atsalakotos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 116
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα υπάρχει κάποια πληροφορία για την Ελένη απο το ΧΕΥΔΕΝ? ευχαριστώ καλές γιορτές
Καλημέρα υπάρχει κάποια πληροφορία για την Ελένη απο το ΧΕΥΔΕΝ? ευχαριστώ καλές γιορτές
Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε DIM;; Μας ζητάς να σε ενημερώσουμε για την αγγελία κάποιας Ευας αλλά δεν μας δίνεις την αγγελία να την δούμε. Και σαν μην εφτανε αυτό μας λες ότι εχασες το τηλέφωνό της..ενώ έχεις βρει την αγγελία της που έχει μέσα το τηλέφωνό της.. ... Ήμαρτον!!!!!Aνεξάρτητη με αγγελία μασαζ στη Χρυση Ευκαιρια με δικο της χώρο πλ. Αττικής (οδό Αδμήτου), όνομα Εύα, σας λέει κάτι. Αν ναι ενημερώστε γιατί έχω χάσει το τηλ της. Ευχαριστώ
ο ψαρακαςΠραγματικά ρε παίδες που είναι τώρα η Έλενα απο Xευδεν. Δεν μπορεί κάποιος θα ξέρει ...
Χαρά όνομα και πράμα, αγνοείται ακόμα; Τσοντάρω κι εγώ στα εύρετρα...Καλησπέρα σε όλους..Η Χαρά η ελληνίδα από το Μπακνανά 47(μασαζ) ξέρουμε αν δουλεύει κάπου?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
++++100000αγγελινα απο παπαδιαμαντη ;;που πιο πριν ητανε νταιση στο π131;;;
++++100000
Και αλλη μια Αντζελινα...απ το παλιο Ζανοσπιτο ???
που την θυμηθηκες αυτην?
Αστα...οχι απλα κορυφη...επικες μαχες μαζι της
Να ναι καλα...
Κορυφη
εχει ομως σταματησει εδω και πανω απο 6-7 χρόνια
Αντε και πες οτι τη βρίσκουμε... Εσένα γιατί να στο φανερώσουμε; Γραμμένος 3 χρόνια στο φορουμ.. εχεις αναρτήσει όλα κι όλα 13 μηνύματα ρωτώντας μόνο για τη Βίκυ... Έχουμε ξαναμιλήσει για αυτο το θέμα παλιότερα...Γεια σας μαγκες βικυ απο 3ης σεμπτεμβριου 99 ακομα δεν εχει βρεθει?
Χαρά όνομα και πράμα, αγνοείται ακόμα; Τσοντάρω κι εγώ στα εύρετρα...