CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
η Σαρα κανει καποιες βαρδιες στο Φυλης 59ρε παιδια τα κοριτσια απο καρεα 30 ξερει κανεις που μπορουμε να τα βρουμε?
η Σαρα κανει καποιες βαρδιες στο Φυλης 59ρε παιδια τα κοριτσια απο καρεα 30 ξερει κανεις που μπορουμε να τα βρουμε?
Eμένα πάντως μου αρέσει η γυναίκα να έχει ψιλοσπάσει
Το άλλο που με κάυλωσε μαζί της, ήταν η δουλεμένη πίσω πόρτα.
Το μόνο που με ψιλοχάλασε ήταν το προσωπό της, όχι ότι ήταν άσχημο απλά ήταν ψιλοναζιάρικο ενώ εμένα μου αρέσουν τα πιο γυναικεία..
Μήπως ξέρεις καμιά άλλη με αυτές τις προδιαγραφές που μόλις προείπα;
Καθώς διάβαζα τι έγραφες, εκεί που λες "Γερμανική αλυσίδα", λόγω κεκτημένης ταχύτητας διάβασα "Γερμανική πρεσβεία".Η Μιχαελα δουλευε σαν Νικολεττα, οχι Νικολ και οντως εχει σταματησει.
Η Νικολ, (η μελαχρινη Βουλγαρα που παρουσαιζεται σαν Ρωσιδα)εργαζεται πλεον στην Γερμανικη αλυσιδα οπως σωστα αναφερει ο px75
Καθώς διάβαζα τι έγραφες, εκεί που λες "Γερμανική αλυσίδα", λόγω κεκτημένης ταχύτητας διάβασα "Γερμανική πρεσβεία".
Πριν σκεφτώ πως μπορεί να κάνω λάθος, σκέφτηκα: "Μπράβο! Καλή δουλειά".
πριν 1-2 βδομάδες που περασα απο καρεα 30 μετα της 12, ήτανε ανοιχτό και δούλευε η Σάραρε παιδια τα κοριτσια απο καρεα 30 ξερει κανεις που μπορουμε να τα βρουμε?
αφου την εχει στις βαρδιεςΚαλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι για τη Μαρίνα που δούλευε στο Oriental στη Φυλής μέχρι πρόσφατα, αλλά τώρα δεν αναφέρεται στο...ρόστερ. Έχετε κάποια ενημέρωση αν πήρε μεταγραφή και αν μπορούμε να τη βρούμε αλλού με άλλο ίσως όνομα; Νομίζω ότι παλιότερα δούλευε σαν Γαβριέλα σε Γκάζι και Λεωφ. Καβάλας, αν δεν κάνω λάθος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η Μαρινα (τεως Γαβριελλα απο ΛΑ. 318, Ιεροφαντων 9) εξακολουθει να εργαζεται κανονικα στο Φυλης 104.Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι για τη Μαρίνα που δούλευε στο Oriental στη Φυλής μέχρι πρόσφατα, αλλά τώρα δεν αναφέρεται στο...ρόστερ. Έχετε κάποια ενημέρωση αν πήρε μεταγραφή και αν μπορούμε να τη βρούμε αλλού με άλλο ίσως όνομα; Νομίζω ότι παλιότερα δούλευε σαν Γαβριέλα σε Γκάζι και Λεωφ. Καβάλας, αν δεν κάνω λάθος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
η ισαβελλα αν δουλευει,πρωι θα δουλευει,αφου το απογευμα δουλευει η αννα η χοντρη.δεν εχω περασει ομως πρωι...Φίλοι μου, μπορείτε να μου πεί κάποιος τα ωράρια της Ισαβέλλας απο Έλλης 3;
Επίσης δουλέυει ακόμα η Έμμυ απο Φυλής 67;
η ισαβελλα αν δουλευει,πρωι θα δουλευει,αφου το απογευμα δουλευει η αννα η χοντρη.δεν εχω περασει ομως πρωι...
απο γουστο παντως,χαλια σε βρισκω δικε μου
την ισαβελλα προσωπικα τη βρισκω τρισχειροτερη απ την αννα...Πέρασα σήμερα το απόγευμα και είδα την Άννα. :S
Δεν πιστέυω να είναι έτσι και η Ισαβέλλα; Μη κατέβω τσάμπα άυριο..
Φίλε μου, καμία απο αυτές τις τρείς δεν έχω δοκιμάσει, ούτε κάν έχω δεί..
Απλά διάβασα ότι δίνουν κώλο και τον έχουν ανοιχτό, κάτι που εμένα προσωπικά με καυλώνει περισσότερο.!.!
την ισαβελλα προσωπικα τη βρισκω τρισχειροτερη απ την αννα...
ναι συμφωνώ και γώ...300 κιλά αγελάδα..........την ισαβελλα προσωπικα τη βρισκω τρισχειροτερη απ την αννα...
ουτε ομορφη,ουτε καλη μεσα...ναι συμφωνώ και γώ...300 κιλά αγελάδα..........
δουλεύει μετά τις 00.00 Φυλής 61η βικυ κολωνου 27 στο υπογειο σταματησε?