και την 55 αρα την φιλη τηs Μαγιαs , την Αλεξαντρα 27 , Μελινα milf (φιλη Μαρταs) και Μαρινα milf (φιλη Αλεξαντραs27)και οκ εχειs κλεισει κατα 80 με 90%.....νομιζω .....
Καμια καλη προταση για κανα μιλφονι εχει κανενας φιλος?εχω παρει Ναντια,Ναντια Ρωσσακι,Βανεσσα,Βανεσσα Β.Π,Ελλη,Μαγια,Αναστασια Ρου,Παολα,Μαρτα,Λιλη,Κατερινα 40,Μαρινα 60,Αννιτα,Ιζαμπελλα,Ελβιρα
Την φιλη της Μαγιας την εχω παρει τηλ.αλλα τιποτα ακομα,Αλεξανδρα 27 εχω δοκιμασει!για τις αλλες 2 θα ψαξω να βρω λινκ κ θα δοκιμαστουν!σε ευχαριστω παιχταρα μου!
Την φιλη της Μαγιας την εχω παρει τηλ.αλλα τιποτα ακομα,Αλεξανδρα 27 εχω δοκιμασει!για τις αλλες 2 θα ψαξω να βρω λινκ κ θα δοκιμαστουν!σε ευχαριστω παιχταρα μου!
κ συ εχεις φαει την φιλη της μαγιας?
αυτηνν στο κεντρο ε?
Οχι φιλε μου,τηλ.την εχω παρει αλλα δεν το σηκωσε!
κ συ εχεις φαει την φιλη της μαγιας?
αυτηνν στο κεντρο ε?
φιλε jimy.m θα σε μαλωσω ,διαβασε καλυτερα ...τηλεφωνο την πηρε ...χαχαχαχα !!!!
εισαι γιγαντας
απο αυτες μονο η ελλη κ η ελβιρα με καινε για δοκιμη συντομα