Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 650K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
οκ ευχαριστω....

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Oh yes. Σε όλα. Και στο μασάζ αλλά  και στο πρόγραμμα.  :pipa1:Και σε δίδυμο ειδικά  με [size=10pt]Ρούλα  και Ειρήνη[/size]!! :dancing: :dancing:
Τι μου θύμισες τωρα  :headbang:

Και που να θυμηθούμε
grandpa.gif
 [/URL] τα   "δίδυμα"   (ménage à trois) με Ρένα&Ειρήνη
t2309.gif

V...
5677998_f260.jpg

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
για οσους αναζητουν την μιλφ Βουλγαρα Θεοδωρα  (πρωην Φραντζη 4 κτλ) εθεαθει χθες Σαββατο μεσημερι, ανημερα της ονομαστικης της εορτης, να πινει τον καφε της στην Καλλιθεα μαζι με μια φιλη της και τον αγαπητικο της.... :grin:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
για οσους αναζητουν την μιλφ Βουλγαρα Θεοδωρα  (πρωην Φραντζη 4 κτλ) εθεαθει χθες Σαββατο μεσημερι, ανημερα της ονομαστικης της εορτης, να πινει τον καφε της στην Καλλιθεα μαζι με μια φιλη της και τον αγαπητικο της.... :grin:

Παλιά ήταν κορυφή. Όμως, τα τελευταία χρόνια είχε "πέσει" εμφανισιακά. Θυμάμαι η τελευταία φορά που την είδα ήταν όταν εκτελούσε χρέη σερίφισας στο μαγαζί που ήταν Συγγρού 108 (δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό -το μαγαζί έχει κλείσει και νομίζω ότι τώρα στεγάζεται στούντιο). Δεν μου άρεσε αυτό που είδα -στομάχι και σπασμένο πρόσωπο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Παλιά ήταν κορυφή. Όμως, τα τελευταία χρόνια είχε "πέσει" εμφανισιακά. Θυμάμαι η τελευταία φορά που την είδα ήταν όταν εκτελούσε χρέη σερίφισας στο μαγαζί που ήταν Συγγρού 108 (δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό -το μαγαζί έχει κλείσει και νομίζω ότι τώρα στεγάζεται στούντιο). Δεν μου άρεσε αυτό που είδα -στομάχι και σπασμένο πρόσωπο.

ναι πεtαξε μπακα ειναι η αληθεια και παχυνε αλλα παντα είναι γαμευσιμο και σεξι μιλφ

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
για οσους αναζητουν την μιλφ Βουλγαρα [size=12pt]Θεοδωρα[/size]  (πρωην Φραντζη 4 κτλ) εθεαθει χθες Σαββατο μεσημερι, ανημερα της ονομαστικης της εορτης, να πινει τον καφε της στην Καλλιθεα μαζι με μια φιλη της και τον αγαπητικο της.... :grin:

Θεοδώρα (πρώην Μάρνης ???), ορε τι θυμηθήκαμε τώρα !!!!

ioannis42

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
115
Πόντοι
0
Καλημέρα
η ξανθιά Ευα από Diamonds Δάφνη μετεπειτα Diamonds Γλυφάδας και μετά εξαφανιαζόλ γνωρίζει καποιος που θα την βρούμε ?

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα
η ξανθιά Ευα από Diamonds Δάφνη μετεπειτα Diamonds Γλυφάδας και μετά εξαφανιαζόλ γνωρίζει καποιος που θα την βρούμε ?

αυτη δεν ειχε παει μετα στο αδελφακι του αχιλεως στη γλυφαδα , μηπως ειναι τωρα μαζι με την λιζα απο αχιλλεως στειλε
πμ στη λιζα να σου πει

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Είχα ρωτήσει και παλαιότερα. Μήπως έχει εντοπίσει κανείς την Λίντα από Σολωμού 54 3ος όροφος που έκλεισε πριν 1 χρόνο περίπου?

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
:dunno:
αυτη δεν ειχε παει μετα στο αδελφακι του αχιλεως στη γλυφαδα , μηπως ειναι τωρα μαζι με την λιζα απο αχιλλεως στειλε
πμ στη λιζα να σου πει
H" αλαξε κινητο η" είναι στη πατριδα της :dunno: Mε 100 ερχοταν και στο χωρο σου η" χοτελ όπως και το λιζακι

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
με ενα 80 αρι ειναι οκ η λιζα τις εριξε τις τιμες

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
με ενα 80 αρι ειναι οκ η λιζα τις εριξε τις τιμες
Τς.... τς.... τς..... αλβανιδες τι να πεις. Σα τις πειραιωτισσες ένα πραμα.............   ενώ οι πειραιώτες είναι γαμω τα παιδια....  στις πειραιωτισσες φαινεται ότι περασε το γονιδιο της τρουμπας.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Τς.... τς.... τς..... αλβανιδες τι να πεις. Σα τις πειραιωτισσες ένα πραμα.............   ενώ οι πειραιώτες είναι γαμω τα παιδια....  στις πειραιωτισσες φαινεται ότι περασε το γονιδιο της τρουμπας.

Οι πειραιωτες ειναι γαβροι οποτε ............... Κατα τα αλλα ανεβαζουν τα κοριτσια τις τιμες τις βριζουμε τις κατεβάζουν πάλι τις βριζουμε . Τι σκατα θέλουμε  :huh:

ΥΓ οσο για το Αλβανιδες τυχαιως επεσε το ματι μου σε αυτο το θέμα 

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Κατα τα αλλα ανεβαζουν τα κοριτσια τις τιμες τις βριζουμε τις κατεβάζουν πάλι τις βριζουμε . Τι σκατα θέλουμε
Το λιζακι από εποχης φρατζη δηλωνε αλβανιδα και από ότι θυμαμαι δεν ντρεποταν γιαυτο. Μετα εγινε κατά δηλωση νατασας ελληνιδα και τωρα παλι κατά δηλωση νατασας ποντια. Λιζακι τελικα............. wear you from? :2funny:

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το λιζακι από εποχης φρατζη δηλωνε αλβανιδα και από ότι θυμαμαι δεν ντρεποταν γιαυτο. Μετα εγινε κατά δηλωση νατασας ελληνιδα και τωρα παλι κατά δηλωση νατασας ποντια. Λιζακι τελικα............. wear you from? :2funny:

πολιτικη των περισσοτερων μασαντζιδικων να μην λενε απο αλβανια  γιατι ξερουν οτι χανουν πελατες,αλλα
εδω υπαρχει συναγωνιστης που τον διεγραψαν και τωρα επανηλθε με αλλο νικ  ο οποιος την ειχε κανει βερα ελληνιδα και γειτονισα του
ηταν δε ετοιμος να "σκοτωσει'' οποιον  διαφωνουσε . Τι να πει κανεις τετοια καψουρα εχει το παλικαρι.
.βεβαια το εγγλεζικο σου ερωτιματικο μαλλον το εγραψες  οπως το λενε στην αλβανια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πολυ βλαχικο αδελφακι μου.... :2funny: :2funny: :2funny:

terra

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αντριαννα απο στουρναρη 29
ξερει κανεις αν δουλευει καπου ;;;

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
.βεβαια το εγγλεζικο σου ερωτιματικο μαλλον το εγραψες  οπως το λενε στην αλβανια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πολυ βλαχικο αδελφακι μου.... :2funny: :2funny: :2funny:
Θα ζησω γιατρε?.....  θα φταιει το πολύ αλβανοπηδημα!    μετανοω.............  θα γραψω 1000φορες  # δεν ξαναπηδαω το λιζακι....  ουπς...  αλβανιδα ηθελα να πω #

Cantaloop

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Για να καταλάβω δηλαδή...αμα γαμιέται η άλλη σαν το σκυλί του ελέους θα κωλώσω στο γεγονός ότι είναι αλβανή ή ρουμάνα κ.ο.κ..Παίδες έχουμε κανένα νέο απο Σαμπρίνα μεριά; Αναφέρομαι στη Σαμπρίνα της Ερμού...Απο ότι κατάλαβα πρέπει να πέρασε για καμια δεκαριά μερες απο συγγρού 144 αλλά τώρα πάλι αγνοείται η τύχη της...

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Σανπρινα μιχαλακολουλου 99.....,,,,

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Για να καταλάβω δηλαδή...αμα γαμιέται η άλλη σαν το σκυλί του ελέους θα κωλώσω στο γεγονός ότι είναι αλβανή
Μια χαρα συνεργαζονταν πριν με τις αλβανιδες, μαλλον το θεμα με το λιζακι θα φταιει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom