jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Η νατασα νομίζω έχει μετοικήσει στην άλλη πλευρά της λίμνης....
Που τη θυμήθηκες.. Με την κουκλάρα την πολωνή ( Εχω ξεχάσει το όνομα της) και όχι μόνοη Νατασα που ειχε διαφορες βιλες εκ των οποιων κ μια στο πανοραμα Βουλας?
Ναι η Μάργκο η Μαργκώ... Πολύ ωραία κοπέλα . Ναι περάσανε πολλές .. ποιές να πρωτοθυμηθεις..Πάντα είχε μία που ξεχώριζε.. Θυμάμαι ένα κοκκινομάλικο ρωσσάκι την Αλεξάνδρα που ειχε στα δυο της μαγαζιά στο Φάλληρο.. Αυτή κι αν ήταν καλονή.. Μετά το μικρό ακολούθησε την συνεταίρα της την Ελένη και χάθηκεΜαργκώ μήπως;
Να αντιστρέψω την ερώτηση και να ρωτήσω. Από τότε που την γνώρισες και μέχρι πριν 2 χρόνια που ήξερες διευθύνσεις και τηλέφωνα, συνεισέφερες στην κοινότητα του φορουμ με πληροφορίες, κριτικές και λοιπές βοήθειες για να την γνωρίσουν και οι άλλοι συνάδελφοι μασαζόπληκτοι;
Παιδες καλησπερα.. θα συνεχισω να ρωταω μεχρι να της βρω! Δυο κοπελες απο Αχιλλέως! Την κωνσταντινα και την Τζενη (αν θυμαμαι καλα) τη γυμναστρια οπως δηλωνε! Ξερει κανεις κατι;
καλησπερα,
εχουν σταματησει και οι 2, εχω να μαθω κατι γι αυτες απο τοτε που εκλεισε το Αχιλλεως
αν βεβαια καποιος ξερει κατι αλλο ας βοηθησει (ειδικα για την Τζεναρα )
ΑυστριαΗ Έρρικα απο Συγγρού 45 που λαδοτριβει,ξέρει κανεις?
Γιατί δεν ρωτάς την ίδιαΚαλησπερα. Η Ελενη απο Μπακνανα ξερει κανειs αν ειναι σε κανα ιδρυμα ????
Καλησπερα. Η Ελενη απο Μπακνανα ξερει κανειs αν ειναι σε κανα ιδρυμα ????