Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Υ.Γ.
ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ
ναι γραφω κεφαλαια, ξερω!
ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ
...με προλαβες...αλλα και παλι αρπατην...Υ.Γ.
ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ
έχει σταματήσει..ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΜΙΛΦΑΡΑ Η ΝΑΝΣΥ ΑΠΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΣΠΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ?Μιλαμε για τοπ μωρο
να σε καλααα ¨)εδω ειναι το σωστο νημα ,παιχτη.
Δεν ξερω αμα είναι το σωστο μερος για να το γραψω αλλα εχει παρει κανενος το ματι τιν βικυ από πρωιν 3ης σεμπτεβριου 99 ? πολύ δυνατο μασαζ και τρομερη στο κρεβατι
Ίσως η Βίκυ του Φραντζή 7...? συνευρεθήκαμε πριν λίγες ημέρες. Ρωσίδα, μεγαλούτσικη 40++, κοντούλα, με ματάρες, πολύ ωραίο χαμόγελο και βυζάρες. Μασάζ για δέκα με τόνο, πίπα σεμιναρίου ρωσικής σχολής και σεξ με συναίσθημα. Νομίζω οτι εκεί χρησιμοποιεί το Βικτώρια, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Δεν ξερω αμα είναι το σωστο μερος για να το γραψω αλλα εχει παρει κανενος το ματι τιν βικυ από πρωιν 3ης σεμπτεβριου 99 ? πολύ δυνατο μασαζ και τρομερη στο κρεβατι
οχι φιλε μου ητανε μολδαβια και καλα μαυρο μαλλι 28-30 max κοντουλαΊσως η Βίκυ του Φραντζή 7...? συνευρεθήκαμε πριν λίγες ημέρες. Ρωσίδα, μεγαλούτσικη 40++, κοντούλα, με ματάρες, πολύ ωραίο χαμόγελο και βυζάρες. Μασάζ για δέκα με τόνο, πίπα σεμιναρίου ρωσικής σχολής και σεξ με συναίσθημα. Νομίζω οτι εκεί χρησιμοποιεί το Βικτώρια, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Ξανθια με ισιο μακρυ μαλλι?
Μελαχρινή με κοντό ...
Στου ΣειρηνακηΞερει καποιος η Ρουλα απο Diamond δαφνης που δουλευει?