jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ομερτα.καλη συνεχεια.
:o >
ομερτα.καλη συνεχεια.
αχαχχαχααχαχ!!!
:o >
[/quote
αν μαθω κατι jimmy θα σου πω..αν και αυτου του τυπου οι τανες παιζουν εκτος εδρας για να μην σταμπαριστουν.. η ωτοριτα ηταν μη δει πουτσο..για αυτο ειχα την ελπιδα , οτι θα εβγαινε αληθινη η παροιμια και κατι θα μαθαιναμε..(θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει)..θεσπα..η θαλασσα εχει γινει πια γιαουρτι
πολλα κιλα,τιμια στο κρεββατι.80 +20 κωλος.κανει κα παρτουζες με τον δικο της.αν ξερπερασεις το σοκ,με αυτο που θα δεις,θα σε αποζημιωσει.γεια σας γνωρίζεται κατι γιαυτη; κοστος υπηρεσιες κλπ .ευχαριστω
πολλα κιλα,τιμια στο κρεββατι.80 +20 κωλος.κανει κα παρτουζες με τον δικο της.αν ξερπερασεις το σοκ,με αυτο που θα δεις,θα σε αποζημιωσει.
jimy τι να πω..ετσι τα θυμαμαι..μου ειχε πει και για μια φιλη της που δουλευε γκαρσονα σε μια καφετερια στην Πεντελης..αν ηθελα να τις παρω μαζι..αλλα η αλλη γαμιοταν ακαποτο και εκανα πισω..
Η ΕΛΠΙΔΑ ειναι βιζιτα;ρε μπάς και έχουν δίκιο οι συριζαίοι ;;;;;;;;
η ΕΛΠΙΔΑ έρχεται!!!
δεν σου τόχα ρε αλέξη....
Παλικαρι αυτη που λες δε τη ξερω αλλα για τη φιλη της σε καφε στη πεντελης και για τοσα χρονια πισω που αναφερεις μου θυμιζουν ενα ξανθο κοντοπουτανο αλβανιδα που δουλευει ακομα σε καφε οπως και τη τωρινη betula skype που δουλευε τοτε.jimy τι να πω..ετσι τα θυμαμαι..μου ειχε πει και για μια φιλη της που δουλευε γκαρσονα σε μια καφετερια στην Πεντελης..αν ηθελα να τις παρω μαζι..αλλα η αλλη γαμιοταν ακαποτο και εκανα πισω..
Η ΕΛΠΙΔΑ ειναι βιζιτα;
Παλικαρι αυτη που λες δε τη ξερω αλλα για τη φιλη της σε καφε στη πεντελης και για τοσα χρονια πισω που αναφερεις μου θυμιζουν ενα ξανθο κοντοπουτανο αλβανιδα που δουλευει ακομα σε καφε οπως και τη τωρινη betula skype που δουλευε τοτε.
80 για μια ωρα η μια εκτονωση?
στο πρωτο ερωτημα,για μια ωρα,στο δευτερο ερωτημα,ναι!!!Αυτό το ζώο θέλει 80 euro ???
...σε σπιτια της γειτονιας,καλυτερα.... ;)Ρε τι γινεταιστη γειτονιακ δεν παιρνω χαμπαρι
οχι παντου αδερφε.το ειδα.guru13 μπορεις να ερθεις λιγο πμ?
Για πείτε και την καφετέρια!!!Ρε τι γινεται στη γειτονια κ δεν παιρνω χαμπαρι
Για πείτε και την καφετέρια!!!