Ελα τωρα. Κοψε κατι. Καπου αναμεσα ειναι αλλα δεν φαινεται
δεν γίνεται να κόψω ....δεν βγαίνω ... αλλά για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας θα πρέπει κανονικά να προσθέσω +1 ... αυτό που σου λέω είναι καρατσεκαρισμένο ...
Ελα τωρα. Κοψε κατι. Καπου αναμεσα ειναι αλλα δεν φαινεται
φιλε μου καλημερα...οπως ειδες ολοι οι συναγωνιστες δεν σε αφησαν παραπονεμενο...σου εστειλαν τα πολυ καλα λινκσ για να περασεις ομορφα...ομως θα σε συμβουλευα να διαβασεις πολυ προσεκτικα ΟΛΕΣ τις κριτικες για τις γυναικες αυτες (δεν λεω, ειναι πολυ καλες) γιατι υπαρχουν καποιες λεπτομερειες που ειναι πολυ χρησιμες ετσι ωστε να εισαι καπως πιο σιγουρος οτι θα περασεις ομορφα. Και κανε και κανενα "search" να δεις τι παιζει και στις διαφορες συζητησεις, γιατι καλες οι κριτικες αλλα εγω εβγαζα πιο πολλα συμπερασματα διαβαζοντας μηνυματα φιλων απο εδω...
και παλι να περνας καλα , να ειμαστε ολοι καλα και καλα
εδω εισαι τυπεευχαριστω οχι φιλε μου zadren δεν εχω παραπονο κανενα για ποια λες μαρινα60;
ευχαριστω zoren
για ολες τις μιλφαρες φιλε...η καθε μια ειναι και πραγματικα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ σε ΟΛΑ!! Καλα... η μαρινα τα σπαει ρε φιλε, μην το συζηταμε...ευχαριστω οχι φιλε μου zadren δεν εχω παραπονο κανενα για ποια λες μαρινα60;
Γεια σου ZoRen...να δουμε ποιος θα πρωτοπαντρευτει την Μαρινα...εγω η εσυ?
σου εχω καινουργια κριτικη απο χθες φιλε...ξερεις σε ποιο νημα..... ;) ;) ;)
σε λιγο
αν εχεις εμπειρια με την κυρια δωσε μας καμια πληροφοριαγια την Ξενια γιατι δεν υπαρχουν κριτικες?
Πως γινεται να ειναι τοσα χρονια στην δουλεια και να μην υπαρχουν εστω αποψεις?
για την Ξενια γιατι δεν υπαρχουν κριτικες?
αν εχεις εμπειρια με την κυρια δωσε μας καμια πληροφορια
α ρε τζιμη γι'αυτο ταιριαζουμε εμεις οι δυο!!! ξερεις ΠΑΝΤΑ τι εννοω...τραβα και διαβασε την ανεβασα μολις τωρα, φιλε μουδρακουμελ
εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου
λοιπον μαγκεςγια την Ξενια γιατι δεν υπαρχουν κριτικες?
αν ειχα,δεν θα ρωταγα.αν εχεις εμπειρια με την κυρια δωσε μας καμια πληροφορια
βλεπω οτι το εκανε και 60ε η λεγαμενη.....σε λιγο θα παει και στο 40αρι...