Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 650K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
 Τεσπά μαλλον δεν καταλάβατε τι ειπα . ο αγοραιος ερωτας στα 25 κοιμιζει τον κυνηγο που εχεις μέσα σου . Στα 30+ λιγο η βαρεμαρα που σε οδηγει σε σταθερη σχεση λίγο η δουλεια και οι σκοτουρες ενα πληρωμενο πηδηματακι χρειαζεται για αλλαγή ή για ενναλακτικη του να βρεις παραλληλη σχεση (που περιπλεκει τα πραγματα)ή για να θυμηθεις τι εχεις αναμεσα από τα πόδια σου .

Ο φιλος μεχρι να get lucky  θα χαλασει τοσα λεφτα που θα του εφταναν να παρει το αεροπλανο να παει στην Ταυλάνδη για οριτζιναλ ταυλανδεζικο

κατα τα αλλα εγω ψαχνω χαβαλετζου - πολυλόγου μασατζου , ετσι και αλλιως κανα διαστημικό πήδημα δεν θα ρίξω , ας πω/ακουσω καμια μαλακια . (ηλικια απο 25-45 , εμφανιση αδυνατη) Υπάρχει αραγε καποια τετοι σε καταστημα ??? Επίσης αν το τηλέφωνο της  Ηλιαννας διανεμεται ας μου το στειλει καποιος (μικρη σχεση μετο πιο πάνω , απλα μου εχει μεινει απώθημενο). Μαλλον το εχει και φιλος από τον πραγματικό κόσμο αλλα αυτος ειναι μοναχοφαης και δεν δινει ινφο , στον πραγματικό κοσμο το παιζω κουλ και αδιαφορος οποτε δεν μπορω να παρακαλaώ για ενα τηλέφωνο . Εδω στο φορουμ κανω ολοφανερο οτι ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης
tos%20red%20alert%20panel.gif

Από την άλλη  σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω χωρο αναζητησης της ικανοποιησης . Δεν με εχει πάει το μασαζ , δεν ειναι λιγες οι φορες που εφυγα απο ηδονοτριβειο κλαιγοντας τα λεφτα μου ή/και νιωθωντας οπως ενιωθα περσι μετα από ματς της ΑΕΚ. Ασε που παρα τα 80ρια  το φραγμα των 40 λεπτων παραμονης στο δωμάτιο ααμφιβάλλω αν το εχω σπάσει .

Τεσπά

λοιπον...αμα ψάχνεις...χαβαλεζου,για τα δικα μου γουστα,καλη είναι η γαβριελα στο Π286.
καλο μασαζ με χαβαλέ και καλο  :fuck2:
μια μικρη αφορμή να της δωσεις...τσιμπισε!!!!(και κανει καλο χαβαλέ)

οσο για τηλεφωνο της ηλιαννας..δυσκολο γιατι δουλευει με πολλη πριβε καταστασεις.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
λοιπον...αμα ψάχνεις...χαβαλεζου,για τα δικα μου γουστα,καλη είναι η γαβριελα στο Π286.
καλο μασαζ με χαβαλέ και καλο  :fuck2:
μια μικρη αφορμή να της δωσεις...τσιμπισε!!!!(και κανει καλο χαβαλέ)

.............. πριβε καταστασεις.

Φοβαμαι οτι εχουμε διαφορετικά γουστα (απο τα ποστ σου που εχω διαβασει). Χαβαλετζου ηταν μια Μαριαννα στο Π286 .

κατα τα αλλα οι ενδιαφερουσες παρουσιές μαζευουν καμια 30αρια μονιμους πελάτες και αυτονομουνται και περνανε καλύτερα και οι ιδιες και οι πελάτες . Εσεις ((εννοω το φορουμ) τους λετε αγαπουληδες και τους  κατηγορειτε   αλλα μαλλον κανουν την καλυτερη δουλεια . Το να παιρνεις σβαρνα τα μαγαζια για να πετυχεις καμια καλή ελευθερη θελει χρόνο και τύχη . Τελικα τρως 3 ηττες για μια καλή συνεδρια και μετα  :jerking: και χανεις την κοπέλα για να αρχισεις τις δοκιμές .

yannisk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΤΑΛΙ ΑΠΟ ΑΧΙΛΛΕΩΣ???

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Μια Ναταλί κανθειά που είχε κάνει και στη Δάφνης, βρίσκεται στο Φραντζή 4. Δεν ξέρω όμως αν λέμε για την ίδια.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...οποιος πετυχει ντονα πουθενα,ας ριξει μια ενημερωση...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Κασσάνδρας4γ:Mάρσυ: Χθες αρρώστησα με την πάρτη της. Μακριά καστανόξανθα μαλλιά, ωραίο φυσικό στήθος 2.5άρι, αδύνατη γυμνασμένη κοιλιά, πολύ ωραία και καλοσχηματισμένη περιφέρεια, ωραία πόδια. Αέρας σέξυ και θηλυκότητας...σίγουρα ο επόμενός μου στόχος. Ο μέγιστος  tsoutsounas, αναφώνησε ότι ήταν λαδοκόρη στο Στουρνάρη 63.... :respect18: :respect18:

βρέθηκε η Μάρσυ?

georg-e

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Σαμπρινα απο βουλιαγμενης Κ ερμου Κ πιο πριν αχχιλεως;;;;;

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Μια Άννα εκ Πολωνίας που δούλευε παλαιότερα Σολωμού 54 ρε παιδιά, την έχει δει κανείς???

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Μια αδύνατη μελαχροινή λες?

OPTIMUS1939

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μια Άννα εκ Πολωνίας που δούλευε παλαιότερα Σολωμού 54 ρε παιδιά, την έχει δει κανείς???

Μια αδύνατη μελαχροινή λες?

Ακριβώς. Μήπως ξέρεις τίποτις;;;

Ψηλη,αδυνατη,μελαχροινη,με μικρα χειλη επανω,πολυ σφιχτο κορμι???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom