proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
Τεσπά μαλλον δεν καταλάβατε τι ειπα . ο αγοραιος ερωτας στα 25 κοιμιζει τον κυνηγο που εχεις μέσα σου . Στα 30+ λιγο η βαρεμαρα που σε οδηγει σε σταθερη σχεση λίγο η δουλεια και οι σκοτουρες ενα πληρωμενο πηδηματακι χρειαζεται για αλλαγή ή για ενναλακτικη του να βρεις παραλληλη σχεση (που περιπλεκει τα πραγματα)ή για να θυμηθεις τι εχεις αναμεσα από τα πόδια σου .
Ο φιλος μεχρι να get lucky θα χαλασει τοσα λεφτα που θα του εφταναν να παρει το αεροπλανο να παει στην Ταυλάνδη για οριτζιναλ ταυλανδεζικο
κατα τα αλλα εγω ψαχνω χαβαλετζου - πολυλόγου μασατζου , ετσι και αλλιως κανα διαστημικό πήδημα δεν θα ρίξω , ας πω/ακουσω καμια μαλακια . (ηλικια απο 25-45 , εμφανιση αδυνατη) Υπάρχει αραγε καποια τετοι σε καταστημα ??? Επίσης αν το τηλέφωνο της Ηλιαννας διανεμεται ας μου το στειλει καποιος (μικρη σχεση μετο πιο πάνω , απλα μου εχει μεινει απώθημενο). Μαλλον το εχει και φιλος από τον πραγματικό κόσμο αλλα αυτος ειναι μοναχοφαης και δεν δινει ινφο , στον πραγματικό κοσμο το παιζω κουλ και αδιαφορος οποτε δεν μπορω να παρακαλaώ για ενα τηλέφωνο . Εδω στο φορουμ κανω ολοφανερο οτι ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης
Από την άλλη σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω χωρο αναζητησης της ικανοποιησης . Δεν με εχει πάει το μασαζ , δεν ειναι λιγες οι φορες που εφυγα απο ηδονοτριβειο κλαιγοντας τα λεφτα μου ή/και νιωθωντας οπως ενιωθα περσι μετα από ματς της ΑΕΚ. Ασε που παρα τα 80ρια το φραγμα των 40 λεπτων παραμονης στο δωμάτιο ααμφιβάλλω αν το εχω σπάσει .
Τεσπά
λοιπον...αμα ψάχνεις...χαβαλεζου,για τα δικα μου γουστα,καλη είναι η γαβριελα στο Π286.
καλο μασαζ με χαβαλέ και καλο
μια μικρη αφορμή να της δωσεις...τσιμπισε!!!!(και κανει καλο χαβαλέ)
οσο για τηλεφωνο της ηλιαννας..δυσκολο γιατι δουλευει με πολλη πριβε καταστασεις.