Νέα

Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 650K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ EXECUTIVE SPA ΣΤΗΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ?

κατα αλλουσ οτι συνεχιζει την πουτ...νια κανοντας κρυφες βιζιτες με την υποστηριξη δυο 'παιχτων' απο το σαιτ
ο ενας απο αυτους μαλιστα εχει εξαφανισθει απο το σαιτ εδω και μηνες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.293
Πόντοι
46.232
ρε μην πιστεύετε ότι ακούτε.

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ρε μην πιστεύετε ότι ακούτε.

συναγωνιστη ξερεις κατι για την συγκεκριμενη την ΚΑΤΕΡΙΝΑ;  ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 51
για να λες ετσι κατι θα ξερεις, μην ξεχναμε οτι εισαι και ο τοπ εδω μεσα.
Παντως εγω με την παρεα 4 φορες που εχω παει και στο ΝΙΡΒΑΝΑ την ψαχνουν και εκει
γιατι ηταν η ατραξιον του μαγαζιου που λενε εχει αφησει ονομα εκει δεν αφηνε τιποτα εκει που να μην το χουφτωνε η ''βυζαινε '':idiot: :idiot: :idiot:
παντως για ενα παιχτη απο εδω μεσα ειναι σχεδον σιγουρο οτι την υποστηριζει   και οτι συνεχιζει την πουτανια.
αναμενουμε πληροφοριες σου μιας και ολοι σου βγαζουμε το καπελο στην ενημερωση
νασαι καλα παντα τετοια

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΤΕΡΙΝΑ 86 καλημερα  κατ'αρχας να σου εξηγησω  οτι σε πμ δεν απαντω παρα σε ελαχιστες περιπτωσεις .
Αλλα αφου  βγηκες εδω  :think: :think: :think: με αυτο  το νικ και απαντησες  με πμ  στα οσα γραφω με δικαιωνεις αρα δεν ειναι ψεμα οτι συνεχιζεις να δουλευης .
εγω απαντησα σε ερωτηση συναγωνιστη.Δεν ειναι κακο αυτο αφου εχεις θρεντ εδω  δικαιουμεθα ολοι να κανουμε σχολια και κριτικη για σενα.
τωρα το αν σε βοηθανε 2 "παιχτες" απο εδω το σαιτ και αυτο δεν ειναι μεπτον.
αν δεν θες να γραφουμε τοτε κλεισε το θρεντ το δικο σου σαν ΚΑΤΕΡΙΝΑ86 και  δουλευε αλοιως.
τωρα για τον νταβαντζη σου παλι δεν ειναι μεπτον αυτο .ολες σας εχετε εναν δεν μας πειραζει εμας τους πελατες σας.
αυτα  τα λιγα  .  εγω απαντησα σε καποιους  τα οσα ξερω . ετσι ειναι η ζωη . ετσι ειναι οι κανονες του παιχνιδιου αυτου γυρω απο την πιατσα.
καλημερα

dimitris30msn

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα...ρε κλεφτοπουλα θυμαστε την βικτωρια απο φαληρου 15?μηπως ξερεται που βρισκεται?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.028
Πόντοι
6.515
χριστινα από Αχιλλεως ?  :think:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
συναγωνιστη ξερεις κατι για την συγκεκριμενη την ΚΑΤΕΡΙΝΑ;  ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 51
για να λες ετσι κατι θα ξερεις, μην ξεχναμε οτι εισαι και ο τοπ εδω μεσα.
Παντως εγω με την παρεα 4 φορες που εχω παει και στο ΝΙΡΒΑΝΑ την ψαχνουν και εκει
γιατι ηταν η ατραξιον του μαγαζιου που λενε εχει αφησει ονομα εκει δεν αφηνε τιποτα εκει που να μην το χουφτωνε η ''βυζαινε '':idiot: :idiot: :idiot:
παντως για ενα παιχτη απο εδω μεσα ειναι σχεδον σιγουρο οτι την υποστηριζει   και οτι συνεχιζει την πουτανια.
αναμενουμε πληροφοριες σου μιας και ολοι σου βγαζουμε το καπελο στην ενημερωση
νασαι καλα παντα τετοια

Συναγωνιστή πές μας πιπεράτες λεπτομέριες. Τι εστί Νιρβάνα πρώτα πρώτα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.293
Πόντοι
46.232
ρε τύπε καμία σπόντα, απο τι βλέπω εσύ ξέρεις πολύ περισσότερα , το μόνο που είπα επειδή έχουν  δει πολλά τα μάτια μου και έχω ακούσει πολλά
τα αυτιά μου , ήταν μην πιστεύετε ότι ακούτε.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μεγαλε  sorry αν σε παραπλανησα αλλα ενα περιπου μηνα πριν  ισχυε  τωρα τι να πω αυτες μετακομιζουν συνεχεια.
καλο μηνα
ποτέ δεν πήγε η Χριστίνα με την Λίζα, η Χριστίνα είναι στην Γλυφάδα...
ρε αγαθούλη όλα κάνεις ότι τα ξέρεις και στην τελική όλα λάθος τα'χεις μάθει... ήθελα να' ξερα απο που πληροφορείσαι... γιατι για πελάτη που γαμάει δεν σε κόβω...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
καλημερα μπαρμπα  ntany223  ξεχασα να εκαφρασω την απορια μου εσυ παλιος παιχτης μην μου πεις οτι δεν ξερεις την ΚΑΤΕΡΙΝΑ86  απο ιουλιανου
και  εστω απο περιεργια ,δεν λεμε να την παρηγορησεις, δεν εστειλες ενα πμ  λεμε τωρα για να την ρωτησεις??

εδω ισχυει η παροιμια "ο κοσμος το εχει τουμπανο και εγω κρυφο καμαρι" οσο και να θελει να το κρατησει κρυφο δεν γινεται

Φίλε μου δεν πήγε το μυαλό μου στο συγκεκριμένο μαγαζί. Αλλά και να πήγαινε, τι να ρωτήσω δηλαδή. Πως χούφτωνε εκεί. Για όνομα του θεού. Μήπως χάνεις λίγο. Γιατί δεν καταλαβαίνω τη σκέψη σου.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
ποτέ δεν πήγε η Χριστίνα με την Λίζα, η Χριστίνα είναι στην Γλυφάδα...
ρε αγαθούλη όλα κάνεις ότι τα ξέρεις και στην τελική όλα λάθος τα'χεις μάθει... ήθελα να' ξερα απο που πληροφορείσαι... γιατι για πελάτη που γαμάει δεν σε κόβω...
Η Χριστίνα με τη Λίζα δεν δουλεύανε μαζί στο αειμνηστο Αχιλλέως , Ν.Σμύρνη ?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μετά την διάλυση του μαγαζιου μιλάμε... τα πρίν είναι ύλη του δημοτικού...

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
πάντως και το moderation σε αυτές τις καταστάσεις δεν είναι και εντελώς άχρηστο ....

boston34

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
το personal spa απο πεδιο του αρεως γνωριζει κανεις που μετακομισε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom