You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 649K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mamasan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 2.248
- Πόντοι
- 8.395
Πήγαινε τέρμα αριστερά στο χάρτη και βρήκες από που είναι....
Όλες σέρβες τις βάφτιζαν στη Γλυφάδα... Ευα Αννα Χριστίνα...
Στην πραγματικότητα τα κορίτσια προερχονται από λιγο πιό δυτικά...
Κροάτισσα η Βόσνια εννοείς ;; δεν εχω εμπειρια..
αν εννοεις Αλβανιδα (που ειναι παρόμοιο γεωγραφικό πλάτος με Σερβία), δεν μου φαίνεται με τίποτα, αλλά για να το λες θα ξέρεις..
ο χορχε εχει δικιο, η ευα ειναι απο την αλβανια και αν τη ρωτησεις θα στο επιβεβαιωσει. τελευταια φορα που τη πετυχα στο ντιαμοντ στη γλυφαδα μου ειπε οτι οντως εχει μια σχεση που τη βλεπει πιο σοβαρα και μαλλον θα σταματαγε, αλλα οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι θεωρητικα και ολα εχουν να κανουν με το οικονομικο...αν αντεχει το σταματα αν οχι τραβα κουπι........απο το ντιαμοντ στη δαφνη εχω αρκετο καιρο να παω, αλλα οντως αν ειναι να τη πετυχεις καπου μαλλον εκει θα το κανεις.Κροάτισσα η Βόσνια εννοείς ;; δεν εχω εμπειρια..
αν εννοεις Αλβανιδα (που ειναι παρόμοιο γεωγραφικό πλάτος με Σερβία), δεν μου φαίνεται με τίποτα, αλλά για να το λες θα ξέρεις..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.030
- Πόντοι
- 42.697
Πήγαινε τέρμα αριστερά στο χάρτη και βρήκες από που είναι....
Όλες σέρβες τις βάφτιζαν στη Γλυφάδα... Ευα Αννα Χριστίνα...
Στην πραγματικότητα τα κορίτσια προερχονται από λιγο πιό δυτικά...
και το μεγαλο γελιο ειναι πως οι Σερβοι οταν ακουνε για Αλβανους δεν χαιρονται και πολυ
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Καλησπέρα! Ξέρει κανένας που δουλεύει η Παολα που ήταν στο Class massage;
mamasan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 2.248
- Πόντοι
- 8.395
ο χορχε εχει δικιο, η ευα ειναι απο την αλβανια και αν τη ρωτησεις θα στο επιβεβαιωσει. τελευταια φορα που τη πετυχα στο ντιαμοντ στη γλυφαδα μου ειπε οτι οντως εχει μια σχεση που τη βλεπει πιο σοβαρα και μαλλον θα σταματαγε, αλλα οπως καταλαβαινεις αυτα ειναι θεωρητικα και ολα εχουν να κανουν με το οικονομικο...αν αντεχει το σταματα αν οχι τραβα κουπι........απο το ντιαμοντ στη δαφνη εχω αρκετο καιρο να παω, αλλα οντως αν ειναι να τη πετυχεις καπου μαλλον εκει θα το κανεις.
ευχαριστω για την ενημερωση
Και εγω θα ήθελα να μάθω ακριβώς αυτο!Καλημέρα συναγωνιστές. Η Ρωξάνη, που εργαζόταν Σολωμού 54, 6ος, μετά Κηφισίας 12 και στη συνέχεια στη Λαμπράκη, Πειραια, πού βρίσκεται; Κάπου έμαθα πως δουλεύει με τηλέφωνα πλέον. Αληθεύει; Ευχαριστώ
Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει, δεν είναι και οτι θα του ξεκολιάσουμε την παρθένα αν μας πεί!
elisasxt66
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα...ξερει κάνεις που πήγε η Ελενη από μπακνανα Ευχαριστώ πολύ....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.030
- Πόντοι
- 42.697
Και εγω θα ήθελα να μάθω ακριβώς αυτο!
Όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει, δεν είναι και οτι θα του ξεκολιάσουμε την παρθένα αν μας πεί!
Η ρωσίδα Ρωξανη μιλφ με την βραζιλιάνικη κωλαρα όντως εργάζεται περιστασιακά μόνη της αλλά σε πολύ κλειστός κύκλο και με πελάτες που επιλέγει αυτή..
Η ρωσίδα Ρωξανη μιλφ με την βραζιλιάνικη κωλαρα όντως εργάζεται περιστασιακά μόνη της αλλά σε πολύ κλειστός κύκλο και με πελάτες που επιλέγει αυτή..
και τι πρέπει να κάνουμε για να μας επιλέξει ή τουλαχιστον για να δηλώσουμε πρόθεση να μας επιλέξει?
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.706
- Πόντοι
- 19.795
Ακομα δουλευει η Ρωξανη; Αυτη απο τη Σκρα;Η ρωσίδα Ρωξανη μιλφ με την βραζιλιάνικη κωλαρα όντως εργάζεται περιστασιακά μόνη της αλλά σε πολύ κλειστός κύκλο και με πελάτες που επιλέγει αυτή..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.030
- Πόντοι
- 42.697
και τι πρέπει να κάνουμε για να μας επιλέξει ή τουλαχιστον για να δηλώσουμε πρόθεση να μας επιλέξει?
Δυστυχώς τίποτα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.030
- Πόντοι
- 42.697
Ακομα δουλευει η Ρωξανη; Αυτη απο τη Σκρα;
Ναι για αυτήν μιλάμε
Δυστυχώς τίποτα
Κανείς απο το inner circle να μας συστήσει δεν υπάρχει?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.997
- Πόντοι
- 6.515
Αν και το εχω επιχειρησει ξανα χωρις αποτελεσμα δε χανω την ελπιδα!
Μηπς γνωριζει που ειναι η Ζωη απο σκαβατζου και αχιλλεως? ηταν απο αλβανια και ειχε τατουαζ στη πλατη!
σπιτι της τυπε, είναι με καποιον, εχει σταματησει το σπορ :S
basi8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
σπιτι της τυπε, είναι με καποιον, εχει σταματησει το σπορ :S
Μου ειχαν πει οτι ειχε χωρισει και σκεφτηκα μηπως!! Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Μιλάμε για δεινοσαυρο, ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να την δώ. Ήταν δύναμη όταν ήταν στα κέφια της, αλλά μερικές φορές την έπιανε και μια διάθεση ξεπέτας.Ακομα δουλευει η Ρωξανη; Αυτη απο τη Σκρα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K