κανε μια αναζητηση,με το τηλ,θα σου βγαλει μια φωτο που ειναι στην παραλια.για δες και πες μου....και καλα αντε και το ξεπερναμε,λεμε,αυτο...70+ 20 το ξενοδοχειο?...τα δινεις?.....τσεκαρε με το ιδιο ποσο τι μπορεις να βρεις,και συγκρινε,απο υπηρεσιες,μεχρι εμφανιση...
Καλημερα σε όλους και καλη Ανασταση.Ακολουθώντας τη συμβουλη του φιλου spunky13 έκανα μια mini ερευνα στο site και αποφασησα να επισκεφτώ το ελεοτριβιο στη "Μονής Προδρόμου 6" -σε συνδιασμο με μπουρδελοτσαρκα στη γυρο περιοχη-με προεπιλεγμενο στοχο την Ειρηνη.
Χωρος λιτός αρκετα καλος με υποδεχτηκε ενα ωραιο μελανουρι.Της ειπα εξαρχης ποια ηθελα και μου την εδειξε και αποφασησα ν α περασω στα ενδοτερα με προγραμμα στα 60€ (μασαζ+"επαφη")
Με πηγε λοιπον η Ειρηνη στο δωματιο και μου εδειξε το μπανιο για ντουζ.
Η Ειρηνη ειναι ακριβως οπως την περιγραφουν οι συναδελφοι (αντιγραφω την περιγραφη του φιλου ZeroTolerance)
"Προκειται για μια Ουκρανο μιλφ, ηλικίας περίπου 42-45 ετών.
Μέτριο ανάστημα, εκφυλο πρόσωπο , συμπαγές σώμα, με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη κωλάρα και τα γυμνασμένα πόδια (παλαιοτερα δουλευε στριπτιζ)
Μεγάλος κώλος, σφιχτός, χωρίς κυταριτιδα όμως. Το σωμα της επίσης γυμνασμένο με επίπεδη κοιλία και φυσικό στήθος 3αρι κάπως πεσμένο."
Στα του μασαζ τωρα εκατσε ολο το 45λεπτο μου εκανε ενα ομολογουμενως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ μασαζ η κοπελα το χει και με το παραπανω,το οποιο κατεληξε να μου κανει κατι σαν body to body αλλα για λιγο.
Στα πνευστα ξερει να χρησιμοποιει το στοματακι της -η εμπειρια εδω φαινηκε.ανεβηκε απο πανω και τελικα τελειωσα στο στοματακι της .Ειναι ευλυγιστη ευχαριστη και ακουραστη.