Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Σαμπρινα av κουκακι...

pmk_380

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
...ακουστηκε οτι παιζει μπαλλα,σε κλειστο κυκλο...

αρα απο οτι καταλαβαινω αφενος δεν υπαρχει πιθανοτητα να την βρουμε σε κανα μαγαζι και αφετερου ειναι πολυ δυσκολο να μπουμε σε αυτο  τον κυκλο..
αν παρ ελπιδα κανεις γνωριζει τπτ παραπανω για τους  τυχερους που τη γευονται, και το επιθυμει ας μου στειλει πμ.

ευχαριστω ολους

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Νελη παλια ομηρου??????

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
ακυρο σαμπρινα οχι κουκακι

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
έχετε ιδέα για την milf γυναικάρα Βίκυ από Καιτόσπιτο που ήτανε από Ρωσία ή Ουζμπεκιστάν ? Ευχαριστώ

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Νελη παλια ομηρου??????
Αρχηγε μου θυμασε ομαδα με Ειρηνη Νελη Πωλινα Αννα Ζωη Νεφελη  Ρουλα και άλλες, ντριμ τιμ. Τη μιλφαρα τη Ρωσιδα που εμενε Καλλιθεα πως τη λεγαν γαμωτο?

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Αρχηγε μου θυμασε ομαδα με Ειρηνη Νελη Πωλινα Αννα Ζωη Νεφελη   Ρουλα και άλλες, ντριμ τιμ. Τη μιλφαρα τη Ρωσιδα που εμενε Καλλιθεα πως τη λεγαν γαμωτο?
Την Χριστίνα λες?

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Ναι τη Χριστιναρα, ειχε κολησει το μυαλο μου. Και γαμω τα προγραματα απαιχτη.
Oh yes. Σε όλα. Και στο μασάζ αλλά  και στο πρόγραμμα.  :pipa1:Και σε δίδυμο ειδικά  με Ρούλα  και Ειρήνη!! :dancing: :dancing:
Τι μου θύμισες τωρα  :headbang:

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Oh yes. Σε όλα. Και στο μασάζ αλλά  και στο πρόγραμμα.  :pipa1:Και σε δίδυμο ειδικά  με Ρούλα  και Ειρήνη!! :dancing: :dancing:
Τι μου θύμισες τωρα  :headbang:
Ειχα παρει θυμαμε, Χριστινα Αννα, τα ειδα όλα! Αυτά δυσκολα τα πετυχενεις φιλε. Κατι αντιστυχο ηταν στο Ποσειδωνος 67 Χριστινα(Σερβα) Ευα, διαφορετικο αλλα εξισου δυνατο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.493
Πόντοι
42.697
έχετε ιδέα για την milf γυναικάρα Βίκυ από Καιτόσπιτο που ήτανε από Ρωσία ή Ουζμπεκιστάν ? Ευχαριστώ

δυστυχως αγνοειται
φοβερη μιλφαρα
την θυμαμαι απο το μαγαζι της οδο Κομανουδη στου Γκιζι

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Χαμος φιλε δυνατη ομαδα....α ρε εποχες κατι διπλα με χριστινα και ρουλα γαμησετα  πωλινα ,νελη και ενα αλλο πιπινι την ροζα την θυμασαι???

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μια τζενη η ευαγγελια ξανθια μιλφ 40 συν που δουλευε ενα φεγγαρι ευηνου πισω απ το πυργο αθηνων
και μετα πηγε γαλατσι στο μασατζιδικο στον τριτο πανω στη γαλατσιου
εμενε καλαμακι την εχει ανταμωσει κανεις?
που βρισκεται ρε μαγκες? ηρωικα γαμησια η τυπισσα...

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Χαμος φιλε δυνατη ομαδα....α ρε εποχες κατι διπλα με χριστινα και ρουλα γαμησετα  πωλινα ,νελη και ενα αλλο πιπινι την ροζα την θυμασαι???
Να σου πω την αληθεια κατι μου λεει το ονομα αλλα δεν μπορω να το αντιστυχισω με φατσα, για να μην τη θυμαμαι δεν θα ειχα κανει μαζι της. Πανε και τοσα χρονια. Τοτε ημουν μελος αλλα δεν εγραφα, ηταν εποχη παπαγιωργη, βασου, περιεργου1, μανωλη κρητηκου, παθιαρη και αλλων δυναμεων :2funny:, μετα εφυγα για ένα διαστημα εκτος Ελλαδος και εχασα επαφη.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
Να σου πω την αληθεια κατι μου λεει το ονομα αλλα δεν μπορω να το αντιστυχισω με φατσα, για να μην τη θυμαμαι δεν θα ειχα κανει μαζι της. Πανε και τοσα χρονια. Τοτε ημουν μελος αλλα δεν εγραφα, ηταν εποχη παπαγιωργη, βασου, περιεργου1, μανωλη κρητηκου, παθιαρη και αλλων δυναμεων :2funny:, μετα εφυγα για ένα διαστημα εκτος Ελλαδος και εχασα επαφη.
....με θυμασαι εμενα?.....ποιος εισαι?...στειλε πμ....

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
....με θυμασαι εμενα?.....ποιος εισαι?...στειλε πμ....
Δεν εγραφα, ειχα γνωρισει τοτε και πιει καφε στο γραφειο της Ελενας κανα δυο φορες με τον συγχωρεμενο τον Μακη τον περιεργο1. Όταν τον αναζητησα αργοτερα μου ειπε η Ελενα ότι εφυγε από τη κακη αρρωστια. Εσυ είμαι συγουρος ότι θα ειχες στανταρακι την Λιθουανεζα την Πωλινα. Ο τελειος σωματοτυπος και με ωραιο προσωπο για βυζολαγνους.

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Εκεινη η νταιση απο  π131 μηπως εκανε επανεμφανιση??

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
Δεν εγραφα, ειχα γνωρισει τοτε και πιει καφε στο γραφειο της Ελενας κανα δυο φορες με τον συγχωρεμενο τον Μακη τον περιεργο1. Όταν τον αναζητησα αργοτερα μου ειπε η Ελενα ότι εφυγε από τη κακη αρρωστια. Εσυ είμαι συγουρος ότι θα ειχες στανταρακι την Λιθουανεζα την Πωλινα. Ο τελειος σωματοτυπος και με ωραιο προσωπο για βυζολαγνους.
.....πωωωωωωωωωω!!!!....στεναχωρεθηκα πολυ....μιλαγαμε με τον τυπο,αρκετες φορες,και ειχε καλες ακρες με τα του κολωνακιου.....κριμα!!!....R.I.P....... :'( :'( :'(

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
.....πωωωωωωωωωω!!!!....στεναχωρεθηκα πολυ....μιλαγαμε με τον τυπο,αρκετες φορες,και ειχε καλες ακρες με τα του κολωνακιου.....κριμα!!!....R.I.P....... :'( :'( :'(
Και όχι μονο κολωνακι, και παντα ειχε καλες σχεσεις με όλα τα μαγαζια παρολο που τους ταχωνε πολλες φορες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom