Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
@PERIERGOS1 περαστικα και απο εμενα. μου ειπε φιλος οτι η Μαρια Ξενοπουλου εχει ανοιξει νεο μαγαζι προς τον Γερακα. ξερεις κατι?
φιλε μου θα μαθω και θα σου πω εχω επαφη με τη μαρια κατα διαστηματα.
απο Νορβηγικα Καρπαθια μια;καλησπέρα στην κοινότητα. ψάχνω μια Ελληνίδα νταρντάνα που δούλευε στο μασατζίδικο Καλλιρόης δίπλα στο ΛΑΟΣ.
ψηλή ,εύσωμη με κωλάρα μπουτάρες , βυζάρες και τα συναφή. και μιλφ.
όποιος ξέρει θα το εκτιμούσα.
σας ευχαριστώ
Φίλε μου καλέ, με συγχωρείς αλλά η ανάρτησή σου μου προκάλεσε απορίες..Επισκέφτηκες το νοσοκομείο για εξετάσεις και μας αναφέρεις ότι συνάντησες κάποια που σου άρεσε και θες να την ξανασυναντήσεις; Είναι λαδοκόρη που ασχολείται με το άθλημα του "μασαζ" ?? Γιατί σε αυτό το topic, μασατζουδες ψάχνουμε να βρούμε.Μιας και δεν βρήκα ανταπόκριση στο θέμα χαμένες ιερόδουλες που ψάχνω μία αποφάσισα να το βάλω και εδώ μπας και ξέρει κανείς από εσάς παιδιά.
Λοιπόν παιδιά επίσκεψη σήμερα στο Ανδρέας Συγγρός για εξετάσεις {κάνω κάθε χρόνο}.
Βρήκα μία κοπελίτσα μελαχροινή, αρκετά κοντούλα με στήθος που έφτανε το 4αρι. Σκουλαρίκι στη μύτη, μαλλί καστανοκόκκινο και με ένα χαμόγελο που με έκανε να τη συμπαθήσω πολύ.Ηλικία γύρω στα 28-29
Χαρακτηριστικό ήταν το τατουάζ που είχε στο δεξί της πόδι (είχε πολύ ωραίο πόδι) και συγκεκριμένα στον αστράγαλο που ήταν μία σαν μία χοντρή αλυσίδα και κατεληγε μπροστά σε ένα λουκέτο κόσμημα με χρώμα κόκκινο. Οποιος γνωρίζει σχετικά θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.
Σε κουβεντούλα που έπιασα μαζί της μου είπε ότι έρχεται μία φορά το μήνα, λόγω δουλειάς οπότε δεν χρειάστηκε καν να ρωτήσω. Παιδιά αυτή τη γυναίκα πρέπει να τη συναντήσω.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ηταν Ελληνίδα
Ισως η μόνη μου ελπίδα για να της μιλήσω θα είναι να περιμένω τον αλλο μήνα την ίδια ημέρα όταν θα πάει ξανά για εξετάσεις
Μιας και δεν βρήκα ανταπόκριση στο θέμα χαμένες ιερόδουλες που ψάχνω μία αποφάσισα να το βάλω και εδώ μπας και ξέρει κανείς από εσάς παιδιά.
Λοιπόν παιδιά επίσκεψη σήμερα στο Ανδρέας Συγγρός για εξετάσεις {κάνω κάθε χρόνο}.
Βρήκα μία κοπελίτσα μελαχροινή, αρκετά κοντούλα με στήθος που έφτανε το 4αρι. Σκουλαρίκι στη μύτη, μαλλί καστανοκόκκινο και με ένα χαμόγελο που με έκανε να τη συμπαθήσω πολύ.Ηλικία γύρω στα 28-29
Χαρακτηριστικό ήταν το τατουάζ που είχε στο δεξί της πόδι (είχε πολύ ωραίο πόδι) και συγκεκριμένα στον αστράγαλο που ήταν μία σαν μία χοντρή αλυσίδα και κατεληγε μπροστά σε ένα λουκέτο κόσμημα με χρώμα κόκκινο. Οποιος γνωρίζει σχετικά θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.
Σε κουβεντούλα που έπιασα μαζί της μου είπε ότι έρχεται μία φορά το μήνα, λόγω δουλειάς οπότε δεν χρειάστηκε καν να ρωτήσω. Παιδιά αυτή τη γυναίκα πρέπει να τη συναντήσω.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ηταν Ελληνίδα
Ισως η μόνη μου ελπίδα για να της μιλήσω θα είναι να περιμένω τον αλλο μήνα την ίδια ημέρα όταν θα πάει ξανά για εξετάσεις
. . .Τρίτον και κυριότερον μου τη σπάει η ειρωνία κάποιων δήθεν εδώ μέσα ρώτησα κάτι αν κάποιος ξέρει απαντά αλλιώς κάνει μόκο. Αν δεν απαντηθεί η ερωτήση δεν επιμένω, αλλά μην γίνεται και η τρίχα τριχιά.
ρε παιδια η καλια μιχαλακοπουλου 177 ειναι;;κανα φραπε παιζει κει;;
ΝΑΙ και δυστυχως μονον φραπεδακη!ρε παιδια η καλια μιχαλακοπουλου 177 ειναι;;κανα φραπε παιζει κει;;
Καλημέρα,
Τώρα που η Μαριάννα από κ48 είναι διακοπές, παίζει κανένα άλλο τεμάχιο που να το γουστάρει έτσι? Δυνατό σφυροκόπημα, κολοσφάλιαρα,φτυσίματα στην πίπα κλπ