Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Καλημερα,υπαρχει καποιο τηλ.απο λινκ αγγελιας για την alexandra alexandrou?

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Πήγαινε τέρμα αριστερά στο χάρτη και βρήκες από που είναι....
Όλες σέρβες τις βάφτιζαν στη Γλυφάδα... Ευα Αννα Χριστίνα...
Στην πραγματικότητα τα κορίτσια προερχονται από λιγο πιό δυτικά...

Κροάτισσα η Βόσνια εννοείς ;; δεν εχω εμπειρια..
αν εννοεις Αλβανιδα (που ειναι παρόμοιο γεωγραφικό πλάτος με Σερβία), δεν μου φαίνεται με τίποτα, αλλά για να το λες θα ξέρεις..

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
Κροάτισσα η Βόσνια εννοείς ;; δεν εχω εμπειρια..
αν εννοεις Αλβανιδα (που ειναι παρόμοιο γεωγραφικό πλάτος με Σερβία), δεν μου φαίνεται με τίποτα, αλλά για να το λες θα ξέρεις..
ο χορχε εχει δικιο, η ευα ειναι απο την αλβανια και αν τη ρωτησεις θα στο επιβεβαιωσει. τελευταια φορα που τη πετυχα στο ντιαμοντ στη γλυφαδα μου ειπε οτι οντως εχει μια σχεση που τη βλεπει πιο σοβαρα και μαλλον θα σταματαγε, αλλα οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι θεωρητικα και ολα εχουν να κανουν με το οικονομικο...αν αντεχει το σταματα αν οχι τραβα κουπι........απο το ντιαμοντ στη δαφνη εχω αρκετο καιρο να παω, αλλα οντως αν ειναι να τη πετυχεις καπου μαλλον εκει θα το κανεις.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
Πήγαινε τέρμα αριστερά στο χάρτη και βρήκες από που είναι....
Όλες σέρβες τις βάφτιζαν στη Γλυφάδα... Ευα Αννα Χριστίνα...
Στην πραγματικότητα τα κορίτσια προερχονται από λιγο πιό δυτικά...

και το μεγαλο γελιο ειναι πως οι Σερβοι οταν ακουνε για Αλβανους δεν χαιρονται και πολυ

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Καλησπέρα! Ξέρει κανένας που δουλεύει η Παολα που ήταν στο Class massage;

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
ο χορχε εχει δικιο, η ευα ειναι απο την αλβανια και αν τη ρωτησεις θα στο επιβεβαιωσει. τελευταια φορα που τη πετυχα στο ντιαμοντ στη γλυφαδα μου ειπε οτι οντως εχει μια σχεση που τη βλεπει πιο σοβαρα και μαλλον θα σταματαγε, αλλα οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι θεωρητικα και ολα εχουν να κανουν με το οικονομικο...αν αντεχει το σταματα αν οχι τραβα κουπι........απο το ντιαμοντ στη δαφνη εχω αρκετο καιρο να παω, αλλα οντως αν ειναι να τη πετυχεις καπου μαλλον εκει θα το κανεις.

ευχαριστω για την ενημερωση

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Καλημέρα συναγωνιστές. Η Ρωξάνη, που εργαζόταν Σολωμού 54, 6ος, μετά Κηφισίας 12 και στη συνέχεια στη Λαμπράκη, Πειραια, πού βρίσκεται; Κάπου έμαθα πως δουλεύει με τηλέφωνα πλέον. Αληθεύει; Ευχαριστώ

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Καλημέρα συναγωνιστές. Η Ρωξάνη, που εργαζόταν Σολωμού 54, 6ος, μετά Κηφισίας 12 και στη συνέχεια στη Λαμπράκη, Πειραια, πού βρίσκεται; Κάπου έμαθα πως δουλεύει με τηλέφωνα πλέον. Αληθεύει; Ευχαριστώ
Και εγω θα ήθελα να μάθω ακριβώς αυτο!
Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει, δεν είναι και οτι θα του ξεκολιάσουμε την παρθένα αν μας πεί!

elisasxt66

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα...ξερει κάνεις που πήγε η Ελενη από μπακνανα Ευχαριστώ πολύ....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
Και εγω θα ήθελα να μάθω ακριβώς αυτο!
Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει, δεν είναι και οτι θα του ξεκολιάσουμε την παρθένα αν μας πεί!

Η ρωσίδα Ρωξανη μιλφ με την βραζιλιάνικη κωλαρα όντως εργάζεται περιστασιακά μόνη της αλλά σε πολύ κλειστός κύκλο και με πελάτες που επιλέγει αυτή..

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Η ρωσίδα Ρωξανη μιλφ με την βραζιλιάνικη κωλαρα όντως εργάζεται περιστασιακά μόνη της αλλά σε πολύ κλειστός κύκλο και με πελάτες που επιλέγει αυτή..

και τι πρέπει να κάνουμε για να μας επιλέξει ή τουλαχιστον για να δηλώσουμε πρόθεση να μας επιλέξει?

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Αν και το εχω επιχειρησει ξανα χωρις αποτελεσμα δε χανω την ελπιδα!
Μηπς γνωριζει που ειναι η Ζωη απο σκαβατζου και αχιλλεως? ηταν απο αλβανια και ειχε τατουαζ στη πλατη!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.706
Πόντοι
19.795
Ακομα δουλευει η Ρωξανη; Αυτη απο τη Σκρα;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.997
Πόντοι
6.515
Αν και το εχω επιχειρησει ξανα χωρις αποτελεσμα δε χανω την ελπιδα!
Μηπς γνωριζει που ειναι η Ζωη απο σκαβατζου και αχιλλεως? ηταν απο αλβανια και ειχε τατουαζ στη πλατη!

σπιτι της τυπε, είναι με καποιον, εχει σταματησει το σπορ :S

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Ακομα δουλευει η Ρωξανη; Αυτη απο τη Σκρα;
Μιλάμε για δεινοσαυρο, ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να την δώ. Ήταν δύναμη όταν ήταν στα κέφια της, αλλά μερικές φορές την έπιανε και μια διάθεση ξεπέτας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom