orinosleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 228
- Πόντοι
- 31
Την κρυόκωλη θα την βρείς στα μπουρδέλα του Άργους,εδώ και πολύ καιρό.Re paidia kserei kaneis ti apegine h Albina apo th Fwkeas 27B???
Την κρυόκωλη θα την βρείς στα μπουρδέλα του Άργους,εδώ και πολύ καιρό.Re paidia kserei kaneis ti apegine h Albina apo th Fwkeas 27B???
την ειχα πετυχει και εγω την προηγουμενη εβδομαδαΤην κρυόκωλη θα την βρείς στα μπουρδέλα του Άργους,εδώ και πολύ καιρό.
κάνει πάντα έκτακτες εμφανίσεις, δεν έχει στάνταρ μέρες. Πρέπει να παρακολουθείς τις βάρδιες, και αν την δεις πάρε τηλ πριν πας.Συναγωνιστές μήπως γνωρίζει κανείς τι απέγινε η Μαντόνα; Στα studio που δούλευε (Βριλησσού και Κασάνδρας) την έχουν στα "κορίτσια", αλλά δεν την έχουν ΠΟΤΕ στις "βάρδειες".
τσιμπουκάρα η ρίτα,ε τύπε;Μία milf Ρίτα ξανθιά μακρύ μαλλί που ήταν Βέργας 6Α πριν αρκετό καιρό που βρίσκεται;
Αν θυμάμαι καλά, έχει ειπωθεί ότι θα επανεμφανιστεί εντός του μήνα... άγνωστο το που για την ώρα.
εμενα η τσατσα μου ειπε οτι ειναι στην πατριδα τηςΚαλησπερα για την Εύα από Κων166β Εχεις μαθει αν τελικα εχει αλλάξει και εχει πάει σε studio ??
Ευχαριστω προκαταβολικα
εμενα η τσατσα μου ειπε οτι ειναι στην πατριδα της
Εργαζεται σαν call girl με το ονομα Νάντιακαλημερα..να ρωτησω και εδω..γνωριζει καποιος, μια μιλφ, Βαλια απο Ελλης 3, εαν προσφερει τις υπηρεσιες της καπου αλλου;;;
καλησπερα φιλε serapis οντως τους τελευταιους μηνες η Αναστασια το παιζει στουντιο κυρια αλλα ειναι δυνατον ποιος θα εδινε 50 η και40 που μου ζητησε πριν κανα μηνα στο Αχαρνων106 οχι το προεδρικο διπλα απο το φουρνο νομιζω οτι εκτος απο βουρβαχη την βρισκεις καμια φορα ηλια ηλιου και αυτες τις μερες θαρυπου10 η τιμη στανταρ θα ειναι διαπραγματευσιμη προς τα κατω αν σου πει τιποτα κουφο για 40ευρα ενταξει μην τρελαθουμε κιολαςΈχει δεί κάποιος συναγωνιστής, τώρα τελευταία , κάποια Ουκρανέζα ή Ρωσίδα milf προς το gilf ονόματι Αναστασία που δούλευε στο Καλύμνου 48Β γιά χρόνια? ? Κάπου έμαθα ότι το παίζει στουντιο-κυρία στο Βούρβαχη 19 αλλά δουλευει καί σε σπίτι. Άραγε σε ποιό ? ? SERAPIS.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Αόρατε, έτσι για να μου φύγει η περιέργεια .Κάποιος φίλος μου είπε ότι ξαναδουλευει για μερικές μέρες της βδομάδας στο Καλύμνου 48Α ,όμως , αυτήν την φορά. Κάποτε ήταν καλή, αλλά τώρα θα καβαντζαρησε τα 55. Νάσαι καλά , σε ευχαριστώ πολύ.καλησπερα φιλε serapis οντως τους τελευταιους μηνες η Αναστασια το παιζει στουντιο κυρια αλλα ειναι δυνατον ποιος θα εδινε 50 η και40 που μου ζητησε πριν κανα μηνα στο Αχαρνων106 οχι το προεδρικο διπλα απο το φουρνο νομιζω οτι εκτος απο βουρβαχη την βρισκεις καμια φορα ηλια ηλιου και αυτες τις μερες θαρυπου10 η τιμη στανταρ θα ειναι διαπραγματευσιμη προς τα κατω αν σου πει τιποτα κουφο για 40ευρα ενταξει μην τρελαθουμε κιολας