You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
tsoutseki90
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ξερουμε κανενα νεο παιδια για τη Βανεσα απο Φ. 104?
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Καλησπέρα παιδιά.μηπως γνωρίζει κανείς η Εύα από πρώην Πιπίνου 18 και τώρα στούντιο 12 έχει προφίλ εδώ μέσα? Νομίζω είχαμε μιλήσει παλιότερα.το ξέρει κανείς?αν βλέπει η ίδια ας μου στειλει
METAKSOURGIAKOS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σας η ερικκα που δουλευε μεχρι περσι στο ιωαννίνων 5 ξερει κανεις που δουλεύει ??
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.544
- Πόντοι
- 29.667
Παλικάρια η Ζιζέλ που δούλευε στο dream και κατά καιρούς εργαζοτανε κσι σαν call girl ξέρετε που βρίσκεστε;;;
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Καλημέρα λοιπόν η Ζιζελ βαρύ όνομα σίγουρα έμπειρη δουλεύει σε στούντιο συνήθως Κροκεών, Κασσάνδρας6, Βουλιαγμένης 238, Θησέως35, Βριλησσού 60, Συγγρού 296σε αυτή την αλυσίδα μαγαζιών θα τη βρειςΠαλικάρια η Ζιζέλ που δούλευε στο dream και κατά καιρούς εργαζοτανε κσι σαν call girl ξέρετε που βρίσκεστε;;;
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.544
- Πόντοι
- 29.667
Καλημέρα λοιπόν η Ζιζελ βαρύ όνομα σίγουρα έμπειρη δουλεύει σε στούντιο συνήθως Κροκεών, Κασσάνδρας6, Βουλιαγμένης 238, Θησέως35, Βριλησσού 60, Συγγρού 296σε αυτή την αλυσίδα μαγαζιών θα τη βρεις
Ευχαριστώ αδερφέ
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ρε παιδια αυτη η φελισια που δουλεψε απο μεταξουργειο κ τελευταια φορα φωκαιας εχει κανεις καμια πληροφορια? Αν εχει παει πατριδα καλως
Ρε παιδια μια βοηθεια παρακαλω. Η Ντιανα η gilf απο Μαγνησιας 1Α γνωριζουμε που βρισκεται; Ξερω οτι εφευγε καθε Σεπτεμβρη για την πατριδα της. Εχω περασει 4-5 σταδιακα τα απογευματα (οποτε ειναι ανοικτο) και πεττχαινω παντα μεσα μια τυπισσα (δεν παιρνω και ορκο κιολας στα σκοταδια) που μου λεει τη μια οτι ειναι στην πατριδα και δεν εχει γυρισει, την αλλη οτι εχει πρωινη βαρδια (ποτε μανδαμ αφου ειστε κλειστα το πρωι) και γενικοτερα εχω καταλαβει οτι πεφτει δουλεμα... Μπορει καποιος να βοηθησει; Αν γνωριζει φυσικα..
dionisiakos
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 779
- Πόντοι
- 4.530
Ρε παιδια μια βοηθεια παρακαλω. Η Ντιανα η gilf απο Μαγνησιας 1Α γνωριζουμε που βρισκεται; Ξερω οτι εφευγε καθε Σεπτεμβρη για την πατριδα της. Εχω περασει 4-5 σταδιακα τα απογευματα (οποτε ειναι ανοικτο) και πεττχαινω παντα μεσα μια τυπισσα (δεν παιρνω και ορκο κιολας στα σκοταδια) που μου λεει τη μια οτι ειναι στην πατριδα και δεν εχει γυρισει, την αλλη οτι εχει πρωινη βαρδια (ποτε μανδαμ αφου ειστε κλειστα το πρωι) και γενικοτερα εχω καταλαβει οτι πεφτει δουλεμα... Μπορει καποιος να βοηθησει; Αν γνωριζει φυσικα..
Δουλευει στο Καλυμνου 48 ρωτα ποιες ημερες, επισης εκει βρισκεται και γκιλφονι Αγαπη απο Περγαμου. Δεν ξερω πριν αλλα τωρα κανει και τελειωματα στη μουρη. Εγω παντως της εκανα ενα και μαλιστα με το δικο της χερι να κατευθυνει το καβλι μου στο χυσιμο στα μαγουλα.
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.048
- Πόντοι
- 1.431
Ξερει κανεις που είναι η Νταϊάνα απο Δίδυμου 8Α και η Αλινα απο Φυλής;
sexypapaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Παιδες ειχα γαμησει πριν 5-6 χρονια την Αλεσσαντρα απο στουντιο Ηρώων Πολυτεχνείου 37 Ηλιούπολη Αθημα ηταν. Ξερουμε τιποτα για εκεινη μπας και κανω κανα επετειακο;
giwrikasacab
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2018
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μαγκες ξερει κανεις που χαθηκε η λατινα βυζαρου Μισελ απο Φυλης 61?
Δουλευει στο Καλυμνου 48 ρωτα ποιες ημερες, επισης εκει βρισκεται και γκιλφονι Αγαπη απο Περγαμου. Δεν ξερω πριν αλλα τωρα κανει και τελειωματα στη μουρη. Εγω παντως της εκανα ενα και μαλιστα με το δικο της χερι να κατευθυνει το καβλι μου στο χυσιμο στα μαγουλα.
Ευχαριστω ρε φιλαρακι... Θα τσεκαρω και θα ενημερωσω...
Ευχαριστω ρε φιλαρακι... Θα τσεκαρω και θα ενημερωσω...
Λοιπον, οπως τα λεει ο φιλος ειναι... Καλυμνου 48Α απο Ιουλιο η Ντιανα, παντα απογευματινη βαρδια με τις ιδιες σταθερες υπηρεσιες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις