Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 651K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Η νατασα νομίζω έχει μετοικήσει στην άλλη πλευρά της λίμνης....

Lustius

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2013
Like
10
Πόντοι
0
Οκ. Αν έχει όντως εξαφανιστεί το θεωρώ και το πιο πιθανό. Είχε δεσμούς εκεί

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Μαργκω βεβαιως κ ειχε κ μια μιλφαρα κουκλα! ωραιες εποχες στο πανοραμα!

Lustius

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2013
Like
10
Πόντοι
0
Ναι η Μάργκο η Μαργκώ... Πολύ ωραία κοπέλα . Ναι περάσανε πολλές .. ποιές να πρωτοθυμηθεις..Πάντα είχε μία που ξεχώριζε.. Θυμάμαι ένα κοκκινομάλικο ρωσσάκι την Αλεξάνδρα που ειχε στα δυο της μαγαζιά στο Φάλληρο.. Αυτή κι αν ήταν καλονή.. Μετά το μικρό ακολούθησε την συνεταίρα της την Ελένη και χάθηκε

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Aναζητείται η  πετιτ- μιλφ  μασατζου..  Λίλη. Μελαχροινή , λεπτή  με σφιχτο αθλητικο σώμα. Παλιά  δούλευε  επί χρόνια στην αλυσίδα > Απολλωνος 1, Συγγρου διπλα στη Νομαρχία, Αγ Ιωάννου 8,  οπου και την  πρωτοσυνάντησα (αρχες τσα2 η κ. Σοφία) κλπ Μετά  πήγε στη Σκαβάτζου  και Ζησιμοπουλου , με σεριφισα  την γκιλφ  Τατιάνα, επίσης πρώην Αγ Ιωάννου 8 κλπ (και μετά   Κατεχακη 47 ?)..Anyway. H  εν  Λίλη λόγω πέρασε αιφνης και απο την Γιαννα  όταν υπήρχε ακομη το Φορμ 212. Τότε η Λίλη  εμενε στο Γουδί /  Εκτοτε  εχαθησαν τα ιχνη της .. :rolleyes:

alex_ander

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Να αντιστρέψω την ερώτηση και να ρωτήσω. Από τότε που την γνώρισες και μέχρι πριν 2 χρόνια που ήξερες διευθύνσεις και τηλέφωνα, συνεισέφερες στην κοινότητα του φορουμ με πληροφορίες, κριτικές και λοιπές  βοήθειες για να την γνωρίσουν και οι άλλοι συνάδελφοι μασαζόπληκτοι;

Το τηλέφωνό της, το είχε δώσει η ίδια σε 5-10 άτομα και δεν εμφανιζόταν πουθενά σε αγγελίες κ.λπ. Γι' αυτό και δεν έπαιζε να γίνει συζήτηση γι' αυτήν, απ' την στιγμή που δεν ενδιαφερόταν να αποκτήσει νέους πελάτες.
Παρόλο που έχω κάνει εγγραφή εδώ και πολλά χρόνια έμπαινα πολύ σπάνια, μόνο τελευταία μπαίνω πιο συχνά.
Δεν έχω ζητήσει ποτέ μου κάτι και αποφάσισα να ρωτήσω τώρα για την συγκεκριμένη, για προσωπικούς λόγους που δεν έχουν σχέση με τα "αγωνιστικά" θέματα.
Σ' ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς.
Να 'σαι καλά.

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
στο site aggelies sex (gr) βγήκαν φωτό Αναστασίας πρωην Δημοκρίτου... απλά να προειδοποιήσω ότι είναι μούφα,  δεν ισχύει

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81
Παιδες καλησπερα.. θα συνεχισω να ρωταω μεχρι να της βρω! Δυο κοπελες απο Αχιλλέως! Την κωνσταντινα και την Τζενη (αν θυμαμαι καλα) τη γυμναστρια οπως δηλωνε! Ξερει κανεις κατι;

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
Παιδες καλησπερα.. θα συνεχισω να ρωταω μεχρι να της βρω! Δυο κοπελες απο Αχιλλέως! Την κωνσταντινα και την Τζενη (αν θυμαμαι καλα) τη γυμναστρια οπως δηλωνε! Ξερει κανεις κατι;

καλησπερα,
εχουν σταματησει και οι 2, εχω να μαθω κατι γι αυτες απο τοτε που εκλεισε το Αχιλλεως

αν βεβαια καποιος ξερει κατι αλλο ας βοηθησει (ειδικα για την Τζεναρα  :bounce-glasses:  )

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81
καλησπερα,
εχουν σταματησει και οι 2, εχω να μαθω κατι γι αυτες απο τοτε που εκλεισε το Αχιλλεως

αν βεβαια καποιος ξερει κατι αλλο ας βοηθησει (ειδικα για την Τζεναρα  :bounce-glasses:  )

Απιστευτες και οι δυο!!! Το οτι δεν ξερουμε ομως δεν σημαινει οτι σταματησαν! Ελπιζουμε να μαθουμε κατι!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Εγώ γιατί θυμάμαι οτι πριν καμια 10ρια μέρες κάποιος ανεφερε πως την είδε σε τσάρκα;

princeoliver

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα. Η Ελενη απο Μπακνανα ξερει κανειs αν ειναι σε κανα ιδρυμα ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom