sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 445
- Πόντοι
- 21
Μια Ιονέλα απο Βεργας 3 που είχε περασει και απο Μαραθώνος ξέρει κανείς που βρίσκεται;
Τώρα είναι 20 χρόνια μεγαλύτερη. Είσαι σίγουρος ότι θες να την βρεις;Ρε παιδια μηπως θυμαστε την τσεχα στη Βικτωρια εποχη 2005?Εκεινες τις χρονιες επαιζε αυτη με τατου στον κωλο παρα πολυ δυνατη.
Μετακόμισε στο 14Μαρια απο φυλής 12
Στρατευθηκε στον πόλεμο της Ουκρανίας μετά τις πρόσφατες εξελίξειςΚαλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς που είναι η Ειρήνη η μικρή Ρωσίδα που ήταν πριν κανένα μήνα στο Φώκαιας 25 πρωινή βάρδια;
Ναι θελω.Τώρα είναι 20 χρόνια μεγαλύτερη. Είσαι σίγουρος ότι θες να την βρεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μετακόμισε στο 14
Φιλε ειναι λαρισαντεμυ άλογο από Θεσσαλονίκη .ξέρετε εάν δουλεύει ακόμη?
Αδερφέ, εάν είναι η μελαχρινη που νομίζω, έχει φύγει επαρχία για λίγο καιρό. Έτσι μου είπανε.Μια κρισταλ με διαστημικές ψεύτικες βυζάρες που ήταν στο dreamplace μεχρι κάτι μήνες πριν;
Και μελαχρινή ήταν και ξανθιά..πάντως τόσο μεγάλο βυζί (ψεύτικο) δεν εχω ξαναδειΑδερφέ, εάν είναι η μελαχρινη που νομίζω, έχει φύγει επαρχία για λίγο καιρό. Έτσι μου είπανε.
Έχει φύγει από το 2015 μετά τα capital controls ...Ρε παιδιά, μια Αλεξάνδρα ξανθιά αδύνατη που ήταν φυλής πριν πολλά χρόνια (την είχα πάρει όταν ήμουν φοιτητής) ξέρουμε τι μπορεί ν απέγινε; Δεν θυμάμαι το νούμερο τους σπιτιού αλλά κατέβαινες 3-4 σκαλάκια για να μπεις