stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
παιδια ερωτηση η παολα κανει ακαποτη πιπα η μονο με προφυλακτικο???
και τα 2 ,χωρις ειναι + 20.
δυσκολα πολυ φιλαρακι εγω το καταφεραπαιδια ερωτηση η παολα κανει ακαποτη πιπα η μονο με προφυλακτικο???
Kαλησπερα παιδια μια αποψη για την κυρια εχουμε , ξερω ειναι απο παλια στο αθλημα και φιλη με Σοφια .ρου απο καλλιθεα ,δεν την ειχα επιλεξει ποτε αλλα τωρα μου βγαζει κατι , για αυτο λοιπον οποια βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη .......ευχαριστω !!!!!!
αναφέρθηκε κ στις ανεξάρτητες καμιά ιδέα?
να την γαμησεις θελεις η να σου μαγειρεψει ;;;
[/quote
Μαντεψε φιλε για τι ;εκτος απο την εξυπναδα εχεις αποψη για την συγκεκριμενη ;αν ναι πολυ θα το εκτιμουσα ,ευχαριστω
Μήπως γνωρίζετε κατι για τις κυρίες? Είχατε κάποια εμπειρία μαζί τους..?
(εχω την εντύπωση οτι ειναι τραν.??)
Παράθεση από: HONDACRV στις 24/07/14, 18:06
Επίσκεψη πρόσφατα στην Ελίνα. Καμιά σχέση με τις "πρόσφατες" φωτογραφίες της. Στο πρόγραμμά της είναι καλή, με δυο εκτονώσεις στα 50 ευρώ. Προσωπικά δεν θα την επισκεφτώ ξανά. Η περιέργειά μου ικανοποιήθηκε!
δηλαδή λύθηκε η απορία σου περί των εξ αλλαγής φύλου και των θαυμάτων της ιατρικής επιστήμης;;; πάντως η επέμβαση στα χείλη και το στήθος καλή, φωνή αρκετά θηλυκή άλλα στο μουνί έχει γίνει προχειροδουλειά ή της το χάλασε το υπέρβαρο σώμα , για την περιφέρεια δεν πρέπει να έχει κάνει τίποτα ο κώλος της έχει παραμείνει καθαρά αντρικός...
Ακριβώς!
Παολα η Κατερινα40; Ιδού το ερώτημα! Ποια ειναι πιο εμφανισιμη;