Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Η Τατιάνα το κοντοπούτανο με τα εκρηκτικά βυζιά που ήτανε Περγάμου 27 έχει χαθεί. Ξέρετε αν δουλεύει κάπου;

Παράθεση από: Dude007 στις 31/03/15, 16:04

Έχει φύγει εδώ και καιρό για την πατρίδα της με πρόθεση-διάθεση να μην επιστρέψει ξανά.

==========
Ετσι ----  και  δυστυχώς αναμενόμενο. Φαινοταν οτι δεν της  άρεσε η δουλειά αυτη-- Απο   κάτι αττακες της .. Πχ  σε ερώτησή μου                                         "Ποιές μέρες είσαι/ θα είσαι εδώ ?"
Απάντησή της .. " Εμένα  εδώ….  αν  με βρείτε , όποτε  με βρείτε / Ούτε εγώ ξέρω πότε ειμαι και πότε θα είμαι"..  :- :tits:
(αυτα  το περασμένο φθινόπωρο')

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η Τατιάνα το κοντοπούτανο με τα εκρηκτικά βυζιά που ήτανε Περγάμου 27 έχει χαθεί. Ξέρετε αν δουλεύει κάπου;

Έχει φύγει εδώ και καιρό για την πατρίδα της με πρόθεση-διάθεση να μην επιστρέψει ξανά.

==========
Ετσι ----  και  δυστυχώς αναμενόμενο. Φαινοταν οτι δεν της  άρεσε η δουλειά αυτη-- Απο   κάτι αττακες της .. Πχ  σε ερώτησή μου                                         "Ποιές μέρες είσαι/ θα είσαι εδώ ?"
Απάντησή της .. " Εμένα  εδώ….  αν  με βρείτε , όποτε  με βρείτε / Ούτε εγώ ξέρω πότε ειμαι και πότε θα είμαι"..  :- :tits:
Δεν ειχα περασει καλα με τη Τατιανα στο Περγαμου 27.Οπως ειπες,φαινοταν οτι δεν εκανε.Δε θα λειψει.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.002
Πόντοι
5.015

==========
Ετσι ----  και  δυστυχώς αναμενόμενο. Φαινοταν οτι δεν της  άρεσε η δουλειά αυτη-- Απο   κάτι αττακες της .. Πχ  σε ερώτησή μου "Ποιές μέρες είσαι/ θα είσαι εδώ ?"

Δεν ειχα περασει καλα με τη Τατιανα στο Περγαμου 27.Οπως ειπες,φαινοταν οτι δεν εκανε.Δε θα λειψει.

θα διαφωνήσω εν μέρει με τον observer και ολοκληρωτικά με το Νέαρχο. Είναι βέβαιο ότι η κοπέλα δεν κυνηγούσε τη δουλειά της και μάλλον την έκανε για να συμπληρώνει μεροκάματο, σ' αυτό συμφωνώ. Στο δωμάτιο όμως δεν ήταν φόλα σε καμία περίπτωση, δεν ήταν εκνευριστικά αδιάφορη όπως κάποιες άλλες που πραγματικά δεν κάνουν γι' αυτήν τη δουλειά. Τουναντίον, εγώ δυο - τρεις φορές που την είχα πάρει ήταν πολύ καλή, τουλάχιστον άψογη επαγγελματίας και κάτι παραπάνω. Δεν έλεγε "όχι" σε τίποτα που της ζητούσα - μοναδικό πραγματικό φάουλ η ψευτοπίπα που μου είχε πάρει την πρώτη φορά ενώ τη δεύτερη ήταν Ο.Κ. - και επιπλέον κόπιαζε και ό,τι έκανε, το έκανε καλά. Επιπλέον μαζί μου ήταν πολύ ανοιχτόκαρδη, δε θα ξεχάσω που μετά την πρώτη μας "συνεδρία" που είχε γίνει λίγο πριν τη λήξη της βάρδιας, όταν ντύθηκα και βγήκα απ' το δωμάτιο είχε αλλάξει κι αυτή και την ώρα που περνούσα απ' το σαλόνι για να φύγω βγήκε έξω απ' το δωμάτιο υπηρεσίας χωρίς να τη φωνάξω με το λευκό φουστανάκι της και ένα γυαλί ηλίου και με ρώτησε όλο νάζι "Σ' αρέσω;" Μου άρεσε τόσο αυτή η κίνηση που θυμάμαι την πήρα αγκαλιά στον αέρα και τη φίλησα κι εκείνη γέλασε. Σημειωτέον ούτε εξτραδάκι είχα δώσει ούτε τίποτα εκείνη τη μέρα ώστε να δικαιολογείται αυτή η συμπεριφορά... Μπορεί να ήταν θέμα χημείας μεταξύ μας, αλλά θυμάμαι ότι ενώ οι παλιότερες κριτικές γι' αυτήν δεν ήταν καλές από ένα σημείο και μετά οι περισσότεροι δήλωναν λίγο - πολύ ευχαριστημένοι.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
...την ώρα που περνούσα απ' το σαλόνι για να φύγω βγήκε έξω απ' το δωμάτιο υπηρεσίας χωρίς να τη φωνάξω με το λευκό φουστανάκι της και ένα γυαλί ηλίου και με ρώτησε όλο νάζι "Σ' αρέσω;"

