Από τη μεριά που το τοποθετείς έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν και 25άρηδες περπατημένοι που στο λαδοτριβείο μπορούν να ζητήσουν κάτι που δεν μπορεί να το ζητήσει από την γκόμενα (η οποία και αυτή θα είναι 20-22 χρονών άρα άπειρη), όπως επίσης και άλλοι που δεν τα καταφέρνουν με τις γκόμενες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 650K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.021
- Πόντοι
- 6.515
Από τη μεριά που το τοποθετείς έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν και 25άρηδες περπατημένοι που στο λαδοτριβείο μπορούν να ζητήσουν κάτι που δεν μπορεί να το ζητήσει από την γκόμενα (η οποία και αυτή θα είναι 20-22 χρονών άρα άπειρη), όπως επίσης και άλλοι που δεν τα καταφέρνουν με τις γκόμενες.
ή αλλοι που δεν κοιτάζονται?
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Όλα τα είχε αυτό το μαγαζί, η ταϋ τους έλειπε
Στο μαγαζί δεν ξέρω αν έλειπε, σε πολλούς πάντως λάιτ μασαζόπληκτους έλειπε-λείπει. Από ότι θυμάμαι δούλευε στο Αισχύλου στα Νότια και είχε όχι τρελά ευρύ αλλά φανατικό κοινό. Αν είναι η ίδια, εκεί φραπέδιαζε και έκανε αρκετά ως πολύ καλό μασάζ.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Όχι ρε γαμώτο, στο Μαρούσι εθεάθη; Αν είναι πράγματι η ίδια, τότε είστε πολύ τυχεροί εσείς οι βόρειοι
Η αρρωστια υπαρχει σε ολες τις ηλικιες ,παντρεμενος και με γκομενα στοα 30αντα μου αλλα το λαδοτριβειο λαδοτριβειοΑπό τη μεριά που το τοποθετείς έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν και 25άρηδες περπατημένοι που στο λαδοτριβείο μπορούν να ζητήσουν κάτι που δεν μπορεί να το ζητήσει από την γκόμενα (η οποία και αυτή θα είναι 20-22 χρονών άρα άπειρη), όπως επίσης και άλλοι που δεν τα καταφέρνουν με τις γκόμενες.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Η αρρωστια υπαρχει σε ολες τις ηλικιες ,παντρεμενος και με γκομενα στοα 30αντα μου αλλα το λαδοτριβειο λαδοτριβειο
Τεσπά μαλλον δεν καταλάβατε τι ειπα . ο αγοραιος ερωτας στα 25 κοιμιζει τον κυνηγο που εχεις μέσα σου . Στα 30+ λιγο η βαρεμαρα που σε οδηγει σε σταθερη σχεση λίγο η δουλεια και οι σκοτουρες ενα πληρωμενο πηδηματακι χρειαζεται για αλλαγή ή για ενναλακτικη του να βρεις παραλληλη σχεση (που περιπλεκει τα πραγματα)ή για να θυμηθεις τι εχεις αναμεσα από τα πόδια σου .
Απότι μου είπε ο φίλος εκανε μόνο μασάζ ολυτε πιασίματα δεν είχε. 100 γιούρια για μια ώρα. Του δώθηκαν "συμβουλές" με υπονοούμενα από κάποιον άνδρα που ήταν στο μαγαζί.
Ο φιλος μεχρι να get lucky θα χαλασει τοσα λεφτα που θα του εφταναν να παρει το αεροπλανο να παει στην Ταυλάνδη για οριτζιναλ ταυλανδεζικο
κατα τα αλλα εγω ψαχνω χαβαλετζου - πολυλόγου μασατζου , ετσι και αλλιως κανα διαστημικό πήδημα δεν θα ρίξω , ας πω/ακουσω καμια μαλακια . (ηλικια απο 25-45 , εμφανιση αδυνατη) Υπάρχει αραγε καποια τετοι σε καταστημα ??? Επίσης αν το τηλέφωνο της Ηλιαννας διανεμεται ας μου το στειλει καποιος (μικρη σχεση μετο πιο πάνω , απλα μου εχει μεινει απώθημενο). Μαλλον το εχει και φιλος από τον πραγματικό κόσμο αλλα αυτος ειναι μοναχοφαης και δεν δινει ινφο , στον πραγματικό κοσμο το παιζω κουλ και αδιαφορος οποτε δεν μπορω να παρακαλaώ για ενα τηλέφωνο . Εδω στο φορουμ κανω ολοφανερο οτι ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης
Από την άλλη σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω χωρο αναζητησης της ικανοποιησης . Δεν με εχει πάει το μασαζ , δεν ειναι λιγες οι φορες που εφυγα απο ηδονοτριβειο κλαιγοντας τα λεφτα μου ή/και νιωθωντας οπως ενιωθα περσι μετα από ματς της ΑΕΚ. Ασε που παρα τα 80ρια το φραγμα των 40 λεπτων παραμονης στο δωμάτιο ααμφιβάλλω αν το εχω σπάσει .
Τεσπά
Απότι μου είπε ο φίλος εκανε μόνο μασάζ ολυτε πιασίματα δεν είχε. 100 γιούρια για μια ώρα. Του δώθηκαν "συμβουλές" με υπονοούμενα από κάποιον άνδρα που ήταν στο μαγαζί.
τι τρελοί κλέφτες είνα αυτοί ρε, 100 € μόνο μασάζ, δε πάμε καλά, αυτός ο χοντρός εκεί είναι άσε....
Ρε παιδιά κωλομάγαζο είναι πιά αυτό. Πεταμένα λεφτά.
κάποιος να ενημερώνει γιατί πολλοί θα την πατήσουν αν είναι ή αν νομίσουν ότι είναι η Λάκυ .
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...ακομα λειπει...συνηθως καθεται ενα μηνα στην ρωσια...βλεπω φεβρουαριο να αριβαρει...Επειγόντος που είναι η Ειρήνη από Γ. Σεπτεμβρίου 59? Θα πρέπει να την αναζητούν πολλοί αν κρίνω από το ύφος της σερίφισσας Νάντιας
Ανευρεση μασαζοτεμαχιου Κωνσταντινας παλιοτερα Παπαδιαμαντη 8.
Ανεύρεση πού;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K