old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
αυτα δεν ειναι τιποτα ρε!
αυτα δεν ειναι τιποτα ρε!
μαρτυρας χωρις ξυλο
συναγωνιστες ψαχνω ένα milf γυρω στο 50αρικο αξιολογο, βυζοφορτωμενο (τα milf ετσι πρεπει να είναι) με δικο της χωρο για ξεχαρμανιασμα χωρισμου. ότι θελετε μου στελνετε pm η μου λετε από εδώ!
οχι ρε φιλε γιαννη, πες του οτι υπαρχει η μαρια με 50ε στο χωρο της αττικη...αφου γμτ τα γραψαμε 1-2 σελιδες πιο πισω τι στο διαολο ρε πουστη μου ζητανε πια? Να τους φερουμε την πουτανα σπιτι τους?50αρικο ?
μηπως να πας σε κανα στουντιακι μαν καλυτερα ? με 50 θα γαμησεις καμια σαυρα ετοιμοθανατη
τσέκαρε p.m.συναγωνιστες ψαχνω ένα milf γυρω στο 50αρικο αξιολογο, βυζοφορτωμενο (τα milf ετσι πρεπει να είναι) με δικο της χωρο για ξεχαρμανιασμα χωρισμου. ότι θελετε μου στελνετε pm η μου λετε από εδώ!
εμεις? τιμωρημενοι ειμαστε?τσέκαρε p.m.
ναντια φιλε μου..απο μαγια καλυτερη τουλαχιστον τωρα...πες μας τι λεφτα θελεις να ξοδεψεις να δουμε τι αλλο μπορουμε να κανουμε για σεναπαιδια καλησπερα.καινουριος στην παρεα σας.διαβασα πολλα σχολια σας και ηθελα την αποψη σας.ΜΑγια η Ναντια????η αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη.
οχι ρε φιλε γιαννη, πες του οτι υπαρχει η μαρια με 50ε στο χωρο της αττικη...αφου γμτ τα γραψαμε 1-2 σελιδες πιο πισω τι στο διαολο ρε πουστη μου ζητανε πια? Να τους φερουμε την πουτανα σπιτι τους?
Ρε φιλε κακιστε σαββα, διαβασε και λιγο το forum πριν κανεις τετοιες ερωτησεις, διαβασε τις κριτικες να δεις και τιμες ευτυχως οι φιλοι εδω μεσα σου δινουν τη δυνατοτητα να διαλεξεις απο μπολικες χοανες...διαβασε, διαβασε....Δες μονος σου γιατι μπορει η φαινομουνα που σε στελνουμε να μην ειναι ουτε για να κοψει βεντουζες η ακομα και καμια σαλάιδω..
αν το εκανα αυτο, θα ελεγε μετα οτι δεν βοηθαω!!! κατι τετοια λενε μετα χωρις καν να διαβαζουν τι εχει κρεμασει εδω ο καθενας μας...γιατί δεν του προτείνεις το θρόισμα των φύλλων του δεντρου @ τα τρεχούμενα γάργαρα νερά;;;;
μ'ενα 50αρι...θα περάσει υπέροχα και θα μάθει να ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ!!!
αν το εκανα αυτο, θα ελεγε μετα οτι δεν βοηθαω!!! κατι τετοια λενε μετα χωρις καν να διαβαζουν τι εχει κρεμασει εδω ο καθενας μας...
καλημερα ρε αδακε!!
πρεπει να εχεις πανω απο 5 ποστ,στα νηματα.επισης να μου πει καποιος πως μπορω να στειλω προσωπικο μηνυμα.και γιατι αργει τοσο πολυ να ανεβει το σχολιο μου
σου εχω στειλει με πμ ολη την διαδικασια...δες το φιλε.επισης να μου πει καποιος πως μπορω να στειλω προσωπικο μηνυμα.και γιατι αργει τοσο πολυ να ανεβει το σχολιο μου
αυτο που σου εγραψα το διαβασες?σε ευχαριστω πολυ zadren.απλα δε μου βγαζει για μηνυμα κατι.μηπως επειδη ειμαι ακομα καινουριος και δεν εχω γραψει αρκετα?
αυτο που σου εγραψα το διαβασες?
παμε παλι.για να ενεργοποιθουν τα πμ σου,πρεπει να εχεις ποσταρει 5+ μυνηματα στο φορουμ.οκ?για τα 5 που ειπες οχι δεν το πολυκαταλαβα.πρεπει δηλαδη να εχω ανεβασει 5 σχολια?