Μου άρεσε τόσο αυτή η κίνηση που θυμάμαι την πήρα αγκαλιά στον αέρα και τη φίλησα κι εκείνη γέλασε....

Λάκης Κομνηνός,Έλενα Ναθαναήλ...

"Εκείνο το καλοκαίρι μες το μπουρδέλο..."

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Ελενη (gilf) απο Αλκιβιαδου 16Α. Δουλευει ακομα εκει η εχει παει καπου αλλου?????

Ευχαριστω.

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Για την Άννα από Κωνσταντινουπόλεως 166 ρωτούσες και όπως με πληροφόρησαν έφυγε για την πατρίδα της με πρόθεση να μην επιστρέψει ξανά για δουλειά.

Βέβαια αυτά τα έχουμε ακούσει αρκετές φορές και για πολλές κοπέλες και άλλες τόσες τα έχουμε δει να διαψεύδονται στην πράξη οπότε κράτα πολλές πισινές.
Μετα απο καιρο παλι. Θα θυμησω την αννουλα... μπας και ξερει κανεις αν ξαναγυρισε???

teo34r

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
γνωρζει καπποιος συναδελφος ,μια αλινα ψηλη ουκρανεζα που δουλευε στις μουσες το στριπτιτζαδικο,αν δουλευει καπου αλλου?τι απεγινε το κοριτσι?

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Ρομαντικε Γιαννη βλεπω δε μελετας παρανομα εξτραδακια...  :s&m_2:
Η Ελενη ειναι η πρωταγωνιστρια του θρεντ  :grin:

Ειμαι σιγουρος οτι εχεις αναγκη ενα ρομαντικο γαμησι μαζι της.  :rockon:
Ιουλιανου71 το τελευταιο μπουρδελακι αναφορας.  :sunglasses:

Ευχαριστω πολυ συναδελφε. Δυστυχως λογο δουλειας δεν προλαβαινω να ενημερωνομαι σωστα και γρηγορα.

WASP4

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Η μίλα που ήταν τελευταία στην βεργας 3 που είναι? Μήπως γνωρίζει κάποιος?  :think:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μια πορνη απο φυλής μελαχρινη ψηλή που ειχε ενα τατουαζ του συγκροτήματος Korn στην κοιλίτσα που δούλευε το 2008-9 ξερεται που ειναι τωρα ;

Abelale

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα ξερει κανεις η Εμμα απο Ιασ 46 που εχει παει ?? Δουλευε τα χριστουγεννα εκει.

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
ΕΛΕΝΑ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΗΡΑ ΤΑΤΑΡΑ

αντε να κανουμε ανασταση :2funny: :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η Βαλέρια απο Διδύμου υπάρχει καπου στο χαρτη; Μου ειχε πει καποτε η τσατσα οτι σταματησε...
Επισης η Κατερινα η Αλβανιδα απο Φυλης 134 και Ιασωνος, υπαρχει στο χάρτη;

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Γνωριζει κανεις τιποτα για την 20χρονη ρουμανα με κοντο μαλι ποτε μαυρο ποτε πλατινε με διαφορα τατου στο σωμα.Αν θυμαμαι καλα λεγοταν Νικολ.Ζουμερο κορμι με μεγαλα βυζια.Δουλευε πριν καμποσους μηνες φυλης 71Β και 69Β

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Γνωριζει κανεις τιποτα για την 20χρονη ρουμανα με κοντο μαλι ποτε μαυρο ποτε πλατινε με διαφορα τατου στο σωμα.Αν θυμαμαι καλα λεγοταν Νικολ.Ζουμερο κορμι με μεγαλα βυζια.Δουλευε πριν καμποσους μηνες φυλης 71Β και 69Β

Υπήρχαν δύο Νικόλ.

Προφανώς εννοείς αυτή με τα πεταχτά δόντια και το μεγάλο τατού στο μπούτι-συν όλα τα υπόλοιπα τατού.

Δούλεψε στο Διδύμου 20, Διδύμου 22 και για πολύ λίγο Διδύμου 8α.

Πριν μία εβδομάδα  δούλευε (και την είχα βρει εκεί επί τρεις συνεχόμενες ημέρες) στο Φυλής 109 ισόγειο, στην δεύτερη βάρδια.

Είχε πει ότι ίσως έφευγε για Πάσχα αλλά ρίξε μια ματιά.

(Τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως δεν μου κολλάει το πλατινέ μαλλί και το ότι λες ότι δούλευε μόνο Φυλής 71 και 69 όπου δούλευε η άλλη, κοντή Νικόλ, δίχως τατού όμως αυτή και δίχως πλατινέ μαλλί κι αυτή!  :think:

Η άλλη Νικόλ πάλι η τραγουδιάρα δούλευε μόνο Φυλής 84 και 86.

Μπλέξαμε τα μπούτια μας με τις Νικόλ!!!  :orchestra: )

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Υπήρχαν δύο Νικόλ.

Προφανώς εννοείς αυτή με τα πεταχτά δόντια και το μεγάλο τατού στο μπούτι-συν όλα τα υπόλοιπα τατού.

Δούλεψε στο Διδύμου 20, Διδύμου 22 και για πολύ λίγο Διδύμου 8α.

Πριν μία εβδομάδα  δούλευε (και την είχα βρει εκεί επί τρεις συνεχόμενες ημέρες) στο Φυλής 109 ισόγειο, στην δεύτερη βάρδια.

Είχε πει ότι ίσως έφευγε για Πάσχα αλλά ρίξε μια ματιά.

(Τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως δεν μου κολλάει το πλατινέ μαλλί και το ότι λες ότι δούλευε μόνο Φυλής 71 και 69 όπου δούλευε η άλλη, κοντή Νικόλ, δίχως τατού όμως αυτή και δίχως πλατινέ μαλλί κι αυτή!  :think:

Η άλλη Νικόλ πάλι η τραγουδιάρα δούλευε μόνο Φυλής 84 και 86.

Μπλέξαμε τα μπούτια μας με τις Νικόλ!!!  :orchestra: )

Την "αδερφή" της Λάουρας,εννοεί.... :rolleyes:
:kneel: :kneel: :kneel: :hi: :hi: :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η Βαλέρια απο Διδύμου υπάρχει καπου στο χαρτη; Μου ειχε πει καποτε η τσατσα οτι σταματησε...
Επισης η Κατερινα η Αλβανιδα απο Φυλης 134 και Ιασωνος, υπαρχει στο χάρτη;

Η Βαλέρια η αλλοίθωρη με το κεφάλι σαν κουνουπίδι έχει σταματήσει-για λίγο ή πολύ θα δείξει.

Η Κατερίνα τις τελευταίες φορές πριν χαθεί δούλευε στο Κολωνού 15 δεξιά.Έχει φύγει εδώ και αρκετό καιρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom