You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 658K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
vasilis_2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η λιζα που ηταν φ4 και μετα σ63 ποσ βρισκουμε το τηλ τησ.αν το εχει κανεισ ασ στειλει πμ
η λιζα που ηταν φ4 και μετα σ63 ποσ βρισκουμε το τηλ τησ.αν το εχει κανεισ ασ στειλει πμ
Θα το ήθελα κι εγώ εάν γίνεται. Ευχαριστώ.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...η αντριάννα από Σ29 , Σολωμού 54 κλπ δεν θα ξαναεργαστεί σε θεραπευτήριο....Θα το ήθελα κι εγώ εάν γίνεται. Ευχαριστώ.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Και μια πληροφορια ακόμα...
οσοι αναζητουν την μιλφ Ρωσιδα Βικη (πρωην Στουρναρη 63, πρωην Κομανουδη 4 με ονομα Μαρινα) ας κοιταξουν στην Ομηρου.... ;)
Ευχαριστούμε Zerotolerance. Αυτό είναι καλό νέο γιατί την έψαχνα και δεν ειχα βρει κάτι. Ξέρεις αν δουλεύει Ομήρου 44 ή Ομήρου 35; (δηλ. σε πιο από τα δύο να πάω για να την "πετύχω"; )
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...στο 35..το 44 μάλλον αναπαλαιώνεται....Ευχαριστούμε Zerotolerance. Αυτό είναι καλό νέο γιατί την έψαχνα και δεν ειχα βρει κάτι. Ξέρεις αν δουλεύει Ομήρου 44 ή Ομήρου 35; (δηλ. σε πιο από τα δύο να πάω για να την "πετύχω"; )
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
...στο 35..το 44 μάλλον αναπαλαιώνεται....
Ευχαριστώ!
vasilis_2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα ξερει κανεισ που ειναι η λιζα που ηταν φ4 και μετα σ63?
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
στο Σολωνος 113(γωνια με εμμ. μπενακη) ηταν κανεις πελατης , να ρωτήσω κατι που θελω ?
λες για την γκομενα που ηταν εκει την ψιλη;
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
εχω καποια καλα νεα για καποιους που ψαχναμε δυο χρονια για καποιο προσωπο ειχα παει ναυπλοιο και στην βολτα στην παραλια επεσα φατσα με τη χαρα απο ξενοπουλου μιλησαμε εχει βρη καποια δουλεια εκει αλλα μου ειπε οτι σκεφτεται να ξανανεβη αθηνα θα με παρει τηλεφωνο μου ειπε συντομα ειδωμεν.
εχω καποια καλα νεα για καποιους που ψαχναμε δυο χρονια για καποιο προσωπο ειχα παει ναυπλοιο και στην βολτα στην παραλια επεσα φατσα με τη χαρα απο ξενοπουλου μιλησαμε εχει βρη καποια δουλεια εκει αλλα μου ειπε οτι σκεφτεται να ξανανεβη αθηνα θα με παρει τηλεφωνο μου ειπε συντομα ειδωμεν.
Μιλας για την Χαρά που μαζί με την Ιωάννα μόλις εφυγαν από Θησέως 31, άνοιξαν το Μιχαλακοπούλου 99???
Παρεπιπτόντως φίλε μου, περαστικά και σιδερένιος μέσα από την καρδιά μου.
στο Σολωνος 113(γωνια με εμμ. μπενακη) ηταν κανεις πελατης , να ρωτήσω κατι που θελω ?
λες για την γκομενα που ηταν εκει την ψιλη;
[size=10pt][size=10pt]ψαχνω την Χρύσα (χαρακτηριστικα πολύ λεπτη και με αθλητικο σώμα) και
την Ιωαννα (καστανη με τελειο προσωπο , πολυ πολύ γλυκια ) [/size] [/size]
Ηταν καλο διδυμο αυτες οι δυο αν και θυμαμαι η Ιωαννα ειχε καποια προβληματα υγειας ,αν εχεις νεα τους στειλε μου κανενα ΡΜ γιατι η Χαρα οταν ηταν Αθηνα ηταν και πελατισσα μου αλλα μετα εχασα τα ιχνη τηςεχω καποια καλα νεα για καποιους που ψαχναμε δυο χρονια για καποιο προσωπο ειχα παει ναυπλοιο και στην βολτα στην παραλια επεσα φατσα με τη χαρα απο ξενοπουλου μιλησαμε εχει βρη καποια δουλεια εκει αλλα μου ειπε οτι σκεφτεται να ξανανεβη αθηνα θα με παρει τηλεφωνο μου ειπε συντομα ειδωμεν.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.194
- Πόντοι
- 456
Μιχαλακοπουλου 99 ;Ηταν καλο διδυμο αυτες οι δυο αν και θυμαμαι η Ιωαννα ειχε καποια προβληματα υγειας ,αν εχεις νεα τους στειλε μου κανενα ΡΜ γιατι η Χαρα οταν ηταν Αθηνα ηταν και πελατισσα μου αλλα μετα εχασα τα ιχνη της
Κανανε διπλα εκει!
Ετσι για την ιστορια γιατι περναγα τοτε
Ιωαννα πολυ καλο μασαζ!!!
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ευχαριστω φιλε dyron o711 για τα καλα σου λογια να εεσαι παντα καλα ναι για αυτες μιλαω την ιωννα και τη χαρα στη μιχαλακοπουλου επηγα απο θησεως 31 μονο η ιωαννα εκανε χειρομαλαξη χαρα τιποτα . η ιωαννα ειχε καρκινο στηθους και εκανε αφαιρεση μετα η χαρα πηγε ξενοπουλου και ηταν ναμπερ ουαν αλλα τσακωθηκε με τη μαρια και εφυγε την ημερα που θα εφευγε ημουνα τυχερος και συνεβρεθηκα μαζι της ελπιζω να ερθη παλι.
gamo_ke_derno
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα στην κοινότητα. ψάχνω μια Ελληνίδα νταρντάνα που δούλευε στο μασατζίδικο Καλλιρόης δίπλα στο ΛΑΟΣ.
ψηλή ,εύσωμη με κωλάρα μπουτάρες , βυζάρες και τα συναφή. και μιλφ.
όποιος ξέρει θα το εκτιμούσα.
σας ευχαριστώ
ψηλή ,εύσωμη με κωλάρα μπουτάρες , βυζάρες και τα συναφή. και μιλφ.
όποιος ξέρει θα το εκτιμούσα.
σας ευχαριστώ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις