Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 650K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μια χαρα συνεργαζονταν πριν με τις αλβανιδες, μαλλον το θεμα με το λιζακι θα φταιει.

κουλαρισε μεγαλε.... και ξεκολα , ισα ισα που  εγω εχω πει οτι η λιζα ειναι αναμεσα στις ελαχιστες αλβανιδες που διαφερει

αντε να σε ευχαριστησω :2funny: :2funny: γιατι βλεπω στεναχωριεσε  πρεπει ομως να προσεξεις γιατι μπορει να  παθεις κανα "κουσουρι'

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
κουλαρισε μεγαλε.... και ξεκολα , ισα ισα που  εγω εχω πει οτι η λιζα ειναι αναμεσα στις ελαχιστες αλβανιδες που διαφερει

αντε να σε ευχαριστησω :2funny: :2funny: γιατι βλεπω στεναχωριεσε  πρεπει ομως να προσεξεις γιατι μπορει να  παθεις κανα "κουσουρι'
Στεναχωριέμαι ρε γαμωτο......  δεν το θελω και εγω...  μου βγενει αυθόρμητα! 

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Μήπως κανένας ξέρει που βρίσκονται η Λίζα και η Λάουρα που ήταν παλιά στο Ιουλιανού 51-53 ???

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.250
Πόντοι
5.595
Μήπως κανένας ξέρει που βρίσκονται η Λίζα και η Λάουρα που ήταν παλιά στο Ιουλιανού 51-53 ???
Την Λαουρα εννοεις μια που δηλωνε 'Ιταλιδα'...??
Αν ναι..τελευταια φορα την ειχα πετυχει στην Μαρνης ;)

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
μια  σουζανα ρωσιδα με μεγαλα σχετικα  :tits:  που επαιζε μπαλα  σε διαφορα β επιλογης μασατζιδικα οπως μαργαριτη και μετα σ ενα αλλο στο κεντρο  μιλφακι καλο ξερει κανεισ τιποτα?  με σχετικα καλο μασαζ και εννειοτε κοκκινοσκουρο μαλι αλλεσ φορεσ οχι...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
μια  σουζανα ρωσιδα με μεγαλα σχετικα   :tits:  που επαιζε μπαλα  σε διαφορα β επιλογης μασατζιδικα οπως μαργαριτη και μετα σ ενα αλλο στο κεντρο  μιλφακι καλο ξερει κανεισ τιποτα?  με σχετικα καλο μασαζ και εννειοτε κοκκινοσκουρο μαλι αλλεσ φορεσ οχι...

για οτι εχει σχεση με  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: στειλε πμ στο spunky  ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny:

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Χαρά από Diamonds Spa και μετά Μιχαλακοπούλου.
Η Χαρά ήταν milf με μαύρο μαλλί και φωτιά μέσα της. Ξέρει κανείς τίποτε γι αυτήν; Την ψάχνω καιρό τωρα...

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Ψαχνω για το βαθυτερο λαρυγγι σε μασαζ / στουντιο / ντελο/ CG. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ PM OI ΓΝΩΣΤΕΣ !!!!!!!!!!!!

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα ξερει κανεισ που ειναι η στεφανια που δουλευε στο καιτοσπιτο και μετα στουρναρη 47?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom