luckys_82222
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παμε παλι.για να ενεργοποιθουν τα πμ σου,πρεπει να εχεις ποσταρει 5+ μυνηματα στο φορουμ.οκ?
τωρα το καταλαβα οκ!!!μα καλα για χαζο με περασες???
παμε παλι.για να ενεργοποιθουν τα πμ σου,πρεπει να εχεις ποσταρει 5+ μυνηματα στο φορουμ.οκ?
....κομένο η καημμένο παλικάρι???????????οχι τραβελι ... κομμενο παλικάρι ...
Συναγωνιστή για ποιά μιλάς?Κομμένο. Λίγα παραπανίσια κιλά από τις φωτογραφίες της και λίγο πιο φουσκωμένα μαγουλάκια, αλλά με εκπληκτικά τσιμπουκόχειλα. Δεν ετιμήθη από εμένα αλλά δίνω ακριβή περιγραφή μιας και την επισκέφθηκα λίαν προσφάτως.
αν απαντησεις τωρα οκ, εχεις 6 μηνυματα και εισαι οκ φιλε...
Συναγωνιστή για ποιά μιλάς?
Για μια Ελίνα αδερφέ που έγινε αναφορά από άλλους συναγωνιστές προηγουμένως. Είναι τραβεστί εγχειρισμένη
για ελα πριβε...Παιζει κανα link για αυτην την Βικτωρια που ειναι στα 60ευρω ? Ευχαριστω
Παιζει κανα link για αυτην την Βικτωρια που ειναι στα 60ευρω ? Ευχαριστω
εσυ ρε ρεμαλι δεν το εχεις?Κ γω κ γω
την καλημερα μου
εσυ ρε ρεμαλι δεν το εχεις?
καλημερα...
το τηλ παραπεμπει σε γραφειο με διαφορες τανες κατα διαστηματα.παμε γι αλλα.Βικτωρια??
Οχι
παιζει να το ειχα στο παλιο κινητο
τα σεβη μου
η επιτομή της πιάτσας αξίζουν όλες τους εγώ γουστάρω και καλύπτομαι περισσότερο από την ναντια προσωπικά γούστα είναι αυτά. ...για ριξε μια ματια εδω... για πανω απο 50-60 δεν σου κανει ???
φιλε μου εχεις απολυτο δικιο. Ιδιως αν σε γνωρισει λιγο περισσοτερο, ειναι καταπληκτικη γυναικα. Τα εχει ολα και ιδιως τελευταια εχει ομορφυνει ακομα πιο πολλυ.η επιτομή της πιάτσας αξίζουν όλες τους εγώ γουστάρω και καλύπτομαι περισσότερο από την ναντια προσωπικά γούστα είναι αυτά. ...
και σωστή επαγγελματία και πολύ καλός άνθρωπος είμαστε τυχεροί που υπάρχει στην πιάτσα. ...φιλε μου εχεις απολυτο δικιο. Ιδιως αν σε γνωρισει λιγο περισσοτερο, ειναι καταπληκτικη γυναικα. Τα εχει ολα και ιδιως τελευταια εχει ομορφυνει ακομα πιο πολλυ.
χα,χα,χα.μετα απο 25 χρονια σε δελα,στουντιο,hotels,σπιτια,παΝΤΟΥ,αυτο ελειπε να μην ξερει πως να σε παιξει μπαλα.φιλε μου εχεις απολυτο δικιο. Ιδιως αν σε γνωρισει λιγο περισσοτερο, ειναι καταπληκτικη γυναικα. Τα εχει ολα και ιδιως τελευταια εχει ομορφυνει ακομα πιο πολλυ.
φιλε μου εχεις απολυτο δικιο. Ιδιως αν σε γνωρισει λιγο περισσοτερο, ειναι καταπληκτικη γυναικα. Τα εχει ολα και ιδιως τελευταια εχει ομορφυνει ακομα πιο πολλυ.