caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Υπάρχουν και τα αντικειμενικά κριτήρια. Αν τις έβλεπες στο δρόμο με ποια θα γυρναγες;
Με την πιό πουτάνα.Την πουτανιά πληρώνουμε, όχι την ομορφιά.
Υπάρχουν και τα αντικειμενικά κριτήρια. Αν τις έβλεπες στο δρόμο με ποια θα γυρναγες;
Ξαναλέω. Δεν ρωτάω ποια ειναι πιο πουτανα! Ρωτάω ποια ειναι πιο εμφανισιμη! Εξάλλου στο θεμα καυλας εχει να κανει και η χημεία. Η εμφάνιση όμως ειναι αντικειμενικό κριτήριο!
Τύπε...δεν αγοράζεις σπίτι για να είναι με αντικειμενικά κριτήρια και αξίες....Δύο διαφορετικού τύπου ΜΙΛΦς....το ένα νταντρανοειδές και το άλλο skinny. Penthouse στο Μανχαταν ή εξωτική κατοικία από μπαμπού στα Πουκέ? Υποκειμενικά λοιπόν...Πάολα
Τύπε... Θες να μου πεις οτι αν ειχες απο την μια την Μπεκατωρου και απο την άλλη την Μενεγακη, δεν θα μπορουσες να ξεχωρίσεις ποια ειναι πιο εμφανισιμη; Πάντως και αυτή η πληροφορία που μου έδωσες δεν ηταν κακή. Η Παολα λοιπόν νταρντανα και η Κατερινα αδύνατη. Ευχαριστω
Mούφα πρεπει να ειναι ή γραφειο. αν βάλεις το νούμερο στο google να ψαξει σου βγάζει και άλλες αγγελίες
καμια πληροφορι για την εν λογω???
Δεν υφίσταται σύγκριση στο παράδειγμα σου...Τα ΜΙΛΦς είναι ειδική κατηγορία από μόνα τους. πχ... Uma Thurman ή Sofia Vergara.
Ρίξε μια ματιά στις κριτικές τους...καλό βόλι!!!!
...δουλευει με τα φεγγαρια της....υπομονη,αν και δεν θα χασεις και τιποτα το φοβερο,αν δεν σου απαντησει..τι παιζει ακριβως με την κατερινα40;;
ειναι επιλεκτικη; την εχω παρει τηλεφωνα, της εχω στειλει και μνμ κι αυτη τιποτα...
...δουλευει με τα φεγγαρια της....υπομονη,αν και δεν θα χασεις και τιποτα το φοβερο,αν δεν σου απαντησει..
τι παρακμη ειναι αυτο ρειντάνε τούτη μωρέ με τα γιαούρτια κ το μέλι?
κανείς καμιά ιδέα?
ιντάνε τούτη μωρέ με τα γιαούρτια κ το μέλι?
κανείς καμιά ιδέα?