Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eκεινη η Βανεσσα απο αγαθουπολεως που να βρισκεται αραγε ειχε πει πως θα εμφανιστει περυσι αλλα πιπες καποιος μπηκε επισης και ειπε οτι κολλησε ειτζ απο την βανεσσα  :o :o

α ψαχνουμε και την μαυρη της λ.ιωνιας 12  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Eκεινη η Βανεσσα απο αγαθουπολεως που να βρισκεται αραγε ειχε πει πως θα εμφανιστει περυσι αλλα πιπες καποιος μπηκε επισης και ειπε οτι κολλησε ειτζ απο την βανεσσα  :o :o
μαλακιες τυπε
φιδεμποροι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
α ψαχνουμε και την μαυρη της λ.ιωνιας 12  :grin:
αποσυρθηκε απτην ενεργο δραση τυπε :S
τωρα ειναι εκει η θεια ολγα
ειχε τα μισα δοντια χρυσα
αλλα τωρα εβαλε μασελακι απο πορσελανη :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ε ναι δεν νομιζω. Την ειχες παρει και εσυ?
οχι αλλα ξερω ποια ειναι τυπε
οταν εξαφανιζεται καποια λενε οτι ειναι αρρωστη ή την εχει απαγαγει ο ινδος αχαχουχας :grin:
peter-sellers-in-una-scena-del-film-hollywood-party-41036.jpg

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
εμένα ο τσάτσος που δούλευε συνήθος μαζί της μου είχε πει ότι πήγε στο Άμστερνταμ στις βιτρίνες....θα την έκανε και θα πήγε για στρίπ..... 

Δεν ξέρω τι λέει ο τσάτσος, εμέμα μου το είπε η ίδια μέσω web κάμερας  :P

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά...να ρωτησω και γω κάτι.
1)Μπαρμπόρα από Αδανων
2)Ντενιζα απο Ρεμούνδου
3)Φωτεινούλα/χομπιτ απο κολωνου 47
βρισκονται στις θεσεις τους?

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Καλημέρα παίδες και χρόνια πολλά...να ρωτησω και γω κάτι.
1)Μπαρμπόρα από Αδανων
2)Ντενιζα απο Ρεμούνδου
3)Φωτεινούλα/χομπιτ απο κολωνου 47
βρισκονται στις θεσεις τους?

Η Ντενίσα είναι στην χώρα της και θα έρθει τον καινούριο χρόνο...

dim_dim69

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα ξέρεις κανείς κατι για Λάουρα απο βουρβαχη ?

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Αδέρφια και συνγαμιάδες,κάποτε όχι πολύ καιρό πριν (περίπου 1χρόνο) πέρασε από Αθηνών 318 κάποια Σιμόνα,Ιταλίδα έλεγε,με Τεράστια βυζιά και πεταχτά δόντια.Ξέρει κανείς τίποτα;;;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αδέρφια και συνγαμιάδες,κάποτε όχι πολύ καιρό πριν (περίπου 1χρόνο) πέρασε από Αθηνών 318 κάποια Σιμόνα,Ιταλίδα έλεγε,με Τεράστια βυζιά και πεταχτά δόντια.Ξέρει κανείς τίποτα;;;
Εχει γυρισει στην Ιταλια. κατα δηλωση της υπηρεσιας σε σχετικα προσφατη ερωτηση μου.

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

mangrow

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η GILF ΝΤΙΑΝΑ ΑΠΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 1??????

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Το Κατερινάκι ξέρουμε πού είναι (πρώην Ιάσωνος και Φυλής 134 ισόγειο)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
καλησπερα συνφορουμιτες...για οσους αναζητουν τη μπαρμπορα...ειναι αδανων περασα σημερα απο κει βραδυ κατα τις 9.30..την πετυχα μετα απο πολυ καιροεχει ομορφυνει στο προσωπο αλλα τα κιλακια κιλακια κατανεμημενα παντου.....αα...εδωσα το μπλε εισητηριο να μπω στο δωματιο..και μολις μπηκα ρε μαγκες στο κρεββατι πανω καποτες να ξεχυλιζουν απο σπερμα κωλοχαρτα χυμα πεταμενα παντου μεχρι και πανω στο μαξιλαρι ..αλλς καποτες κατω στο πατωμα...και το δωματιο να βρωμαει οτι χειροτερο εχω μυρισει ποτε στη ζωη μου ...δε περιγραφεται με λογια αυτη η μποχα που εζησα....μια μυρωδια πρωτογνωρη...σκατοκλανομουνιλομασχαλοποδαριλοχυσιλα.....συγνωμη για το χαλασμα της αισθητικης του καθενος μας αλλα επρεπε να το αναφερω αμεσα.......μεσα σε ενα λεπτο ζητησα τα λεφτα μου πισω και εφυγα μακρυα σα τσιταχ.....κριμα και παλι κριμα ...και πολυ προσοχη συναδελφοι.....sorry εαν ημουν off topic.......

Επισκέπτης
υπάρχει περίπτωση να επέστρεψε η teen Αλεξάνδρα στο Διδύμου 8Α; Μελαχρινή, με μακρύ μαλλί, αδύνατη και ωραίο μουτράκι.

Στο Διδυμου 8Α δουλευαν 3 Αλεξανδρες την ιδια περιοδο με αυτα τα χαρακτηριστικά :2funny: :2funny:

Αν λες αυτη που παλια ηταν στο Φωκαιας 22 και αργοτερα διαδοχικά Κωνσταντινουπόλεως 206, Χωματιανού 11Β, Τροφωνίου 11 και Φωκαίας 25Α (...ξερω ειμαι πιρφορος :2funny: ), ειναι στη πατριδα της και ισως γυρισει συντομα.  ;)

fireblackmandhmhtrhs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρεμούνδου 21 πριν ανακατασκευαστεί δούλευε ενα πιπίνι που την έλεγαν Βίκυ, γνωρίζει κανείς αν βρίσκεται στο επάγγελμα και που;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Στο Διδυμου 8Α δουλευαν 3 Αλεξανδρες την ιδια περιοδο με αυτα τα χαρακτηριστικά :2funny: :2funny:

Αν λες αυτη που παλια ηταν στο Φωκαιας 22 και αργοτερα διαδοχικά Κωνσταντινουπόλεως 206, Χωματιανού 11Β, Τροφωνίου 11 και Φωκαίας 25Α (...ξερω ειμαι πιρφορος :2funny: ), ειναι στη πατριδα της και ισως γυρισει συντομα.  ;)
όχι χλέ...ο dawn εννοεί την Αλεξάνδρα  την λεπτούλα με το ίσιο μακρύ μαλλί το μικρό στητό βυζί που δούλεψε αρχικά Φ65α , εξαφανίστηκε και μέτα επέστρεψε εδώ....
δεν λέει την δικιά σου  ;)

iovatis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Αλεξία το κοντοπουτανακι με την γραβατα και τον ωραιο κολο απο  Φωκαίας 17 μήπως γνωρίζεται που βρίσκεται

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
ρε μαγκεσ βοηθεια ...... αμαζητω τιν αντζελα που δουλευε παλια βριλησου 34 και πριν 2 μηνςσ περιπου δουλευε ιππωνακτουσ 14 καθε τεταρτη ολη μερα .....αναφερομαι στην αντελα milf  ξανθια με οφελιεσ και καυλα ξερετε που βρισκεται ??????
Αν αναφερεσαι στην ελληνιδα μιλφ,παλια καραβανα του Ιππωνακτος 14,θα την βρεις ως Ναντια στο Κροκεων 6!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom