jim197219721972
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παίδες καλημέρα παίζει κανένα milf με πρωκτικο σε κανονικη τιμη;
όταν την έπαιρνες δεν εγραφες κατι εδω να ενημερωσεις κι αλλους,τωρα θες να σου πουμε που βρισκεται....Καλησπέρα παιδιά.. Είμαι από επαρχία και πριν απο 4-5 χρόνια ερχόμουν συχνά Αθήνα λόγω δουλειάς..Σε ένα από τα ταξίδια γνώρισα μια milfάρα 35-36 θα ήτανε τότε που τα έκανε όλα..κυριολεκτικά έσταζε καύλα. Είχα περάσει πολύ καλά. Τώρα απ`ότι φαίνεται θα ξαναρχίσω τις επισκέψεις λόγω δουλειάς και θα θα γούσταρα πολύ έναν επαναληπτικό γύρο...Η μαλακία είναι ότι το τηλ. που είχα δεν ισχύει πια και έτσι δεν ξερω πως να την ξαναβρω. Την έλεγαν Ντορίτα (ψευδόνυμο?)και ήταν στα βορεια προάστεια..Βριλήσσια αν δεν κανω λάθος. Μετά απο τοσα χρονια λιγο δυσκολη η ολη φαση, αλλα μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση..Μελαχρινη και μικροκαμωμενη..Αν μπορει καποιος να δωσει καποια κατρυθυνση ή εχει καποια ιδεα..Σε καθε περιπτωση ευχαριστω..
όταν την έπαιρνες δεν εγραφες κατι εδω να ενημερωσεις κι αλλους,τωρα θες να σου πουμε που βρισκεται....
Καλησπέρα παιδιά.. Είμαι από επαρχία και πριν απο 4-5 χρόνια ερχόμουν συχνά Αθήνα λόγω δουλειάς..Σε ένα από τα ταξίδια γνώρισα μια milfάρα 35-36 θα ήτανε τότε που τα έκανε όλα..κυριολεκτικά έσταζε καύλα. Είχα περάσει πολύ καλά. Τώρα απ`ότι φαίνεται θα ξαναρχίσω τις επισκέψεις λόγω δουλειάς και θα θα γούσταρα πολύ έναν επαναληπτικό γύρο...Η μαλακία είναι ότι το τηλ. που είχα δεν ισχύει πια και έτσι δεν ξερω πως να την ξαναβρω. Την έλεγαν Ντορίτα (ψευδόνυμο?)και ήταν στα βορεια προάστεια..Βριλήσσια αν δεν κανω λάθος. Μετά απο τοσα χρονια λιγο δυσκολη η ολη φαση, αλλα μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση..Μελαχρινη και μικροκαμωμενη..Αν μπορει καποιος να δωσει καποια κατρυθυνση ή εχει καποια ιδεα..Σε καθε περιπτωση ευχαριστω..
ρε φιλε εχουμε τετοια πουτανα εδω πανω και δεν ειπες τιποτα σε κανενα? εαυτουλακιας εισαι?Καλησπέρα παιδιά.. Είμαι από επαρχία και πριν απο 4-5 χρόνια ερχόμουν συχνά Αθήνα λόγω δουλειάς..Σε ένα από τα ταξίδια γνώρισα μια milfάρα 35-36 θα ήτανε τότε που τα έκανε όλα..κυριολεκτικά έσταζε καύλα. Είχα περάσει πολύ καλά. Τώρα απ`ότι φαίνεται θα ξαναρχίσω τις επισκέψεις λόγω δουλειάς και θα θα γούσταρα πολύ έναν επαναληπτικό γύρο...Η μαλακία είναι ότι το τηλ. που είχα δεν ισχύει πια και έτσι δεν ξερω πως να την ξαναβρω. Την έλεγαν Ντορίτα (ψευδόνυμο?)και ήταν στα βορεια προάστεια..Βριλήσσια αν δεν κανω λάθος. Μετά απο τοσα χρονια λιγο δυσκολη η ολη φαση, αλλα μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση..Μελαχρινη και μικροκαμωμενη..Αν μπορει καποιος να δωσει καποια κατρυθυνση ή εχει καποια ιδεα..Σε καθε περιπτωση ευχαριστω..
