You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 650K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Oh yes. Σε όλα. Και στο μασάζ αλλά και στο πρόγραμμα. Και σε δίδυμο ειδικά με [size=10pt]Ρούλα και Ειρήνη[/size]!!
Τι μου θύμισες τωρα
Και που να θυμηθούμε
V...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
για οσους αναζητουν την μιλφ Βουλγαρα Θεοδωρα (πρωην Φραντζη 4 κτλ) εθεαθει χθες Σαββατο μεσημερι, ανημερα της ονομαστικης της εορτης, να πινει τον καφε της στην Καλλιθεα μαζι με μια φιλη της και τον αγαπητικο της....
για οσους αναζητουν την μιλφ Βουλγαρα Θεοδωρα (πρωην Φραντζη 4 κτλ) εθεαθει χθες Σαββατο μεσημερι, ανημερα της ονομαστικης της εορτης, να πινει τον καφε της στην Καλλιθεα μαζι με μια φιλη της και τον αγαπητικο της....
Παλιά ήταν κορυφή. Όμως, τα τελευταία χρόνια είχε "πέσει" εμφανισιακά. Θυμάμαι η τελευταία φορά που την είδα ήταν όταν εκτελούσε χρέη σερίφισας στο μαγαζί που ήταν Συγγρού 108 (δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό -το μαγαζί έχει κλείσει και νομίζω ότι τώρα στεγάζεται στούντιο). Δεν μου άρεσε αυτό που είδα -στομάχι και σπασμένο πρόσωπο.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.074
- Πόντοι
- 42.697
Παλιά ήταν κορυφή. Όμως, τα τελευταία χρόνια είχε "πέσει" εμφανισιακά. Θυμάμαι η τελευταία φορά που την είδα ήταν όταν εκτελούσε χρέη σερίφισας στο μαγαζί που ήταν Συγγρού 108 (δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό -το μαγαζί έχει κλείσει και νομίζω ότι τώρα στεγάζεται στούντιο). Δεν μου άρεσε αυτό που είδα -στομάχι και σπασμένο πρόσωπο.
ναι πεtαξε μπακα ειναι η αληθεια και παχυνε αλλα παντα είναι γαμευσιμο και σεξι μιλφ
για οσους αναζητουν την μιλφ Βουλγαρα [size=12pt]Θεοδωρα[/size] (πρωην Φραντζη 4 κτλ) εθεαθει χθες Σαββατο μεσημερι, ανημερα της ονομαστικης της εορτης, να πινει τον καφε της στην Καλλιθεα μαζι με μια φιλη της και τον αγαπητικο της....
Θεοδώρα (πρώην Μάρνης ???), ορε τι θυμηθήκαμε τώρα !!!!
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα
η ξανθιά Ευα από Diamonds Δάφνη μετεπειτα Diamonds Γλυφάδας και μετά εξαφανιαζόλ γνωρίζει καποιος που θα την βρούμε ?
αυτη δεν ειχε παει μετα στο αδελφακι του αχιλεως στη γλυφαδα , μηπως ειναι τωρα μαζι με την λιζα απο αχιλλεως στειλε
πμ στη λιζα να σου πει
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
H" αλαξε κινητο η" είναι στη πατριδα της Mε 100 ερχοταν και στο χωρο σου η" χοτελ όπως και το λιζακιαυτη δεν ειχε παει μετα στο αδελφακι του αχιλεως στη γλυφαδα , μηπως ειναι τωρα μαζι με την λιζα απο αχιλλεως στειλε
πμ στη λιζα να σου πει
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
με ενα 80 αρι ειναι οκ η λιζα τις εριξε τις τιμες
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Τς.... τς.... τς..... αλβανιδες τι να πεις. Σα τις πειραιωτισσες ένα πραμα............. ενώ οι πειραιώτες είναι γαμω τα παιδια.... στις πειραιωτισσες φαινεται ότι περασε το γονιδιο της τρουμπας.με ενα 80 αρι ειναι οκ η λιζα τις εριξε τις τιμες
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Τς.... τς.... τς..... αλβανιδες τι να πεις. Σα τις πειραιωτισσες ένα πραμα............. ενώ οι πειραιώτες είναι γαμω τα παιδια.... στις πειραιωτισσες φαινεται ότι περασε το γονιδιο της τρουμπας.
Οι πειραιωτες ειναι γαβροι οποτε ............... Κατα τα αλλα ανεβαζουν τα κοριτσια τις τιμες τις βριζουμε τις κατεβάζουν πάλι τις βριζουμε . Τι σκατα θέλουμε
ΥΓ οσο για το Αλβανιδες τυχαιως επεσε το ματι μου σε αυτο το θέμα
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Το λιζακι από εποχης φρατζη δηλωνε αλβανιδα και από ότι θυμαμαι δεν ντρεποταν γιαυτο. Μετα εγινε κατά δηλωση νατασας ελληνιδα και τωρα παλι κατά δηλωση νατασας ποντια. Λιζακι τελικα............. wear you from?Κατα τα αλλα ανεβαζουν τα κοριτσια τις τιμες τις βριζουμε τις κατεβάζουν πάλι τις βριζουμε . Τι σκατα θέλουμε
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το λιζακι από εποχης φρατζη δηλωνε αλβανιδα και από ότι θυμαμαι δεν ντρεποταν γιαυτο. Μετα εγινε κατά δηλωση νατασας ελληνιδα και τωρα παλι κατά δηλωση νατασας ποντια. Λιζακι τελικα............. wear you from?
πολιτικη των περισσοτερων μασαντζιδικων να μην λενε απο αλβανια γιατι ξερουν οτι χανουν πελατες,αλλα
εδω υπαρχει συναγωνιστης που τον διεγραψαν και τωρα επανηλθε με αλλο νικ ο οποιος την ειχε κανει βερα ελληνιδα και γειτονισα του
ηταν δε ετοιμος να "σκοτωσει'' οποιον διαφωνουσε . Τι να πει κανεις τετοια καψουρα εχει το παλικαρι.
.βεβαια το εγγλεζικο σου ερωτιματικο μαλλον το εγραψες οπως το λενε στην αλβανια
πολυ βλαχικο αδελφακι μου....
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Θα ζησω γιατρε?..... θα φταιει το πολύ αλβανοπηδημα! μετανοω............. θα γραψω 1000φορες # δεν ξαναπηδαω το λιζακι.... ουπς... αλβανιδα ηθελα να πω #.βεβαια το εγγλεζικο σου ερωτιματικο μαλλον το εγραψες οπως το λενε στην αλβανια
πολυ βλαχικο αδελφακι μου....
Για να καταλάβω δηλαδή...αμα γαμιέται η άλλη σαν το σκυλί του ελέους θα κωλώσω στο γεγονός ότι είναι αλβανή ή ρουμάνα κ.ο.κ..Παίδες έχουμε κανένα νέο απο Σαμπρίνα μεριά; Αναφέρομαι στη Σαμπρίνα της Ερμού...Απο ότι κατάλαβα πρέπει να πέρασε για καμια δεκαριά μερες απο συγγρού 144 αλλά τώρα πάλι αγνοείται η τύχη της...
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Μια χαρα συνεργαζονταν πριν με τις αλβανιδες, μαλλον το θεμα με το λιζακι θα φταιει.Για να καταλάβω δηλαδή...αμα γαμιέται η άλλη σαν το σκυλί του ελέους θα κωλώσω στο γεγονός ότι είναι αλβανή
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K