zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
για την ναντια μιλαω...εσυ γιατι βαζεις τοοοσα πολλα ερωτηματικα?Για τη Νάντια μιλάς????????
για την ναντια μιλαω...εσυ γιατι βαζεις τοοοσα πολλα ερωτηματικα?Για τη Νάντια μιλάς????????
μονο μπαλα ρε φιλε? ειναι αληθεια οτι ξερει πολυ καλο παιχνιδι...χα,χα,χα.μετα απο 25 χρονια σε δελα,στουντιο,hotels,σπιτια,παΝΤΟΥ,αυτο ελειπε να μην ξερει πως να σε παιξει μπαλα.
υποκειμενικα ολα τυπε.Για τη Νάντια μιλάς????????
εμεις γαμαμε ΕΞΩ απο το matrix...αλλες μπριζολες και μπιτζιβίσιαυποκειμενικα ολα τυπε.
Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι με ολους.
Εγω με τον zadren κ μερικους ακομη ειμαστε μπαζοεξοντωτες.
Εσεις γαμηστε τις πιτσιρικες μουναρες.
Ολοι χωραμε στο μπου.
Εδω υπαρχει θρεντ για τραβελια με προσοντα.
Σ εμας θα κολησετε?π
υποκειμενικα ολα τυπε.
Ολοι χωραμε στο μπου.
Σ εμας θα κολησετε?π
και τα δυο.Φυσικά και ο καθένας γαμά ότι θέλει...Το ερώτημά μου πήγαινε στο ομόρφυνε πολύ! Δηλαδή τι έκανε? Έχασε 10 κιλά, ή ψήλωσε 20 πόντους???
και τα δυο.
Εγω ψωνιζω σερβις τυπε.
Αμα συνδιαζεται κ με τον σωματοτυπο που θελω,ακομη καλυτερα.
Αν οχι,το σερβις ειναι το πρωτο ζητουμενο,μετα η σωματοδομη κ τελευταιο το μπαγιοκο που πληρωνω.
χα,χα,χα.μετα απο 25 χρονια σε δελα,στουντιο,hotels,σπιτια,παΝΤΟΥ,αυτο ελειπε να μην ξερει πως να σε παιξει μπαλα.
υποκειμενικα ολα τυπε.
Ολοι χωραμε στο μπου.
Σ εμας θα κολησετε?π
ομορφια δεν ειναι μονο το υψος και η περιφερια σε πουτανα φιλε...ειναι αυτο που λεμε το "στυλ" η καυλα που σου βγαζει ΠΡΙΝ τη γαμησεις. Εκει ειναι φιλε μου. Και η ναντια με το καινουργιο στυλ στο μαλλι και τα υπεροχα ρουχαλακια της εχει στυλ...Φυσικά και ο καθένας γαμά ότι θέλει...Το ερώτημά μου πήγαινε στο ομόρφυνε πολύ! Δηλαδή τι έκανε? Έχασε 10 κιλά, ή ψήλωσε 20 πόντους???
την γνωρίζω εδώ και τρία χρόνια περίπου ,έχω πορεία 20 ετών και βάλε στις βίζιτες το επαναλαμβάνω είναι ασυναγώνιστη και αειθαλής. ....ομορφια δεν ειναι μονο το υψος και η περιφερια σε πουτανα φιλε...ειναι αυτο που λεμε το "στυλ" η καυλα που σου βγαζει ΠΡΙΝ τη γαμησεις. Εκει ειναι φιλε μου. Και η ναντια με το καινουργιο στυλ στο μαλλι και τα υπεροχα ρουχαλακια της εχει στυλ...
την γνωρίζω εδώ και τρία χρόνια περίπου ,έχω πορεία 20 ετών και βάλε στις βίζιτες το επαναλαμβάνω είναι ασυναγώνιστη και αειθαλής. ....
40 χρονια μπετατζής θες να πεις έχω μπάζωσει40 χρόνια φούρναρης
εχω ψήσει.....
το 25 είναι λίγο υπερβολικό από συζητήσεις μαζί της περίπου 10 με 12 χρόνια μάξιμουμ. .χα,χα,χα.μετα απο 25 χρονια σε δελα,στουντιο,hotels,σπιτια,παΝΤΟΥ,αυτο ελειπε να μην ξερει πως να σε παιξει μπαλα.
το 25 είναι λίγο υπερβολικό από συζητήσεις μαζί της περίπου 10 με 12 χρόνια μάξιμουμ. .
40 χρονια μπετατζής θες να πεις έχω μπάζωσει
ομορφια δεν ειναι μονο το υψος και η περιφερια σε πουτανα φιλε...ειναι αυτο που λεμε το "στυλ" η καυλα που σου βγαζει ΠΡΙΝ τη γαμησεις. Εκει ειναι φιλε μου. Και η ναντια με το καινουργιο στυλ στο μαλλι και τα υπεροχα ρουχαλακια της εχει στυλ...
οτι πεις παιχτη μου.το 25 είναι λίγο υπερβολικό από συζητήσεις μαζί της περίπου 10 με 12 χρόνια μάξιμουμ. .
η δικια σου αληθειαΗ αληθεια καπου στην μεση