You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 651K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καλημέρα,
Τώρα που η Μαριάννα από κ48 είναι διακοπές, παίζει κανένα άλλο τεμάχιο που να το γουστάρει έτσι? Δυνατό σφυροκόπημα, κολοσφάλιαρα,φτυσίματα στην πίπα κλπ
Καλύτερα πάρε την ξανθιά Βίκυ. Καλή πίπα με φτυσίματα στον πούτσο, μπηκε και μαζί μου στο ντούζ και πλυθήκαμε μαζί ( όχι σαν τη άπλητη Μαριάννα ).
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.332
- Πόντοι
- 42.697
Η Λευκορωσιδα Λανα εχει επιστρεψει κανονικά στο Μονης Προδρομου 6... ;)
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Στέλλα από Ιουλιανού 39, εργάζεται στο ντέλο Καλύμνου 48 κάτω κάποια απογεύματα. Το "κάποια" σημαίνει Δευτέρα, Τρίτη, ίσως και Τετάρτη.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.332
- Πόντοι
- 42.697
Η Στέλλα από Ιουλιανού 39, εργάζεται στο ντέλο Καλύμνου 48 κάτω κάποια απογεύματα. Το "κάποια" σημαίνει Δευτέρα, Τρίτη, ίσως και Τετάρτη.
Η Στελίτσα εκδίδεται σε μιλφο-γκρανο-ντέλα????
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Στελίτσα εκδίδεται σε μιλφο-γκρανο-ντέλα????
Κι όμως... Εξάλλου και το μασατζίδικο που δούλευε ειδικεύεται στις μπαζόγριες. Ένα καλό κομμάτι είχαν και το έχασαν. Ας πρόσεχαν . Πάντως νομίζω ότι έχει μια προυπηρεσία σε στούντιο, Δροσοπούλου ή Αγ. Μελετίου.
ειναι λιγο παραξενη , αλλα δεν ειναι στην τυχη αυτεs οι επιλογεs τηs. πρεπει να ξερει τι κανει. αλλοιμονο επαγγελματιαs ειναι. πχ. οταν δουλευε σε αυτα τα μασατζιδικα που δουλευε, συνειδητα τα διαλεγε( δεν ειχαν τοση κινηση, οσο καποια αλλα). οσο ειχε καποιον , κρυβοταν και ηθελε πιο λιγη δουλιτσα και την ησυχια τηs. τωρα γιατι πηγε εκει ? κατι θα αλλαξε . πολλα παιζουν. μονο η ιδια το ξερει.Κι όμως... Εξάλλου και το μασατζίδικο που δούλευε ειδικεύεται στις μπαζόγριες. Ένα καλό κομμάτι είχαν και το έχασαν. Ας πρόσεχαν . Πάντως νομίζω ότι έχει μια προυπηρεσία σε στούντιο, Δροσοπούλου ή Αγ. Μελετίου.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
... ως "Νικόλ" ...!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.843
- Πόντοι
- 46.232
θα την επισκεφτουμε....μου ελειψε η κρεατοελια της!!!!!! κ οι βυζαρες της
... ως "Νικόλ" ...!!!
εσκισεs . ;) να τηs κανω και εγω λιγη διαφημηση ? εκφυλο μουνακι ειναι. πολυ καλη πιπα κανει, τσαχπινα ειναι, ξερει να γαμιεται, την πουτανια την εχει, φιλαει καβλιαρικα, στο πηδημα τα γαλλικα τηs γουσταρει να τα λεει, τηs αρεσουν τα προκαταρτικα παιχνιδακια, τηs αρεσει πολυ να γλειφει τιs βυζαρεs τηs, οταν θελει και να το παιξει χαμηλοβλεπουσα και αθωα περιστερα ειναι πρωτη σε αυτο. και τελοs διαλεγει και ωραια ονοματα. στελλα, κατερινα, νικολ.......
... ως "Νικόλ" ...!!!
δεν μαζευομαστε να παμε ολοι μαζι ?θα την επισκεφτουμε....μου ελειψε η κρεατοελια της!!!!!! κ οι βυζαρες της
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.843
- Πόντοι
- 46.232
οκ να γηλωσουμε συμμετοχες , να νοικιασουμε ενα πουλμανακι κ να παμε.....προτεινω την ερχομενη τριτη....δεν μαζευομαστε να παμε ολοι μαζι ?
προχωρα ακαθεκτε ( στο ) και σε ακολουθουμε.οκ να γηλωσουμε συμμετοχες , να νοικιασουμε ενα πουλμανακι κ να παμε.....προτεινω την ερχομενη τριτη....
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Είναι ακόμη διακοπέςΤην Ευα, ξανθο πιπινι, κορμαρα, που ηταν για λιγο Αχιλλεως και Βενιζελου στο Παλαιο Φαληρο, ξερει κανεις τιποτα??
Οπως ειπε και συναγωνιστης, θυμιζε Τζουλια στα νιατα της...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Είναι ακόμη διακοπές
εργάζεται ακόμη εκεί?