Καλησπέρα παιδιά.. Είμαι από επαρχία και πριν απο 4-5 χρόνια ερχόμουν συχνά Αθήνα λόγω δουλειάς..Σε ένα από τα ταξίδια γνώρισα μια milfάρα 35-36 θα ήτανε τότε που τα έκανε όλα..κυριολεκτικά έσταζε καύλα. Είχα περάσει πολύ καλά. Τώρα απ`ότι φαίνεται θα ξαναρχίσω τις επισκέψεις λόγω δουλειάς και θα θα γούσταρα πολύ έναν επαναληπτικό γύρο...Η μαλακία είναι ότι το τηλ. που είχα δεν ισχύει πια και έτσι δεν ξερω πως να την ξαναβρω. Την έλεγαν Ντορίτα (ψευδόνυμο?)και ήταν στα βορεια προάστεια..Βριλήσσια αν δεν κανω λάθος. Μετά απο τοσα χρονια λιγο δυσκολη η ολη φαση, αλλα μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση..Μελαχρινη και μικροκαμωμενη..Αν μπορει καποιος να δωσει καποια κατρυθυνση ή εχει καποια ιδεα..Σε καθε περιπτωση ευχαριστω..
εισαι πολυ προχωρημενος φιλε steeve...αντε να ανοιξουν οι δουλειες εκει πανω και να γλυτωσουμε τις πολλες μετακινησεις... ;) ;)ελα ρε συ τυπε σιγα το πραγμα .....ευκολακι ειναι αυτο .....τι ειναι η αθηνα , τι ειναι τα βριλησσια πεντε νοματαίοι ειμαστε που θα παει θα την βρουμε .....τρελανε μαs ρε συ τυπε ....τι ρωταs ...ελεοs !!!!!
αν σου πω το ονομα ,θα την θυμηθεις?με πήρατε από τα μούτρα ρε παιδιά..πρώτα πρώτα τότε ούτε που ήξερα για το site...τώρα το ανακάλυψα και είπα να σας ρωτήσω μπας και..το ξέρω ότι είναι μια στο μυριο οι πιθανοτητες..εγω το μονο παραπανω που θυμαμαι, ήταν μια φορά που την ειχα αφησει κοντα στη δουλεια της, ειχε εκει κοντα ενα τρελαδικο (δεν πηδιοταν κοντα στην περιοχη της..εγω οταν ηταν να την γαμησω ερχοταν στα πατησια-εκεινη την φορα ειχε βαρδια στη δουλεια της και θα αργουσε, γι`αυτο με αφησε να την παω ως εκει..πρεπει να δουλευε σε βιοτεχνια εσωρουχων ή κατι τετοιο)..αυτα..αν μαθω κατι νεοτερο θα ας ενημερωσω..καλα να περναμε ολοι
ωπ ναι!..δεν το προσεξα..!...οχι φιλε μου δυστηχως.αυτη που ξερω ειναι αλλη,και απεχει και απο την περιγραφη που εδωσες.εριξα μια ποιο προσεκτικη ματια,και ειδα αρκετες διαφορες.το ονομα με το οποιο μου ειχε συστηθει , το γραφω στο πρωτο ποστ..λογικα δεν θα ηταν το πραγματικο..απο εκει και περα καθε βοηθεια χρησιμη ειναι
με πήρατε από τα μούτρα ρε παιδιά..πρώτα πρώτα τότε ούτε που ήξερα για το site...τώρα το ανακάλυψα και είπα να σας ρωτήσω μπας και..το ξέρω ότι είναι μια στο μυριο οι πιθανοτητες..εγω το μονο παραπανω που θυμαμαι, ήταν μια φορά που την ειχα αφησει κοντα στη δουλεια της, ειχε εκει κοντα ενα τρελαδικο (δεν πηδιοταν κοντα στην περιοχη της..εγω οταν ηταν να την γαμησω ερχοταν στα πατησια-εκεινη την φορα ειχε βαρδια στη δουλεια της και θα αργουσε, γι`αυτο με αφησε να την παω ως εκει..πρεπει να δουλευε σε βιοτεχνια εσωρουχων ή κατι τετοιο)..αυτα..αν μαθω κατι νεοτερο θα ας ενημερωσω..καλα να περναμε ολοι
jimy τι να πω..ετσι τα θυμαμαι..μου ειχε πει και για μια φιλη της που δουλευε γκαρσονα σε μια καφετερια στην Πεντελης..αν ηθελα να τις παρω μαζι..αλλα η αλλη γαμιοταν ακαποτο και εκανα πισω..βιοτεχνια εσωρουχων μια υπαρχει στα βριλησσια
το τρελαδικο ειναι ενα δρομο πιο πανω
κοιτα φωτια που μας αναψες ενω βρεχει
jimy τι να πω..ετσι τα θυμαμαι..μου ειχε πει και για μια φιλη της που δουλευε γκαρσονα σε μια καφετερια στην Πεντελης..αν ηθελα να τις παρω μαζι..αλλα η αλλη γαμιοταν ακαποτο και εκανα πισω..
παντα ειχε καλα κομματια.
ομερτα.καλη συνεχεια.για λεγε για λεγε
παντα ειχε καλα κομματια.