thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
απλα κ εχει γραφτει πολες φορες η αννιτα δεν ειναι η κπελα στη φωτο
σιγουρο αυτο ;;;
απλα κ εχει γραφτει πολες φορες η αννιτα δεν ειναι η κπελα στη φωτο
σιγουρο αυτο ;;;
Τελικά όλα τα τήμια που δουλέψανε καλά το χειμώνα είναι σε διακοπές από ότι κατάλαβα .... ήπαμε ... Κατερίνα40 ναι μεν το έχει ανοικτό σήμερα αλλα δεν απαντάει κι αυτή όπως και η Νάντια, Μαρίνα το ίδιο δεν απαντάει ... Μάρτα έστειλε μνμ ότι δουλεύει από αύριο αλλά απ ότι κατάλαβα δεν δουλεύει και είναι σε διακοπές γιατι το ίδιο είχε πεί και σε συναγωνιστή πριν μερικές μερες ότι Δουλεύει δλδ από το Σάββατο που μας πέρασε ..... λέω να δοκιμάσω "ΑΝΝΙΤΑ" είναι όντος 2 ώρες στα 80 όπως ηπώθηκε εδω μέσα? ξέρει κανείς τι πρόγραμμα έχει η κορασίδα?
Ευχαριστώ και πάλι συναγωνιστές
ναι φιλε
την ειχα συναντησει τελη του 13 εχω βαλει κ κριτικη.
ok thanks
η κριτικη υπαρχει ακομα ;
οχι.ουτε αυτη που εχει στην αγγελια δεν ειναι δικια της...μοιαζει απλως αρκετα...Περισσότερες φωτογραφίες για την Αννιτα δεν υπάρχουν?
βρε βρε σαν τα χιονια...να σου πω...για διαβασε τι γραφεις και πες μου τι καταλαβες...λειπουν ολες και δε π-ροσφερει καμια πιτα με απ ολα;
βρε βρε σαν τα χιονια...να σου πω...για διαβασε τι γραφεις και πες μου τι καταλαβες...
βρε βρε σαν τα χιονια...να σου πω...για διαβασε τι γραφεις και πες μου τι καταλαβες...
ωχ!...φαντασου...ελα αμεσως να το αποπαρεις το κοριτσι. απλα τις αρεσουν τα πιτογυρα....
ωχ!...φαντασου...
καλησπερα.προσπαθω να βρω μια η οποια ειχε ενα bmw x5.οποιος του λεει κατι αυτο θα το εκτιμουσα.ευχαριστω
jessy μιλφ.καλησπερα.προσπαθω να βρω μια η οποια ειχε ενα bmw x5.οποιος του λεει κατι αυτο θα το εκτιμουσα.ευχαριστω
...στραβα το πηρες...δεν το πηρα στραβα..απλα λεω φαντασου για να λεει για πιτογυρα πως ειναι...μη βαρας ρε! μεσημερι ειναι....κι εχει και βαρεμαρα...ενα λαθακι καναμε
γαμησε τα πως ειναι....στραβα το πηρες...δεν το πηρα στραβα..απλα λεω φαντασου για να λεει για πιτογυρα πως ειναι...
εμενα ΔΕΝ μου μιλαει...χεχεχεχεχεχεχεχε!!!!...σελενοροδινομεσαλινο κατασταση η δουλεια...γαμησε τα πως ειναι.