ron_jeremy
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Η Ελενη απο την Στουρναρη 29 ξερουμε κατι
Είχα διαβάσει ότι βρίσκεται Συγγρού 40-42
Η Ελενη απο την Στουρναρη 29 ξερουμε κατι
Εχει ξαναγραφτει. Diamonds spa δαφνης.
Ναι δεν εκατσα διοτι οι κοπελες ηταν αδιαφορες εως χαλια δεν θυμαμαι ονοματα. Οσο για την εξυπηρετηση θεωρω οτι εννοουσε φραπεδια κατι το οποιο δεν ηθελα γιαυτο κι εφυγα.30 € η μισή ώρα και μασάζ και "εξυπηρέτηση" ;;;
Και δεν έκατσες....;;;;
Πες μας για τις κοπέλες...
Δεν ειναι εκει αμα ξερει καποιος φιλος ας στειλει μνμΕίχα διαβάσει ότι βρίσκεται Συγγρού 40-42
Η Έρρικα που ψάχνεις βρίσκεται Συγγρού 296, όπως και άλλες κοπέλες από Συγγρού 45!Η Έρρικα απο Συγγρού 45 που λαδοτριβει,ξέρει κανεις?
Ρε παιδιά πηγα σημερα εθνικη εορτη από γ¨σεπτεμβριου 99 αλλα ηταν κλειστο τι εγινε εψαχνα το βικακι ξερει κανενας κατι
η Χαρα απο Μπαγκνανα ξερει κανεις που βρισκεται????Ναι ξερω σας τα εχω πρηξει με τη Χαρα,ομως γουσταρω με τρελαααα...
Δεν ειναι εκει αμα ξερει καποιος φιλος ας στειλει μνμ
Είστε ευγενέστατος.. δεν έχω λόγια... Πρέπει νάναι καμμιά τριανταπενταριά όχι ψιλή αλλά με πλούσια ελέη ..συγγρου 296 με το ονομα Καρολινα,γαμα κ για μενα γιατι δεν υπαρχει φραγκο τωρα
ξερω ποια λες.ειδα κ μερικα ποστς σου,φαινεσαι σοβαρος κ λατρης της εξωτικης ομορφιας! θα τα λεμε εδω...Είστε ευγενέστατοσ.. δεν έχω λόγια... Πρέπει νάναι καμμιά τριανταπενταριά όχι ψιλή αλλά με πλούσια ελέη
Νομίζω πως είναι αφρικανή αν και την προμοτάρουν ως βραζιλιάνα... Θα δώ άυριο αν είναι η ίδια αλλά αν δεν υπάρχει άλλη μαύρη λαδοκόρη να υποθέσω πως είναι η ίδια .ξερω ποια λες.ειδα κ μερικα ποστς σου,φαινεσαι σοβαρος κ λατρης της εξωτικης ομορφιας! θα τα λεμε εδω...