You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 652K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
...ακουστηκε οτι παιζει μπαλλα,σε κλειστο κυκλο...
αρα απο οτι καταλαβαινω αφενος δεν υπαρχει πιθανοτητα να την βρουμε σε κανα μαγαζι και αφετερου ειναι πολυ δυσκολο να μπουμε σε αυτο τον κυκλο..
αν παρ ελπιδα κανεις γνωριζει τπτ παραπανω για τους τυχερους που τη γευονται, και το επιθυμει ας μου στειλει πμ.
ευχαριστω ολους
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
έχετε ιδέα για την milf γυναικάρα Βίκυ από Καιτόσπιτο που ήτανε από Ρωσία ή Ουζμπεκιστάν ? Ευχαριστώ
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Αρχηγε μου θυμασε ομαδα με Ειρηνη Νελη Πωλινα Αννα Ζωη Νεφελη Ρουλα και άλλες, ντριμ τιμ. Τη μιλφαρα τη Ρωσιδα που εμενε Καλλιθεα πως τη λεγαν γαμωτο?Νελη παλια ομηρου??????
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
Την Χριστίνα λες?Αρχηγε μου θυμασε ομαδα με Ειρηνη Νελη Πωλινα Αννα Ζωη Νεφελη Ρουλα και άλλες, ντριμ τιμ. Τη μιλφαρα τη Ρωσιδα που εμενε Καλλιθεα πως τη λεγαν γαμωτο?
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Ναι τη Χριστιναρα, ειχε κολησει το μυαλο μου. Και γαμω τα προγραματα απαιχτη.Την Χριστίνα λες?
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
Oh yes. Σε όλα. Και στο μασάζ αλλά και στο πρόγραμμα. Και σε δίδυμο ειδικά με Ρούλα και Ειρήνη!!Ναι τη Χριστιναρα, ειχε κολησει το μυαλο μου. Και γαμω τα προγραματα απαιχτη.
Τι μου θύμισες τωρα
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Ειχα παρει θυμαμε, Χριστινα Αννα, τα ειδα όλα! Αυτά δυσκολα τα πετυχενεις φιλε. Κατι αντιστυχο ηταν στο Ποσειδωνος 67 Χριστινα(Σερβα) Ευα, διαφορετικο αλλα εξισου δυνατο.Oh yes. Σε όλα. Και στο μασάζ αλλά και στο πρόγραμμα. Και σε δίδυμο ειδικά με Ρούλα και Ειρήνη!!
Τι μου θύμισες τωρα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.493
- Πόντοι
- 42.697
έχετε ιδέα για την milf γυναικάρα Βίκυ από Καιτόσπιτο που ήτανε από Ρωσία ή Ουζμπεκιστάν ? Ευχαριστώ
δυστυχως αγνοειται
φοβερη μιλφαρα
την θυμαμαι απο το μαγαζι της οδο Κομανουδη στου Γκιζι
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
μια τζενη η ευαγγελια ξανθια μιλφ 40 συν που δουλευε ενα φεγγαρι ευηνου πισω απ το πυργο αθηνων
και μετα πηγε γαλατσι στο μασατζιδικο στον τριτο πανω στη γαλατσιου
εμενε καλαμακι την εχει ανταμωσει κανεις?
που βρισκεται ρε μαγκες? ηρωικα γαμησια η τυπισσα...
και μετα πηγε γαλατσι στο μασατζιδικο στον τριτο πανω στη γαλατσιου
εμενε καλαμακι την εχει ανταμωσει κανεις?
που βρισκεται ρε μαγκες? ηρωικα γαμησια η τυπισσα...
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Να σου πω την αληθεια κατι μου λεει το ονομα αλλα δεν μπορω να το αντιστυχισω με φατσα, για να μην τη θυμαμαι δεν θα ειχα κανει μαζι της. Πανε και τοσα χρονια. Τοτε ημουν μελος αλλα δεν εγραφα, ηταν εποχη παπαγιωργη, βασου, περιεργου1, μανωλη κρητηκου, παθιαρη και αλλων δυναμεων , μετα εφυγα για ένα διαστημα εκτος Ελλαδος και εχασα επαφη.Χαμος φιλε δυνατη ομαδα....α ρε εποχες κατι διπλα με χριστινα και ρουλα γαμησετα πωλινα ,νελη και ενα αλλο πιπινι την ροζα την θυμασαι???
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
....με θυμασαι εμενα?.....ποιος εισαι?...στειλε πμ....Να σου πω την αληθεια κατι μου λεει το ονομα αλλα δεν μπορω να το αντιστυχισω με φατσα, για να μην τη θυμαμαι δεν θα ειχα κανει μαζι της. Πανε και τοσα χρονια. Τοτε ημουν μελος αλλα δεν εγραφα, ηταν εποχη παπαγιωργη, βασου, περιεργου1, μανωλη κρητηκου, παθιαρη και αλλων δυναμεων , μετα εφυγα για ένα διαστημα εκτος Ελλαδος και εχασα επαφη.
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Δεν εγραφα, ειχα γνωρισει τοτε και πιει καφε στο γραφειο της Ελενας κανα δυο φορες με τον συγχωρεμενο τον Μακη τον περιεργο1. Όταν τον αναζητησα αργοτερα μου ειπε η Ελενα ότι εφυγε από τη κακη αρρωστια. Εσυ είμαι συγουρος ότι θα ειχες στανταρακι την Λιθουανεζα την Πωλινα. Ο τελειος σωματοτυπος και με ωραιο προσωπο για βυζολαγνους.....με θυμασαι εμενα?.....ποιος εισαι?...στειλε πμ....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
...οχι φιλος...απεχει απο το σπορ...Εκεινη η νταιση απο π131 μηπως εκανε επανεμφανιση??
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
.....πωωωωωωωωωω!!!!....στεναχωρεθηκα πολυ....μιλαγαμε με τον τυπο,αρκετες φορες,και ειχε καλες ακρες με τα του κολωνακιου.....κριμα!!!....R.I.P....... :'( :'( :'(Δεν εγραφα, ειχα γνωρισει τοτε και πιει καφε στο γραφειο της Ελενας κανα δυο φορες με τον συγχωρεμενο τον Μακη τον περιεργο1. Όταν τον αναζητησα αργοτερα μου ειπε η Ελενα ότι εφυγε από τη κακη αρρωστια. Εσυ είμαι συγουρος ότι θα ειχες στανταρακι την Λιθουανεζα την Πωλινα. Ο τελειος σωματοτυπος και με ωραιο προσωπο για βυζολαγνους.
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Και όχι μονο κολωνακι, και παντα ειχε καλες σχεσεις με όλα τα μαγαζια παρολο που τους ταχωνε πολλες φορες......πωωωωωωωωωω!!!!....στεναχωρεθηκα πολυ....μιλαγαμε με τον τυπο,αρκετες φορες,και ειχε καλες ακρες με τα του κολωνακιου.....κριμα!!!....R.I.P....... :'( :'( :'(
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις