Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
παίδες η Σάσα από Βούρβαχη 19 έχει εγκαταλείψει οριστικώς το άθλημα ???
Ναι, εδω και 1,5 χρονο περιπου εχει αποσυρθει απο την ενεργο δραση.
Οπως επισης και η ξανθια Βαλερια απο το ιδοι ομιλο.

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα συναγωνιστες γνωριζει κανεις που δουλευει πλεον η Σονια  που εργαζοταν στην Διδυμου(απο τα καλυτερα τσιμπουκια της Αθηνας),οταν την ειχα επισκεφτει τελευταια φορα στην Διδυμου μου ειχε δωσει το κινητο της και εμενα(ημουν μεσα στους τυχερους πελατες της) αλλα δυστυχως εκανα αναβαθμιση στο κινητο και παει.Αν γνωριζει καποιος που εργαζεται πλεον ας το αναφερει ηταν να επιστρεψει αρχες Φλεβαρη....

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
Καλησπερα συναγωνιστες γνωριζει κανεις που δουλευει πλεον η Σονια  που εργαζοταν στην Διδυμου(απο τα καλυτερα τσιμπουκια της Αθηνας),οταν την ειχα επισκεφτει τελευταια φορα στην Διδυμου μου ειχε δωσει το κινητο της και εμενα(ημουν μεσα στους τυχερους πελατες της) αλλα δυστυχως εκανα αναβαθμιση στο κινητο και παει.Αν γνωριζει καποιος που εργαζεται πλεον ας το αναφερει ηταν να επιστρεψει αρχες Φλεβαρη....

Νομίζω μέχρι 15/02 δεν είχε ακόμη επιστρέψει ... ;)

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
καλημερα, η μαρια ρωσιδα ξανθια μιλφ
απο μεγ.αλεξανδρου 28 τελευταια...εχει εντοπιστει καπου?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Ξέρετε που είναι τώρα μια Άννα μολδαβή που δούλευε στο Φυλής 71;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.851
Πόντοι
41.129
μου περασε και εμενα τυχαια απο το μυαλο και αναρωτιεμαι που να ειναι  εκεινη η σαντρα απο φ71α "καραμελιτσα-φραουλιτσα"  η ψηλη αλογα ρουμανα με τα περιεργα δοντια και τα υπεροχα μαυρα μακρια μαλλια που μετα την επιασε η μαλακια και τα εκοψε εχω να την δω απο πριν το καλοκαιρι !

nacro77

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για οποιον ενδιαφερεται η μαρια η τρελοκοτσιδου δουλευει παρασκευη σαββατο κ  τριτη η δευτερα(δεν θυμαμαι ακριβως τι μου ειπε),στο παρασιου 36 τα πρωινα.το μαγαζι ειναι σαν στουντιο κ πεντακαθαρο!

Gregory1979

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους,
μια αντζελα μεγαλοκοπελα απο βεργας 6 τελευταια και καλυμνου παλιοτερα εχει εντοπιστει τελευταια?
επισης τανια κοντη ξανθια κωλαρα μεγαλη,απο φωκαιας 19 πανω νομιζω τελευταια...δεν θυμαμαι καλα,δουλευει καπου?

....Angela, θεά...αναζητείται εναγωνίως....βιάβασα κριτική για Τρίπολης 2ο....αλλά την πάτησα σαν αρχάριος...πάντως δουλειά δεν άλλαξε...

Gregory1979

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0

...Βέργας 3....αυτή πρέπει να είναι...όχι απλά εργαλείο....turbo !!!

Gregory1979

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αναζητείται Angela.Stop.Τριοφωνίου 13,Βέργας 6,Καλύμνου 48.Stop.Μιλάμε για κορυφαία περιποίηση και γυναικάρα βέβαια.Stop.Απόλαυση.Non Stop.Φήμες την θέλουνε να εργάζεται σε οίκημα στα πέριξ της Τριπόλεως.Stop.Στειλτε ρε σεις καμμιά πληροφορία, κρίμα τόσα διόδια. ;)

anaflexh

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα, η Βανεσα απο Πειραιως 193  Ξερουμε που βρισκεται? Συνεχιζει ακομα?
Επισης το Τζενακι εχω "φαει" το κοσμο δεν μπορω να τις βρω...
Για ευνοητους λογους οποιος μπορεσει να με βοηθησει στον εντοπισμο, θα το εκτιμουσα.

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
καλημερα συναγωνιστες.μηπως καποιος εχει υποψιν του για την Χριστινα το μιλφακι που δουλευε στο ιδρυμα Αριστοτελους 177.εχει κλεισει το εν λογω στουντιο και απο τοτε εχουν χαθει τα ιχνη της...πολυ καλο μιλφ με καλες υπηρεσιες...φημες ελεγαν για κρυφο στουντιο στην γυρω περιοχη που συνεχισε να εργαζετε η κοπελα αλλα οσο και αν εψαξα τιποτα...αν καποιος συναγωνιστης εχει πληροφοριες ας τις μοιραστει μαζι μου αν θελει ειτε εδω ειτε με πμ.ευχαριστω!!!!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Η σονια απο διδυμου εργαζεται πλεον σε ενα απο τα σπιτακια της βεργας περιοχη λιοσιων...αν θυμαμαι καλα στον αριθμο 3 πρωινη...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
καλά θυμάσαι....ο οίκος έχει δύο δωμάτια όπου και στα δύο έχει ντουζιέρα και μάλιστα ο τσάτσος σου φέρνει και καθαρή πετσετούλα ,
μάλιστα γίνονται και εργασίες , μπάς και φτιάχνουν κανένα δωμάτιο ακόμα ???? την Πέμπτη που πέρασα είχε συνέχεια κόσμο. 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46586

Επισκέπτης
Καλησπέρα, η Αλεξάνδρα από Κασσάνδρας 3 (γνωστή ίσως και ως Πάμελα)(είχε δουλέψει για ένα φεγγάρι και Κωνσταντινουπόλεως 80 νομίζω..),ξέρει κανείς που βρίσκεται;Λεπτή κοπέλα,όμορφη, μελαχρινή με σγουρό μακρύ σπαστό μαλλί,τούμπανο ψεύτικο στήθος και ρώγα για να κρεμάς πετσέτα..

geopou

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η νικη απο μαραθωνος 59 ξερετε που δουλευει....

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Η αλιονα απο διδυμου ξερουμε που δουλευει αυτην την περιοδο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom