spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
Μαλλον.Μασαζ+ελευθερη σχεση 70 ευρω,μια εκτονωση(μαλλον την κοβω για αρπακτικο)σε ξενοδοχειο μου ειπε.Η φωτο λεει οτι ειναι δικια της...
Μαλλον.Μασαζ+ελευθερη σχεση 70 ευρω,μια εκτονωση(μαλλον την κοβω για αρπακτικο)σε ξενοδοχειο μου ειπε.Η φωτο λεει οτι ειναι δικια της...
την ρωτησα στο τηλ,ρε συ..και μου λεει στο ξενοδοχειο.παρε και ρωτα να δουμε τι θα πει σε σενα...αφου στην αγγελια λεει "στο χωρο της" , το ξενοδοχειο που κολλαει?Εκτος κι αν εννοει χωρο της το ξενοδοχειο!!!
την ρωτησα στο τηλ,ρε συ..και μου λεει στο ξενοδοχειο.παρε και ρωτα να δουμε τι θα πει σε σενα...
και γω απορησα...βεβαια δεν ειπα για το χωρο της,μου το ειπε αυτη κατευθειαν..ισως αν πω, θα μου πει ναι..παντως 70 ΚΑΙ μια φορα ΚΑΙ χοτελ..δεν νομιζω,με βαση και πως ειναι...σε πιστευω ρε ανθρωπε.απλα απορησα (θα καλεσω & θα ενημερωσω)
με βαση και πως ειναι...
καλησπέρα παιδιά... ψάχνω contact για Μάγια... μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ!
ναντια μιλφ,ναντια ρωσακι....Μάγκες κανένα καλό μιλφ εκτός μαγια Ανίτα ρου για ξεμποκομα πεζή
κάτι πιο καλό... Τι άλλο έχει η λίστα μεγάλε δοσε φώταναντια μιλφ,ναντια ρωσακι....
κάτι πιο καλό... Τι άλλο έχει η λίστα μεγάλε δοσε φώτα
ναι της έχω Παρί. Για κάτι κενουριο ελεγατις εχεις παρει ολες τις προαναφερομενες μιλφς και ψαχνεις κατι πιο προχωρημενο?
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=213029-6&cityId=2&subcatId=65...μην[/URL] μου πεις οτι την εχεις παρει και αυτη?....στο χωρο της,γλυτωνεις και το χοτελ..ναι της έχω Παρί. Για κάτι κενουριο ελεγα
μαν είσαι μεγάλος... Κάνει καλό κρεβάτι[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=213029-6&cityId=2&subcatId=65...μην[/URL] μου πεις οτι την εχεις παρει και αυτη?....στο χωρο της,γλυτωνεις και το χοτελ..
περιεργο εχουν γραφει κατα καιρους αρνητικα σχολια .μαν είσαι μεγάλος... Κάνει καλό κρεβάτι
Εχει λινκ η κυρια Μαρινα ?περιεργο εχουν γραφει κατα καιρους αρνητικα σχολια .
τελικα τι ισχυει παιδες ???
αν είναι το μωρό που μένει στους αγ αναργυρους κ έχει σπιτι εκεί κ πας εσύ κ της των περνας κ ο αντρας της περιμένει στον κατω οροφο να παρει το χρήμα κ μην γίνει κάτι να έρθει σαν νταβας είναι μάπα κ μεγάλη ξεπέτα ..Εχει λινκ η κυρια Μαρινα ?