Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 650K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Από τη μεριά που το τοποθετείς έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν και 25άρηδες περπατημένοι που στο λαδοτριβείο μπορούν να ζητήσουν κάτι που δεν μπορεί να το ζητήσει από την γκόμενα (η οποία και αυτή θα είναι 20-22 χρονών άρα άπειρη), όπως επίσης και άλλοι που δεν τα καταφέρνουν με τις γκόμενες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.021
Πόντοι
6.515
Από τη μεριά που το τοποθετείς έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν και 25άρηδες περπατημένοι που στο λαδοτριβείο μπορούν να ζητήσουν κάτι που δεν μπορεί να το ζητήσει από την γκόμενα (η οποία και αυτή θα είναι 20-22 χρονών άρα άπειρη), όπως επίσης και άλλοι που δεν τα καταφέρνουν με τις γκόμενες.

ή αλλοι που δεν κοιτάζονται?  :think:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
η αντριαννα απο στουρναρη εξαφανιστηκε οντως....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Φίλος μου ανέφαιρε οτι στη Θησέως στο Μαρούσι υπάρχει μια ταϋ ονοματι Λάκυ.
Το ποστάρω γιατί νομίζω οτι κάποιος έψαχνε μια Ταϋ με αυτό το όνομα.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Όλα τα είχε αυτό το μαγαζί, η ταϋ τους έλειπε

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Όλα τα είχε αυτό το μαγαζί, η ταϋ τους έλειπε

Στο μαγαζί δεν ξέρω αν έλειπε, σε πολλούς πάντως λάιτ μασαζόπληκτους έλειπε-λείπει. Από ότι θυμάμαι δούλευε στο Αισχύλου στα Νότια και είχε όχι τρελά ευρύ αλλά φανατικό κοινό. Αν είναι η ίδια, εκεί φραπέδιαζε και έκανε αρκετά ως πολύ καλό μασάζ.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Κάποιος φιλότιμος να κάνει καταδρομική άμεσα για αυτοψία και αν πρόκειται για τη γνωστή Λάκυ να ενημερώσει!
Θα πιούμε στην υγειά του!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Όχι ρε γαμώτο, στο Μαρούσι εθεάθη; Αν είναι πράγματι η ίδια, τότε είστε πολύ τυχεροί εσείς οι βόρειοι

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Απότι μου είπε ο φίλος εκανε μόνο μασάζ ολυτε πιασίματα δεν είχε. 100 γιούρια για μια ώρα. Του δώθηκαν "συμβουλές" με υπονοούμενα από κάποιον άνδρα που ήταν στο μαγαζί.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ρε παιδιά κωλομάγαζο είναι πιά αυτό. Πεταμένα λεφτά.

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Η αρρωστια υπαρχει σε ολες τις ηλικιες ,παντρεμενος και  με γκομενα στοα 30αντα μου αλλα το λαδοτριβειο λαδοτριβειο

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Η αρρωστια υπαρχει σε ολες τις ηλικιες ,παντρεμενος και  με γκομενα στοα 30αντα μου αλλα το λαδοτριβειο λαδοτριβειο

Τεσπά μαλλον δεν καταλάβατε τι ειπα . ο αγοραιος ερωτας στα 25 κοιμιζει τον κυνηγο που εχεις μέσα σου . Στα 30+ λιγο η βαρεμαρα που σε οδηγει σε σταθερη σχεση λίγο η δουλεια και οι σκοτουρες ενα πληρωμενο πηδηματακι χρειαζεται για αλλαγή ή για ενναλακτικη του να βρεις παραλληλη σχεση (που περιπλεκει τα πραγματα)ή για να θυμηθεις τι εχεις αναμεσα από τα πόδια σου .

Απότι μου είπε ο φίλος εκανε μόνο μασάζ ολυτε πιασίματα δεν είχε. 100 γιούρια για μια ώρα. Του δώθηκαν "συμβουλές" με υπονοούμενα από κάποιον άνδρα που ήταν στο μαγαζί.

Ο φιλος μεχρι να get lucky  θα χαλασει τοσα λεφτα που θα του εφταναν να παρει το αεροπλανο να παει στην Ταυλάνδη για οριτζιναλ ταυλανδεζικο

κατα τα αλλα εγω ψαχνω χαβαλετζου - πολυλόγου μασατζου , ετσι και αλλιως κανα διαστημικό πήδημα δεν θα ρίξω , ας πω/ακουσω καμια μαλακια . (ηλικια απο 25-45 , εμφανιση αδυνατη) Υπάρχει αραγε καποια τετοι σε καταστημα ??? Επίσης αν το τηλέφωνο της  Ηλιαννας διανεμεται ας μου το στειλει καποιος (μικρη σχεση μετο πιο πάνω , απλα μου εχει μεινει απώθημενο). Μαλλον το εχει και φιλος από τον πραγματικό κόσμο αλλα αυτος ειναι μοναχοφαης και δεν δινει ινφο , στον πραγματικό κοσμο το παιζω κουλ και αδιαφορος οποτε δεν μπορω να παρακαλaώ για ενα τηλέφωνο . Εδω στο φορουμ κανω ολοφανερο οτι ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης
tos%20red%20alert%20panel.gif

Από την άλλη  σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω χωρο αναζητησης της ικανοποιησης . Δεν με εχει πάει το μασαζ , δεν ειναι λιγες οι φορες που εφυγα απο ηδονοτριβειο κλαιγοντας τα λεφτα μου ή/και νιωθωντας οπως ενιωθα περσι μετα από ματς της ΑΕΚ. Ασε που παρα τα 80ρια  το φραγμα των 40 λεπτων παραμονης στο δωμάτιο ααμφιβάλλω αν το εχω σπάσει .

Τεσπά

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96

τι τρελοί κλέφτες είνα αυτοί ρε, 100 € μόνο μασάζ, δε πάμε καλά, αυτός ο χοντρός εκεί είναι άσε....

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Επειγόντος που είναι η Ειρήνη από Γ. Σεπτεμβρίου 59? Θα πρέπει να την αναζητούν πολλοί αν κρίνω από το ύφος της σερίφισσας Νάντιας

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Επειγόντος που είναι η Ειρήνη από Γ. Σεπτεμβρίου 59? Θα πρέπει να την αναζητούν πολλοί αν κρίνω από το ύφος της σερίφισσας Νάντιας
...ακομα λειπει...συνηθως καθεται ενα μηνα στην ρωσια...βλεπω φεβρουαριο να αριβαρει...

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
καλημερα σε ολους......
μηπως εχει εντοπιστει η κατερινα που ηταν παλια αγ μελετιου και η αλεξαδρα ελληνιδα περσι πατησσιων 131?????

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ανευρεση μασαζοτεμαχιου Κωνσταντινας παλιοτερα Παπαδιαμαντη 8.

terra

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:2on1:η αντριαννα απο στουρναρη 29 ρε παιδια
που πηγε, ξερει κανενας
τη γουσταρω και μου λειπει
:2on1: :tits: