You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos35
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 650K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Καλησπέρα παιδιά,
Ψάχνω για τη Χαρά που δούλευε στον όμορφο κόσμο στη ζησιμοπούλου που μεταφέρθηκε στην ποσειδώνος (γλυφαδα)
Πρέπει να έφυγε πρόσφατα απο το μαγαζί. Ξέρει κανείς που δουλεύει πλέον???? ειναι μικρή σε ηλικία, κοντούλα μελαχρινή.....
Ψάχνω για τη Χαρά που δούλευε στον όμορφο κόσμο στη ζησιμοπούλου που μεταφέρθηκε στην ποσειδώνος (γλυφαδα)
Πρέπει να έφυγε πρόσφατα απο το μαγαζί. Ξέρει κανείς που δουλεύει πλέον???? ειναι μικρή σε ηλικία, κοντούλα μελαχρινή.....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
gia xara mages.mipws gnwrizei kaneis gia mia ntona i nansy pou douleuane mexri k prin kana 3mino sti frantzi panw apo to germano?melaxrini k ksan8ia antistoixa.
νανσυ σεριφ στη συγγρου 147
Graigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
Πάντως γενικά, την ώρα του παιχνιδιού, κόβεις τον αντίπαλο και κανονίζεις τα συστήματά σου. Αμα βλέπεις οτι τραβάει το άλογο και παίζει γερά, ξηγιέσαι κι εσύ ανάλογα.
Για μένα γενικά, το πόσα δίνω έχει να κάνει άμεσα με το πόσα παίρνω.
Που θα πεί, ότι έχω κλάψει 50άρικα κι έχω κατα-ευχαριστηθεί κατοστάρικα . ;)
ΥΓ :
Εννοείται το 100ρικο ήταν τα στάνταρ 80 και κράτα και τα ρέστα κοριτσάρα μου και λίγα είναι για τη ζημιά που σου έκανα, αλλά την άλλη φορά θα κάνω μεγαλύτερη .
Και η γκόμενα :... Αχ, ναι !
Και εγώ, την επόμενη φορά : Δεν υπάρχει σάλιο , και τα 80 απο τον κουμπαρά τα έβγαλα, για να έρθω σε σένα αγάπη μου ! Μπουαχαχαχαχα !
(Αλλά η ζημιά,....ζημιά !)
Ετσι...ετσι!!!!!!
νανσυ σεριφ στη συγγρου 147
Εκεί μεταφέρθηκαν και η μικρή Χριστίνα και η μικρή Θεοδώρα και οι δύο από Φραντζή
thanasis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε μαγκες η γνωστη 30+ ρωσιδα Ελενη με μακροχρονια θητεια σε Φραντζη 4 και
Καλλιροης 48 την εχει πετυχει κανεις πουθενα?
αν εννοείς αυτήν με τα γυαλάκια,μαυρισμένη,σωματάρα,μια μουνάρα,είναι Θεσσαλονίκη!
δούλευε φρατζή και καλλιρόης
μιλάει τέλεια ελληνικά,σχεδόν 100%,αλλά μάλλον είναι ξένη με πολλά χρόνια εδώ
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εκτός Ελλάδας, μπορεί να επιστρέψει από Σεπτέμβριο.θυμαται κανεις που ειναι μια λανα απο μονης προδρομου;;;
Εχει σταματησει αν εννοουμε την ιδια περιπου ενα χρονο(παιζει να παντρευτηκε απ'οτι μου ειπαν στο μαγαζι). ξανθια και ενιοτε ανηγε κ την πορτα.
θυμαστε περιοδο φρατζη;;;γιατι απο 2007 και μετα δωρα ανοιγει τη πορταΕχει σταματησει αν εννοουμε την ιδια περιπου ενα χρονο(παιζει να παντρευτηκε απ'οτι μου ειπαν στο μαγαζι). ξανθια και ενιοτε ανηγε κ την πορτα.
?θυμαστε περιοδο φρατζη;;;γιατι απο 2007 και μετα δωρα ανοιγει τη πορτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K